Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Styczniowe mamusie 2016 cz. VIII
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2015-12-22, 20:10   #4306
86ewula
Rozeznanie

Dot.: Styczniowe mamusie 2016 cz. VIII

Cytat:
Napisane przez baby montana Pokaż wiadomość
Jesli ktoras z was brzydzi sie typowymi gumkami,to polecam unimil skyn-ja mam alergie na lateks wiec niewiele w ogole wchodzilo w gre,a te poza tym ze bezlateksowe to sa Rewelacyjne. Ja wolalam ze skynami niz bez,nic pozniej sie nie wylewalo ze mnie :-D
Ja też tylko te

Jezyczka trzymam kciuki żebyś szybko doszła do siebie , kurcze rzeczywiście potrzeba bliskości maluszka w momencie kiedy nie ma jak do niego iść musi być ciężka. Dasz radę , szybko minie pobyt w szpitalu i z każdym dniem będzie lepiej. Trzymaj się Kochana !!

Dziewczyny Ja miałam zawsze bardzo wyraźną owulacje. Nawet mój tż wiedział na jej temat bardzo dużo. Jak nie wychodziły starania to Kupiłam na allegro testy owulacyjne. Robi się je rano z pierwszego moczu i coś podobnie jak test ciążowy. Jak wyjdzie pozytywny to owulacja w przeciągu 24-48h. Zawsze można się tym wspomagać. Szczególnie przy karmieniu piersią a przed pierwszą miesiączką po porodzie. Każdego miesiąca mi pokazywało wtedy kiedy wg moich wyliczeń była owulacja.

Także testy owulacyjne i gumki na najbliższe lata jak dla mnie najlepsze. Po tabsach jak już któraś pisała zero chęci na sex. ..
86ewula jest offline Zgłoś do moderatora