|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4261 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Styczniowe mamusie 2016 cz. VIII
Ja po tabsach żadnych efektów ubocznych- libido ogromne, cera bez skazy, okres co do godziny^^ bajeczka. Ale wiele osób się uskarża na problemy przy ich braniu.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4262 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny oficjalnie mowie, ma dzisiaj skonczylam robic brudna czesc wigilijna. Pierogi i uszka. Uff troche zrobionych jest, a mnie cos skurcze zaczely lapac...
![]()
Motocyklistka ![]() ![]() Suzuki GSX 600F ![]() "MOTOR" masz pod maską np. samochodu "MOTOCYKL" to coś, co masz pod doopą pokonując w złożeniu winkle, to coś, na czym sam bądź w grupie możesz oderwać się od przytłaczającej rzeczywistości. |
![]() ![]() |
![]() |
#4263 |
Zakorzenienie
|
Ja też brałam tabsy, i plastry, uzywaliśmy gum też. Ale i spiralę miałam przez miesiąc (w innym celu, żeby mu się zrosty nie zrobiły) . I ta spirala była dziwna, miałam wrażenie jakby moja macica chciała się jej pozbyć, bo mnie lekkie skurcze lapały po jej założeniu. Na tabletkach i plastra było fizycznie ok, tylko libido na poziomie minus 10, plus jakiś wqrw często. A gumy spoko, tylko one raczej mało pewne - wcześniej to nam było w sumie rybka, tak teraz to już wolałabym być pewna. Ale ponieważ mam endometriozę to pewnie i tak się skończy tabsami jeśli nie jakimiś tabsami na endo konkretnie :-(
#4264 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Sala spoko. Dwuosobowa ale jestem sama. Nudzę sie ![]() Opieki nie zauważam bo chyba stwierdzili że drugie dziecko to nic mi nie trzeba. Cytat:
Oby nie tak jak mnie wczoraj ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4265 |
Zakorzenienie
|
Tygrysku mam czekac do wigilii na tz. Jutro bede lezec caly dzien, nikogo nie ma w domu, to bede odpoczywac :-D
Motocyklistka ![]() ![]() Suzuki GSX 600F ![]() "MOTOR" masz pod maską np. samochodu "MOTOCYKL" to coś, co masz pod doopą pokonując w złożeniu winkle, to coś, na czym sam bądź w grupie możesz oderwać się od przytłaczającej rzeczywistości. |
![]() ![]() |
![]() |
#4266 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4267 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() chociaż mi sie wydaje na tę chwilę ze takie rozwiązanie jest nawet ok ![]() ![]() Cytat:
ja nie miałam żadnych skutków ubocznych ![]() Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4268 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#4269 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4270 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny które zamawialy literki nad lozeczko mozecie jakies polecic? Nie wiem jakie najlepsze drewniane materialowe czy z tworzywa
![]()
#4271 |
Zakorzenienie
|
Jesli ktoras z was brzydzi sie typowymi gumkami,to polecam unimil skyn-ja mam alergie na lateks wiec niewiele w ogole wchodzilo w gre,a te poza tym ze bezlateksowe to sa Rewelacyjne. Ja wolalam ze skynami niz bez,nic pozniej sie nie wylewalo ze mnie :-D
'zapytaj się siebie, czy chcesz mieć "poważaną" pracę, czy być szczęśliwa' http://www.youtube.com/watch?v=h7NEQT3tQu8 soy orgullosa de vivir en ese lugar unico, en CANARIAS <3 mi vida en cholas czyli moje życie na Wyspach Kanaryjskich - 12 dni w Kostaryce |
![]() ![]() |
![]() |
#4272 | |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() ![]() ![]() ![]() Wiedziałam, że Witek cycka nie odpuści ![]() ![]() o to chodzi, że jak się prowadzi za jedną rękę dziecko i dziecko nagle się przewraca to dorosły ma odruch szarpnięcia dziecka do góry, żeby nie wyrżnęło buzią o podłogę. W taki sposób można uszkodzić dziecku stawy i zrobić po prostu krzywdę ![]() ![]() My w ogóle ![]() Zabezpieczaliśmy się pół roku gumkami, a później ja złapałam tam jakieś choróbsko i myślałam, że to może uczulenie i w ogóle.. Przy okazji wyszło, że mam polipy w macicy więc lekarka dała mi tabsy, żeby się wchłonęły i odstawiliśmy gumki. Tabletki zażywałam 2 msc i do gumek już nie wróciliśmy. 3 lata bez gumek i bez wpadki ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4273 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#4274 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A kształt liter - w wordzie napisać największą czcionką każdą literkę na stronę, wydrukować i przerysować ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4275 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4276 |
Zakorzenienie
|
My też nie będziemy się zabezpieczać. Z moimi zrostami to nie ma najmniejszego sensu, a jak jakimś cudem będę w ciąży to będę bardzo szczęśliwa ze się udało.
Tygrysek lepiej samej niż z jakąś przewrazliwioną histeryczką. Malwi trzymaj się te kilka dni. Tz wróci to dopiero w tedy skurcze. Magdusia ja zamawialam drewniane, tzn z sklejki sosnowej o ile nie pokreciłam. Kasiulenkowo jak wizyta? Edytowane przez kinga1701 Czas edycji: 2015-12-22 o 18:57 |
![]() ![]() |
![]() |
#4277 |
Raczkowanie
|
dobry wieczór
![]() co za dzień, ale emocje ![]() tygrysku gratulacje, Malutka jest przeurocza ![]() Dotka super!kolejne sukcesy ![]() malwi leżeć i pachnieć ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4278 |
Zakorzenienie
|
A propos literek to pochwalę się obrazkiem który zrobiłam
![]()
#4279 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Edytowane przez kinga1701 Czas edycji: 2015-12-22 o 18:58 |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4280 |
Zakorzenienie
|
Ja tez bralam tabsy przez 3 lata ale niestety próby watrobowe wyszly zbyt wysokie wiec skonczylam i z tym i nie zamierzam wracać
![]() ![]() Ale po porodzie wracam do tego tylko juz typowo przy wsparciu gumek ![]() Malwi wielkie brawa za dzisiejsze wyczyny kulinarne ![]() ![]() Tygrysek przynajmniej masz spokoj na sali ![]() ![]() Wysłane z mojego GT-I8260 przy użyciu Tapatalka
#4281 |
Raczkowanie
|
ruda3d Boskie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4282 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 20:09 ---------- Poprzedni post napisano o 20:05 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]()
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4283 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Malwi-mamy podobny gust w gumkach i zupach ![]() Jutro zabieram sie za grzybowa <3
'zapytaj się siebie, czy chcesz mieć "poważaną" pracę, czy być szczęśliwa' http://www.youtube.com/watch?v=h7NEQT3tQu8 soy orgullosa de vivir en ese lugar unico, en CANARIAS <3 mi vida en cholas czyli moje życie na Wyspach Kanaryjskich - 12 dni w Kostaryce |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4284 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny wiecie, że powinniście powiedzieć o tym lateksie w szpitalu, że macie uczulenie.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4285 |
Zakorzenienie
|
Malwi pyszne menu!
![]() Wysłane z mojego GT-I8260 przy użyciu Tapatalka
#4286 |
Zakorzenienie
|
Przyszły fotoksiążki . Okładki takie same, bo nie miałam pomysłu i mało czasu na wymyślanie (zdjęcia kwiata z babci ogrodu). Jestem zadowolona z jakości jak i z całej książki. Niektóre zdjęcia słabszej jakości, ale wiedziałam o tym i zaakceptowałam. Na pewno skorzystam jeszcze z ich usług.
#4287 |
Zakorzenienie
|
Przede wszystkim. Lekarze zazwyczaj używają lateksowych rękawiczek, dzięki tej wiedzy założą inne.
#4288 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tez mi sie podoba, chociaz ja i tak np ryby nie jem, wiec tylko skubne tyle o ile, zeby bylo, ze zjadlam. Wiecie co poza oczywiscie grzybowa na ktora czekam caly rok jeszcze teskni mi sie za kompotem z suszu. Kuuurde jak bylam mala to mi nie pasowal, a poznie ![]() ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#4289 |
Zakorzenienie
|
ja nigdy nie piłam kompotu z suszu
![]()
#4290 |
Zakorzenienie
|
Ruda piekna ramka <3
![]() Uaoo fajne te ksiazki. Kompot z suszonych sliwek jest dosc specyficzny, nie kazdy go lubi, ale jak cos to zawsze mozesz sprobowac czegos nowego.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:34.