Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Scend Barł czyli Scent Bar LVIII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-12-24, 01:00   #3071
Karkki
Zakorzenienie

Dot.: Scend Barł czyli Scent Bar LVIII

Dobry
Znad ukręcania czubka choince co ją jednak przytargałam, bo sztuczna nie wyleczyła się z syndromu chińskich trampek

Cytat:
Napisane przez dzika truskawa Pokaż wiadomość
a z niusów to juz nie mam szefowej tylko wspólniczkę
Super! Gratuluję!
Cytat:
Napisane przez Maja102 Pokaż wiadomość
Ja z kolei lubię te swoje gładko zarysowane krzywizny na ciele, od kiedy zrzuciłam oponkę i wróciło mi wcięcie w talii to zaczęłam je podkreslac. I w ogóle eleganciej sie do pracy ubierać.
I wiece co? Świetnie się czuję w takim wydaniu, chyba wreszcie dorosłam do noszenia obcasów, obcisłych sukienek, retro koszul itp. Nawet wazelinę do ust zmieniłam na czerwony balsam.
I nie czuję sie w tym jakos staro, jak patrze w lustro to widze fajną, młoda babkę z klasą

Cytat:
Napisane przez Maja102 Pokaż wiadomość
z cyklu #problemy pierwszego świata
Kupiłam na święta ten swój zimowy płaszcz z futerkiem, a tu ciepło
w co się ubrać??
Jak żyć???
Zaraz zaraz. A kto płakał, że nie lubi zimy i chciał mieć lato przez cały rok?
"Trzeba uważać, kiedy wypowiada się życzenie. Nigdy nie wiadomo, kto może słuchać. Albo co, skoro o tym już mowa." Że rzucę sir Terrym
Mnie tam dobrze z taką pogodą
Cytat:
Napisane przez Margot45 Pokaż wiadomość
A nam właśnie dali wolną wigilię bardzo miłe zaskoczenie

Tak, ze gdybym tu jutro nie zajrzała to już dziś wszystkim życzę udanego świętowania!
Dziękuję i wzajemnie
Cytat:
Napisane przez Corii Pokaż wiadomość
Kliknełam szaraka, jak tez będzie smeirdział tak poteznie, t0 odeslem im
Oryginalny szarak nie śmierdzi Tzn jak się wyjmie z kartonika, to gumę się czuje, ale do rana mu mija
Cytat:
Napisane przez Parabelka Pokaż wiadomość
i Egipcjanie też jak piramidy budowali , chociaż nie wiem czy przedszkola mieli
Mieli. Nawet żłobki, szpitale, domy spokojnej starości i odpowiedniki naszych spa mieli
Pranie dwóch szarych co to się spotkać nie mogą, tak żeby uważać za zaszczyt bycie wypranym, nie jest współczesnym wynalazkiem

---------- Dopisano o 01:00 ---------- Poprzedni post napisano o 00:16 ----------

Po raz pierwszy od wielu lat wyrobiłam się z całą przedświąteczną robotą. Rano tylko skiknięcie do sklepu po chleb i natkę, i można zacząć pomagać Słońcu, żeby zwyciężyło noc

- Terry Pratchett
Karkki jest offline Zgłoś do moderatora