Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wymienię Noworoczne postanowienia - GAP, ZARA, H&M, TH, M&S, Mango i inne na wymianę
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2016-01-03, 17:57   #1
reniferrudolf
Zadomowienie

Przekupka: 10 pkt / 100% pozyt.

Noworoczne postanowienia - GAP, ZARA, H&M, TH, M&S, Mango i inne na wymianę

Witam!
Zgodnie z noworocznym postanowieniem wzięłam się za oczyszczanie szafy z rzeczy których nie noszę Będzie tego trochę więc będę dorzucać partiami.

SPODNIE:

1. GAP Jeans, Limited Edition - rozmiar z metki 28/32. Krój chino. Bawełna+len. Stan bdb.
2,3. Mango, dzwony, nr ref: 73328274, rozmiar z metki 36 (są lekko elastyczne więc wejdzie też drobne 38), krój dzwony. Spodnie niewiele noszone, niestety po ciąży już się w nie nie mieszczę
4,5,6. CAP SIZE 212 Denim - rozmiar z metki 29/34, krój rurki (nogawka na dole 15 cm), długość nogawki od kroku 86 cm. Spodnie noszone, stan dobry + - wymagają uprania. Przetarcia fabryczne.
7,8 Tommy Hilfiger - rozmiar z metki 30/32. Klasyczny krój, proste nogawki, średni stan. Kolor to bardzo ciemny granat/szary. Spodnie używane, w dobrym stanie - bez dziur i trwałych zabrudzeń, na szwach przetarcia widoczne na zdjęciach. Wymagają uprania.
9,10 Garniturowe spodnie MANGO - mam z wymianki, niestety nie mój rozmiar (36). Cały czas są z metką. Nowe.

Przepraszam nie podaję dokładnych wymiarów, bo nie mam czasu wszystkiego obmierzać
UWAGA! Mamy w domu dwa koty, niektóre ubrania mogą wymagać odkocenia - np. rolką z taśmą

Poszukuję:
- perfum perfum perfum
- skórzanych toreb
- kosmetyków i pędzli do makijażu
- koralików Pandora (tylko oryginalne)
- krótkich converse'ów w rozmiarze 40
- wszystkiego co w oko wpadnie
- UWAGA! NIE SZUKAM ciuchów, raczej chcę się ich pozbyć - choć nigdy nie mów nigdy

Kilka uwag technicznych:
1. Pisz u mnie, ja u Ciebie
2. Często w ciągu dnia nie korzystam z internetu więc nie stresuj się brakiem odpowiedzi, jeśli nie odpisuję 2-3 dni przypomnij się proszę
3. Staram się wymieniać na produkty o podobnej wartości, choć nie wykluczam, że za coś czego bardzo chcę oddam coś o większej wartości.
4. Preferuję większe wymianki
5. Przesyłki wysyłam listem poleconym ekonomicznym lub paczką ekonomiczną - ZAWSZE dobrze zabezpieczone. O to samo proszę Ciebie!
6. Kwestie wymiany adresów dogadujemy na priv
7. W Warszawie możliwa wymiana face to face, jednak zaznaczam że mam spore ograniczenia czasowe.
8. Jeśli po wymienia COKOLWIEK jest nie w porządku daj znać!
9. Rzeczy wymienione oznaczam na szaro, zarezerwowane na granatowo, a dokładki na różowo.

ZAPRASZAM!
Ikonki załączonych zdjęć
Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  gap.jpg
Wyświetleń: 12
Rozmiar:  103,2 KB   Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  mng.jpg
Wyświetleń: 11
Rozmiar:  29,7 KB   Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  IMG_2064.jpg
Wyświetleń: 5
Rozmiar:  120,8 KB   Kliknij zdjęcie aby powiększyć