Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Scend Barł czyli Scent Bar LVIII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2016-01-05, 16:58   #3604
Parabelka
Panaroja

Dot.: Scend Barł czyli Scent Bar LVIII

Cytat:
Napisane przez Karkki Pokaż wiadomość
Morska?

Dokładnie tak samo miałam z Orage Kupowałam jako granatowy a okazał się dość paskudnym grafitem
1.nie , taka chlewna
2.no właśnie nie mogliby jakiegoś normalnego światłą w sklepach z kolorówką montować
Cytat:
Napisane przez Betty83 Pokaż wiadomość
z opisu brzmi jak mój miss sporty
ja piaskowe lubię, bo jako jedyne się trzymają moich paznokci

z pozytywów top flex pierre rene nr 49 - łatwo się pomalował i zmył bez zabarwiania naskórka i płytki, błyskawicznie schnie i solidnie trzyma.

ad sinupret - w komentarzach dyskusja facetów nt. paznokci, lakierów, tipsów
http://demotywatory.pl/4597858/Dziew...dzicie-roznice
1.Paese .Ostatecznie wygląda nawet nieźle , ale jak chcę kasztanowy psiajegomać więc nigdzie nie będzie
2.zgadza się - dobrze się trzymają i łatwo zmywają. tyle , że dla mnie nakładanie to męka - trzeba 4 warstw żeby kolor złapał
Cytat:
Napisane przez Maja102 Pokaż wiadomość
nech postoją rano na peronie na stacji wygwizgówek czekając na spóźniony pociag, na wietrze przy -15 stopniach, a zobaczymy, czy będzie tak wesoło
Ubaw po pachy! Jeszcze przez 15 minut uśmiech na twarzy się trzyma.
Dopóki sie nie odmarznie
ale święta prawda niestety

Cytat:
Napisane przez neska951 Pokaż wiadomość
Joł joł baru snad suonia jak nie ja
masz słonia
Cytat:
Napisane przez Murszafka Pokaż wiadomość
Sorki, ale do równika u nas daleko, jest zima, musi być zimno. Trzeba się cieplej ubierać i nie marudzić
Mursz , ale są ludzie , którzy po prostu migiem marzną, czego by na siebie nie założyli i ile by warstw na siebie nie wbili , po 10 minutach stania na dworze w duży mróz są skostniali , bo taki mają metabolizm . A na litość jak się wychodzi na dwór to jeszcze trzeba móc się ruszać , wsiąść do tramwaju , zakupy zrobić , nie jak dawno temu w saniach futro , owijacz z baranicy, dacha i jeszcze pokrowiec z wilków , że człowiekowi ewentualnie tylko czubek nosa wystawał , a i tak dojeżdżał do celu zmarznięty (jeżeli nie utknął po drodze zamarznięty )
Cytat:
Napisane przez Betty83 Pokaż wiadomość
ja zdychałam w lecie przy fali upałów, na szczęście tylko na końcówkę się załapałam
ale wolę znowu stać w kolejce przed tretiakowską galerią 1 czy 2 godziny przy odczuwalnej -26 niż to sierpniowe piekło
mogliby mnie od razu pochować bez trumny , byłabym sztywna

Cytat:
Według mnie mróz jest fajny tzn -15 -20 wtedy kiedy możesz sie ogrzać w mieszkaniu a nie łazić w półskuleniu z toną łachów na grzbiecie , ja u siebie ogrzewam sie przez 30 min jak wracam z godzinnego spaceru -zakupów, potem niestety ziąb musiałam położyć karimatę na kanapę bo jak siadam to pęcherz mi marznie... Jak się łazi i gotuje to robi się cieplej , za to na noc rozważam zakup szlafmycy na łeb
polać tej pani ! Mróz jest fajny , jak się go ogląda przez okno z ciepłego mieszkania
Cytat:
Napisane przez Maja102 Pokaż wiadomość
Rano, jak już zaczynały mi się igiełki mrozu wkłuwac bolesnie w palce rąk i nóg, to mi sie przypomniał jeden z najgorszych koszmarów dzieciństwa, kiedy bywały takie mrozy, że po wejściu do domu trzeba było zdjąć rękawiczki i szybko wsadzić sine ręce do miski z zimną woda, bo inaczej od zbyt szybkiego rozgrzania można było wyć z bólu.
Straszne to było
ojeżu ja dziś wróciłam do domu z bolącymi z zimna palcami rąk i nóg , mimo ciepłych rękawiczek , ciepłych butów i dwóch par ciepłych skarpet
Cytat:
A ja mam mega superaśnie rękawiczki z dekatlonu
przeczytałam mega superaśne rękawiczki z dekoltem
Cytat:
Napisane przez Corii Pokaż wiadomość
Wykończą mnie wyprzedaże upolowałam superasna skórkę w odcieniu szaro-bezowym za pół ceny
poka !

-Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry.
-Czy to pomoże ?[...]
-Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok .
Terry P.
Parabelka jest offline Zgłoś do moderatora