Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Waga do zrzucenia w dziesiątkach! Część III
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2016-01-08, 09:30   #899
strongwomen
Zakorzenienie

GG do strongwomen
Dot.: Waga do zrzucenia w dziesiątkach! Część III

Dzień dobry

---------- Dopisano o 10:30 ---------- Poprzedni post napisano o 10:20 ----------

Cytat:
Napisane przez Kinia_Sw Pokaż wiadomość
u mnie 113 kg wiec jest 1 kg mniej musze sie wziasc ostrzej za siebie bo do kwietnia chce miec 9 z sprzodu ...

---------- Dopisano o 09:55 ---------- Poprzedni post napisano o 09:54 ----------

gratuluje wszystkim spadkow ... ja wlasne lece do lekarza bo chce usunac zylam po dwoch ciazach moja noga wyglada masakrycznie ...
Ja mam żyłki ale często czuje jakby mi się żylkai tworzyły, normalnie czuje ból żył.

Cytat:
Napisane przez grenka Pokaż wiadomość
Ja te przed @ i tez słodkie za mną chodzi wiec zrobiłam proteinowe placuszki na śniadanko Załącznik 6117430 i jest ok [emoji4]
Ja też przed @. Ale jakoś staram się walczyć sama z sobą.

Cytat:
Napisane przez czarnaDama2394 Pokaż wiadomość
Witam z rana!

Dziewczyny czy ja rówież zostane wpisana do tabelki czy jeszcze nie na to czas??

Dzis dopada mnie jakaś handra...Na dworze mrozisko jakoś tak szaro i ponuro najlepiej zaszylabym się pod kocem z gorącą czekolada.No właśnie czekoladą...i w tym problem przed @ mam jakieś chore rzuty na wszystko co słodkie mało tego słodkie ze słonym mogę wręcz powiedzieć...zachcianki jakbym była w ciąży W sumie będąc w ciąży nawet takich rzutów nie miałam jak mam teraz eh...
Też mam takie fazy. Chcice !

Cytat:
Napisane przez raficzyca Pokaż wiadomość
78.7
a już było 77...., ehhh spinamy tyłek i dalej!
Wczoraj byłam na siłowni, pół h na orbitreku, 15 minut szybkiego marszu na biezni plus trochę ćwiczeń na rece.
Dzisiaj raczej nie dam rady, no ale to się jeszcze zobaczy.
Miłego piatku Dziewczynki!
Miłego dla Ciebie też i brawa za ćwiczenia

Cytat:
Hej u mnie 66 jeszcze tylko troszkę nadwyżki zostało [emoji4] jest dobrze powoli do przodu [emoji5]

Miłego dnia[emoji7]

---------- Dopisano o 08:41 ---------- Poprzedni post napisano o 08:40 ----------

Nadalka Ty to szalejesz jak burza [emoji106]🏻[emoji106]🏻[emoji106]🏻
O jakże bym chciała zobaczyć 66kg

Cytat:
Napisane przez Kinia_Sw Pokaż wiadomość
ja nie biegan ale duzo chodze z malyn na spacery prawie codziennie po 1,5 - 2 godz wiec to zawsze cos

Cytat:
Ja korzystam z endomondo [emoji106]🏻lubię widzieć ile przebiegłam i jaka trasa choć teraz już na pamięć znam większość [emoji4] no i motywuje jak dostajesz e-mail z zapytaniem czy wszystko u Ciebie ok bo coś cię nie widać [emoji5]
Ja nedomondo włączam jak na rowerze jadę do pracy czy gdzieś.

Cytat:
A ja dziś rano bułka z szynka drobiowa pomidorem rukola i jogurtem

Obiad jak wczoraj zapiekanka z mięsa mielonego i słodkich ziemniaków

Teraz na podwieczorek kaktajl z szpinaku miodu i lodu Załącznik 6116935

Na kolacje chyba serek wiejski zjem [emoji39]

Z mała byłam u lekarza ma zapalenie ucha i ma antybiotyk [emoji17]

Pocwiczylam 30 minut na stepperze bo dziś już niemam szans wyjsć biegać
Biedna mała, choroby ucha są dość bolesne dla dzieci.