2016-01-08, 09:30
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Waga do zrzucenia w dziesiątkach! Część III
Dzień dobry 
---------- Dopisano o 10:30 ---------- Poprzedni post napisano o 10:20 ----------
Cytat:
Napisane przez Kinia_Sw
u mnie 113 kg wiec jest 1 kg mniej musze sie wziasc ostrzej za siebie bo do kwietnia chce miec 9 z sprzodu ...
---------- Dopisano o 09:55 ---------- Poprzedni post napisano o 09:54 ----------
gratuluje wszystkim spadkow ... ja wlasne lece do lekarza bo chce usunac zylam po dwoch ciazach moja noga wyglada masakrycznie ...
|
Ja mam żyłki ale często czuje jakby mi się żylkai tworzyły, normalnie czuje ból żył.
Cytat:
Napisane przez grenka
Ja te przed @ i tez słodkie za mną chodzi wiec zrobiłam proteinowe placuszki na śniadanko Załącznik 6117430 i jest ok [emoji4]
|
Ja też przed @. Ale jakoś staram się walczyć sama z sobą.
Cytat:
Napisane przez czarnaDama2394
Witam z rana!
Dziewczyny czy ja rówież zostane wpisana do tabelki czy jeszcze nie na to czas??
Dzis dopada mnie jakaś handra...Na dworze mrozisko jakoś tak szaro i ponuro najlepiej zaszylabym się pod kocem z gorącą czekolada.No właśnie czekoladą...i w tym problem przed @ mam jakieś chore rzuty na wszystko co słodkie  mało tego słodkie ze słonym mogę wręcz powiedzieć...zachcianki jakbym była w ciąży  W sumie będąc w ciąży nawet takich rzutów nie miałam jak mam teraz eh...
|
Też mam takie fazy. Chcice ! 
Cytat:
Napisane przez raficzyca
78.7   
a już było 77...., ehhh spinamy tyłek i dalej!
Wczoraj byłam na siłowni, pół h na orbitreku, 15 minut szybkiego marszu na biezni plus trochę ćwiczeń na rece.
Dzisiaj raczej nie dam rady, no ale to się jeszcze zobaczy.
Miłego piatku Dziewczynki!
|
Miłego dla Ciebie też i brawa za ćwiczenia  
Cytat:
Napisane przez grenka
Hej u mnie 66 jeszcze tylko troszkę nadwyżki zostało [emoji4] jest dobrze powoli do przodu [emoji5]
Miłego dnia[emoji7]
---------- Dopisano o 08:41 ---------- Poprzedni post napisano o 08:40 ----------
Nadalka Ty to szalejesz jak burza [emoji106]🏻[emoji106]🏻[emoji106]🏻
|
O jakże bym chciała zobaczyć 66kg 
Cytat:
Napisane przez Kinia_Sw
ja nie biegan ale duzo chodze z malyn na spacery prawie codziennie po 1,5 - 2 godz wiec to zawsze cos 
|

Cytat:
Napisane przez grenka
Ja korzystam z endomondo [emoji106]🏻lubię widzieć ile przebiegłam i jaka trasa choć teraz już na pamięć znam większość [emoji4] no i motywuje jak dostajesz e-mail z zapytaniem czy wszystko u Ciebie ok bo coś cię nie widać [emoji5]
|
Ja nedomondo włączam jak na rowerze jadę do pracy czy gdzieś.
Cytat:
Napisane przez grenka
A ja dziś rano bułka z szynka drobiowa pomidorem rukola i jogurtem
Obiad jak wczoraj zapiekanka z mięsa mielonego i słodkich ziemniaków
Teraz na podwieczorek kaktajl z szpinaku miodu i lodu Załącznik 6116935
Na kolacje chyba serek wiejski zjem [emoji39]
Z mała byłam u lekarza ma zapalenie ucha i ma antybiotyk [emoji17]
Pocwiczylam 30 minut na stepperze bo dziś już niemam szans wyjsć biegać
|
Biedna mała, choroby ucha są dość bolesne dla dzieci.
|
|