Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Jestem singielką, jest nas więcej :)? 25 + - część III
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2016-01-15, 19:03   #96
tekila901
Zakorzenienie

Dot.: Jestem singielką, jest nas więcej :)? 25 + - część III

Cytat:
Napisane przez kakamaka Pokaż wiadomość
Dużo zależy na jakim etapie jest to znajomość?
Kilka miesięcy rozmów internetowych. Jeszcze się nie spotkali.
Cytat:
Napisane przez malgo7 Pokaż wiadomość

W sumie to spotykam się teraz z jednym chłopakiem ale to takie początki ... ale zastanawia mnie jedna sprawa :P Może mi pomożecie ... Generalnie chłopak jak na razie ok ... Tylko on ma w domu GADY !!! Co mnie lekko przeraża ... Ma Boa Dusiciela i jakaś Agamę ... Hmmmm czy ktoś o takim hobby może być normalny ... Czy któraś z Was ma jakieś doświadczenia z Panami z Gadami ????? (brzmi to komicznie no ale cóż ...)
No pewnie, że jest normalny. Lepsze takie hobby niż żadne :P I mówię serio. Będziecie mieli o czym rozmawiać
Cytat:
Napisane przez MOgrama Pokaż wiadomość
Sama nie wiem. Znają się już osobiście czy tylko net ? Uważam ze chłopak powinien sam zaproponować ze zapłaci dla niego to tez atrakcje a ja impreza i tak sporo wyjdzie... prezent plus gościa i oprowadzanie itd
Tylko przez neta. To miałoby być ich pierwsze spotkanie. No właśnie tutaj powstaje problem, że musiałby przylecieć na wesele, więc jest to konkretna data, a nie wtedy kiedy by mu to odpowiadało. Ale z drugie strony koleżanka będzie pełniła funkcję przewodnika i zapewni mu nocleg.

---------- Dopisano o 20:03 ---------- Poprzedni post napisano o 20:02 ----------

Cytat:
Napisane przez MOgrama Pokaż wiadomość
bardziej niż faceci z gadami przerażają mnie Ci z kotami (kilka stron wcześniej temat :p )
Mnie też