Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XLV
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2016-01-17, 23:02   #2244
wraaakczasu
Rozeznanie

Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XLV

Cytat:
Napisane przez e_ina Pokaż wiadomość
Wcześniej napisałam praktycznie to samo tylko nie wiedziałam kogo wysyłają i napisałam kurator. Nie wiem po co w ogóle zaczyna ten temat na filmach. Nie wyjaśni, a jak ktoś dopytuje to jest zła, bo to bardzo ją boli, że pytają. A ja jestem ciekawa o co chodzi, bo skoro może objąć ją opieka bądź kurator to przecież za nic tego nie nakładają.
Ważniejszy jest filmik do nagrania. Może nagrywa, że czysto żeby w razie coś nie było argumentem w sądzie, że ma bałagan. W końcu synka nie może pokazywać, a te filmiki dużo mówią o tym jak się dzieckiem opiekuje.
Hm nie wiem czy w ogóle we Francji jest coś takiego jak opieka (pewnie jest ) czy kurator. Po prostu moje domysły są takie, że ktoś będzie ją kontrolował Swoją drogą co do za dowód "nagrywa, że czysto" skoro kilka minut dalej widać, że ewidentnie nie ma czysto.. Co do mówienia, że coś się będzie działo ale wam nie powiem to też strasznie mnie to drażni..

Edytowane przez wraaakczasu
Czas edycji: 2016-01-17 o 23:04
wraaakczasu jest offline Zgłoś do moderatora