Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XLV - Strona 75 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2016-01-17, 21:22   #2221
e_ina
Raczkowanie

Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XLV

Cytat:
Napisane przez RudeOne Pokaż wiadomość
Okej, okej. Ja tylko o tym, do czego nawiązała Ricky
według mnie wykazała się zwykłą złośliwością
Stary 2016-01-17, 21:25   #2222
RudeOne
Użyszkodniczka

Cytat:
Napisane przez e_ina Pokaż wiadomość
według mnie wykazała się zwykłą złośliwością
Dla mnie to było zabawne Sama robię pierdyliard błędów, żeby nie było Ale koniec końców-na błędach się uczymy.

Edytowane przez RudeOne
Czas edycji: 2016-01-17 o 21:26
RudeOne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-17, 21:46   #2223
mevi_evi
wow

Cytat:
Napisane przez olenkasz Pokaż wiadomość

mam wszystkie podkłady wymienione przez ciebie, jeśli masz jakieś pytania to wal co do koloru to nie pomogę, bo sama mam dobrany tak na granicy tolerancji ale celowałabym w 005 lub 007

Zgadzam się. Też je mam i myślę, że 005 będzie ok. Jest jasny, ale lepiej tak niż potem się męczyć

mevi_evi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-17, 21:49   #2224
natii86
Rozeznanie

[1=b82ed09e83d6cc96f3cec4b 39c6008ed9e8c5acd_5dd3308 25eb9e;54173297]Ty, rzeczywiście Jeśli tak, to ciekawe kiedy została po raz drugi mamą? Ona dobrze chroni swoją prywatność, ale jak wizaż i widzki nie wywróżyły ciąży z twarzy, to jestem w szoku. Chyba, że ma na myśli mom of two, czyli np. dziecka i pieska [/QUOTE]
wydaję mi się, że na snapie wspominała, że ma dwoje dzieci
natii86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-17, 21:51   #2225
Cytrynellka90
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Munkaa Pokaż wiadomość

Po architekturze obecnie akurat dosyć trudno o pracę, nie wiem skąd pomysł, że to przykładowy kierunek idealnych rozwiązań.

A co do tych osób bez pomysłu na siebie - nie znałam takich statystyk, obserwacji takich też nie mam i nie przepadam za takim gadaniem. Politologia to ciekawe i nie takie łatwe studia, myślę, że n każdym kierunku znajdą się osoby bezs celu zawodowego, co nie jest dziwnym, bo mało kto ma go w klasie maturalnej.
Nie uogólniam ale znam właśnie kilka takich wyjątków. Kolega po politologii na Politechnice Białostockiej - zrobił kurs agenta celnego i pracował na granicy w swojej miejscowości. Nie wiem co robi teraz bo zerwałam tę znajomość. Drugi kolega po stosunkach międzynarodowych na UKSW wyjechał na stałe do Holandii układać towar na półkach. Koleżanka po pedagogice pracuje w przedszkolu 3 godziny dziennie kilka dni w tygodniu. Przyjaciółka po prawie została rekruterką - (taką co szuka innym pracy). Ale jest też masa innych ludzi, którzy ukończyli dobre studia i mają pracę zgodną właśnie z tym co robili wcześniej - tylko, że taka ścieżka wydaje się nam oczywista i tego nie zauważamy w naszym otoczeniu a widzimy tylko tych, którzy narzekają. Tajemnicą nie jest. że studia dają przeważnie wiedzę teoretyczną, którą umiejętnie należy wykorzystać potem w pracy/życiu. Szczerze mówiąc ja więcej nauczyłam się na pierwszym stopniu logistyki na Politechnice Białostockiej niż na drugim na SGGW. I strasznie żałuję, że kiedy chciałam robić magistra nie było go na mojej poprzedniej uczelni. W mojej obecnej pracy do października nikt nie wiedział, że mam ukończone jakiekolwiek studia-papiery doniosłam po dwóch latach po to by mi urlop dopisali :P A z tego co robię zawodowo jestem bardzo zadowolona. Firma jako tako ma powiązanie z logistyką ale mój dział już niekoniecznie.
Cytrynellka90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-17, 21:55   #2226
Tygri
Raczkowanie

https://www.instagram.com/p/5DCoqOwF...by=theoleskaaa Czy to aby nie jest tajemniczy Wiktor od TheOleskaaa?
Tygri jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-17, 21:59   #2227
akkikka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Tygri Pokaż wiadomość
https://www.instagram.com/p/5DCoqOwF...by=theoleskaaa Czy to aby nie jest tajemniczy Wiktor od TheOleskaaa?
Też się nad tym zastanawiałam, ale nigdzie nie podała tej informacji.
akkikka jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2016-01-17, 22:13   #2228
201607131110
Konto usunięte

Cytat:
Tak sobie myślę, ja go już gdzieś widziałam, patrzę, a to przecież stare zdjęcie - sprzed pół roku ; ]
201607131110 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-17, 22:15   #2229
mosumi
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez akkikka Pokaż wiadomość
On jest oznaczony na zdjęciu jako "christophporo"
mosumi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-17, 22:15   #2230
e_ina
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez akkikka Pokaż wiadomość
dodane 27 tyg. temu nie wiem, nie wiem
Stary 2016-01-17, 22:17   #2231
wraaakczasu
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez mosumi Pokaż wiadomość
On jest oznaczony na zdjęciu jako "christophporo"
Dokładnie.. https://www.instagram.com/christophporo/ wątpię, że to on.
wraaakczasu jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2016-01-17, 22:19   #2232
e_ina
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez wraaakczasu Pokaż wiadomość
Dokładnie.. https://www.instagram.com/christophporo/ wątpię, że to on.
eee, po co by mu były 2 instagramy, swoją drogą ten Wiktora bardzo dziewczęcy, ja wątpię, że on istnieje
Stary 2016-01-17, 22:26   #2233
201705230905
Konto usunięte

Cytat:
Jakiś czas temu też wstawilam ten z link z teorią, że to może ten Wiktor, ale coś mi się wydaje, że go po prostu nie ma xD

---------- Dopisano o 23:26 ---------- Poprzedni post napisano o 23:26 ----------

[QUOTE=malwine55;54174755]Jakiś czas temu też wstawilam ten z link z teorią, że to może ten Wiktor, ale coś mi się wydaje, że go po prostu nie ma xD (w sensie nie istnieje) [QUOTE]
201705230905 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-17, 22:32   #2234
e_ina
Raczkowanie

u Julki 8 reklam w filmiku i nauczyła psa robić siad, narzeka na pracę
w następnym mówi, że chcę tworzyć drugi kanał

Edytowane przez e_ina
Czas edycji: 2016-01-17 o 22:35
e_ina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-17, 22:39   #2235
ajah
wańka wstańka

Cytat:
zerknęłam dziś na jej film: cele na rok 2016. Myślę, spoko. Całkiem do rzeczy. Z ciekawości kliknęłam w film o słowach tak i nie. I po prostu Tematyką: psychologia, poradnictwo nie powinna się zajmować

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2016-01-17, 22:43   #2236
e_ina
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez ajah Pokaż wiadomość
zerknęłam dziś na jej film: cele na rok 2016. Myślę, spoko. Całkiem do rzeczy. Z ciekawości kliknęłam w film o słowach tak i nie. I po prostu Tematyką: psychologia, poradnictwo nie powinna się zajmować
No niestety nie jest zbyt dojrzała.. Wszystko takie na spontanie. Oglądam tylko vlogi, więc nie mogę ocenić reszty filmów.
W ogóle w najnowszym filmie jakby nawiązuje do konsekwencji tej sprawy w sądzie - jakby kuratora jej mieli przydzielić czy coś. Takie wnioski wyciągnęłam.

Edytowane przez e_ina
Czas edycji: 2016-01-17 o 22:45
Stary 2016-01-17, 22:43   #2237
rickybobby
Wtajemniczenie

Cytat:
alt mi się zacina w tej klawiaturze i czasem piszę ę czasem e tak samo ź i z czy ó i o. Nie mam cierpliwości żeby non stop poprawiać.
"każdy ma zęby jakie chcę"
Taka wybiórcza cierpliwość. Zawiodła w krytycznym momencie .

Edytowane przez rickybobby
Czas edycji: 2016-01-17 o 22:44
rickybobby jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-17, 22:44   #2238
natii86
Rozeznanie

Olfaktoria Najlepsze kosmetyki makijażowe 2015
https://www.youtube.com/watch?v=O0D5EX1ChDE

Edytowane przez natii86
Czas edycji: 2016-01-17 o 22:45
natii86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-17, 22:48   #2239
e_ina
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez rickybobby Pokaż wiadomość
"każdy ma zęby jakie chcę"
Taka wybiórcza cierpliwość. Zawiodła w krytycznym momencie .
To nie wybiórcza cierpliwość, a wybiórcze działanie alt, które już olałam, bo jak chcę poprawić to alt jakby specjalnie w ogóle nie działa Mała rada: nie pijcie wina nad laptopem - takie konsekwencje.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2016-01-17, 22:52   #2240
xDOMINIKAx
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Munkaa Pokaż wiadomość
Żeście się na ten bilet uparły. Mówiła, ze 10 lat marzyła o spotkaniu tych chłopaków, gdyby moje dziecko miało takie marzenie, a ja mogłabym je spełnić, to bym jej w tym pomogła i już. Nie kupili jej 4 domów na wzgórzach Beverly Hills. Dla mnie ponad tysiąc za bilet to baaaardzo dużo, ale za marzenie niewiele, jeśli rodziców na to stać i chcą spełnić.
Też tak uważam, to jest prezent jeden na całe życie. Bo nie jeździ na wszystkie ich koncerty po wszystkich krajach świata przecież.

Cytat:
Napisane przez Zamarzona Pokaż wiadomość
Od kiedy zamożność ludzi poznje się po zakupach spożywczych?
Tym bardziej, że to był openbox, więc podejrzewam, że zawartość pudełka była wysłana za darmo lub z bardzo dużą zniżką.
Stary 2016-01-17, 22:55   #2241
wraaakczasu
Rozeznanie

Cytat:
Ja dzisiaj z nudów obejrzałam to: https://youtu.be/arVtuMRxBzc?t=11m10s Specjalnie zaznaczyłam moment od 11:10 (zwróćcie uwagę na syf na podłodze itp.) bo trochę mnie rozbawiło to co później powiedziała. "Jak możecie zobaczyć jest czysto jak na razie". Hm, może i na kanapie nic nie ma i faktycznie jak ustawi dobrze kamerę to nie widać ale na podłodze niezły sajgon. Później jeszcze jak postawiła aparat to specjalnie przesunęła go tak, żeby nie było widać podłogi Nie wiem co to miało na celu, nie ogarniam tego. Po co mówić, że jest czysto skoro widać, że nie jest.
Wcześniej, koło 9 minuty mówi coś o tym, że będzie musiała mieć czysto w domu itp. Wydaje mi się, że to ma związek z tą całą akcją z ojcem Aleksa i być może będzie do niej przychodziła jakaś opieka czy coś takiego. (To tylko moje domysły) Jednak wątpię, że uda jej się utrzymać faktycznie w czystości mieszkanie. Tak jak mówiła chyba w poprzednim vlogu-ma teraz wolne a na filmach upss...ODCINKACH widzimy niezły sajgon. Wszystko rozumiem, mieć dziecko, być zabieganym itp. ale sorry, żeby nie mieć czasu podnieść walających się po podłodze rzeczy albo nie mieć czasu pozmywać naczyń?

---------- Dopisano o 23:55 ---------- Poprzedni post napisano o 23:54 ----------

Cytat:
Napisane przez ajah Pokaż wiadomość
Też oglądałam ten film "tak i nie". Może "oglądałam" to za duże słowo..przewijałam bo cały czas słyszałam "musicie się nauczyć mówić tak i nie", "tak i nie"... Jakby nie można było zamienić tego "nie" na "odmawiać"..
Stary 2016-01-17, 22:59   #2242
e_ina
Raczkowanie

Cytat:
t.
Wcześniej, koło 9 minuty mówi coś o tym, że będzie musiała mieć czysto w domu itp. Wydaje mi się, że to ma związek z tą całą akcją z ojcem Aleksa i być może będzie do niej przychodziła jakaś opieka czy coś takiego. (To tylko moje domysły) Jednak wątpię, że uda jej się utrzymać faktycznie w czystości mieszkanie. Tak jak mówiła chyba w poprzednim vlogu-ma teraz wolne a na filmach upss...ODCINKACH widzimy niezły sajgon. Wszystko rozumiem, mieć dziecko, być zabieganym itp. ale sorry, żeby nie mieć czasu podnieść walających się po podłodze rzeczy albo nie mieć czasu pozmywać naczyń?.
Wcześniej napisałam praktycznie to samo tylko nie wiedziałam kogo wysyłają i napisałam kurator. Nie wiem po co w ogóle zaczyna ten temat na filmach. Nie wyjaśni, a jak ktoś dopytuje to jest zła, bo to bardzo ją boli, że pytają. A ja jestem ciekawa o co chodzi, bo skoro może objąć ją opieka bądź kurator to przecież za nic tego nie nakładają.
Ważniejszy jest filmik do nagrania. Może nagrywa, że czysto żeby w razie coś nie było argumentem w sądzie, że ma bałagan. W końcu synka nie może pokazywać, a te filmiki dużo mówią o tym jak się dzieckiem opiekuje.

Edytowane przez e_ina
Czas edycji: 2016-01-17 o 23:01
Stary 2016-01-17, 23:00   #2243
201605301111
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez malwine55 Pokaż wiadomość
Jakiś czas temu też wstawilam ten z link z teorią, że to może ten Wiktor, ale coś mi się wydaje, że go po prostu nie ma xD[COLOR="Silver"]
moze teorie spiskowe itd, ale tez sie na tym łapie
chyba, ze sie gosc super w internetach schowac umie, chociaz z racji wykonywanego zawodu to raczej srednio chyba #stalkstalk
201605301111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-17, 23:02   #2244
wraaakczasu
Rozeznanie

Cytat:
Wcześniej napisałam praktycznie to samo tylko nie wiedziałam kogo wysyłają i napisałam kurator. Nie wiem po co w ogóle zaczyna ten temat na filmach. Nie wyjaśni, a jak ktoś dopytuje to jest zła, bo to bardzo ją boli, że pytają. A ja jestem ciekawa o co chodzi, bo skoro może objąć ją opieka bądź kurator to przecież za nic tego nie nakładają.
Ważniejszy jest filmik do nagrania. Może nagrywa, że czysto żeby w razie coś nie było argumentem w sądzie, że ma bałagan. W końcu synka nie może pokazywać, a te filmiki dużo mówią o tym jak się dzieckiem opiekuje.
Hm nie wiem czy w ogóle we Francji jest coś takiego jak opieka (pewnie jest ) czy kurator. Po prostu moje domysły są takie, że ktoś będzie ją kontrolował Swoją drogą co do za dowód "nagrywa, że czysto" skoro kilka minut dalej widać, że ewidentnie nie ma czysto.. Co do mówienia, że coś się będzie działo ale wam nie powiem to też strasznie mnie to drażni..

Edytowane przez wraaakczasu
Czas edycji: 2016-01-17 o 23:04
Stary 2016-01-17, 23:04   #2245
e_ina
Raczkowanie

Cytat:
Hm nie wiem czy w ogóle we Francji jest coś takiego jak opieka (pewnie jest ) czy kurator. Po prostu moje domysły są takie, że ktoś będzie ją kontrolował
Czyli takie same jak moje
Stary 2016-01-17, 23:08   #2246
af6a7928a10f2efb7030debf852af0b1c87659cc
Konto usunięte

Cytat:
A ja jestem ciekawa o co chodzi, bo skoro może objąć ją opieka bądź kurator to przecież za nic tego nie nakładają.

skoro ojciec Aleksa próbuje jej go odebrać to normalne, że podczas rozprawy o prawa do dziecka sąd chce, żeby sprawdzono w jakich warunkach dziecko mieszka
nie ma to nic wspólnego z 'ukaraniem' jej za coś, bo "coś" zrobiła
af6a7928a10f2efb7030debf852af0b1c87659cc jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-17, 23:11   #2247
Koalka01
Raczkowanie

[QUOTE=wraaakczasu;5417500 0]Ja dzisiaj z nudów obejrzałam to: https://youtu.be/arVtuMRxBzc?t=11m10s Specjalnie zaznaczyłam moment od 11:10 (zwróćcie uwagę na syf na podłodze itp.) bo trochę mnie rozbawiło to co później powiedziała. "Jak możecie zobaczyć jest czysto jak na razie". Hm, może i na kanapie nic nie ma i faktycznie jak ustawi dobrze kamerę to nie widać ale na podłodze niezły sajgon. Później jeszcze jak postawiła aparat to specjalnie przesunęła go tak, żeby nie było widać podłogi Nie wiem co to miało na celu, nie ogarniam tego. Po co mówić, że jest czysto skoro widać, że nie jest. [\QUOTE]

syf na podłodze? Gdzie Ty widzisz syf na podłodze? Masz na mysli te kilka zabawek? Masz dzieci? Na bank nie masz a na pewno nie w tym wieku!

Sent from my iPhone using Tapatalk
Koalka01 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2016-01-17, 23:13   #2248
wraaakczasu
Rozeznanie

[QUOTE=Koalka01;54175097]
Cytat:
Ja dzisiaj z nudów obejrzałam to: https://youtu.be/arVtuMRxBzc?t=11m10s Specjalnie zaznaczyłam moment od 11:10 (zwróćcie uwagę na syf na podłodze itp.) bo trochę mnie rozbawiło to co później powiedziała. "Jak możecie zobaczyć jest czysto jak na razie". Hm, może i na kanapie nic nie ma i faktycznie jak ustawi dobrze kamerę to nie widać ale na podłodze niezły sajgon. Później jeszcze jak postawiła aparat to specjalnie przesunęła go tak, żeby nie było widać podłogi Nie wiem co to miało na celu, nie ogarniam tego. Po co mówić, że jest czysto skoro widać, że nie jest. [\QUOTE]

syf na podłodze? Gdzie Ty widzisz syf na podłodze? Masz na mysli te kilka zabawek? Masz dzieci? Na bank nie masz a na pewno nie w tym wieku!

Ja nie mówię o kilku zabawkach tylko o jakiś szmatach na podłodze. Po drugie to, że ma dziecko to jej nie tłumaczy. Skoro Aleks spał już to mogła najpierw pozbierać te kilka zabawek. Lepiej systematycznie sprzątać a nie ze następnego dnia dziecko znowu przyniesie kilka zabawek i robi się niezły syf a potem marudzenie, że podłogi nie widać. Takie jest moje zdanie.

Wysłane z mojego D2303 przy użyciu Tapatalka

Edytowane przez wraaakczasu
Czas edycji: 2016-01-17 o 23:14
Stary 2016-01-17, 23:13   #2249
Koalka01
Raczkowanie

[1=af6a7928a10f2efb7030deb f852af0b1c87659cc;5417509 0]
skoro ojciec Aleksa próbuje jej go odebrać to normalne, że podczas rozprawy o prawa do dziecka sąd chce, żeby sprawdzono w jakich warunkach dziecko mieszka
nie ma to nic wspólnego z 'ukaraniem' jej za coś, bo "coś" zrobiła [/QUOTE]

Skad wiesz, ze jej były chce jej syna odebrać? Z tego co mowila to on sie nim wcale nie interesuje.

Koalka01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-17, 23:15   #2250
wraaakczasu
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Koalka01 Pokaż wiadomość
Skad wiesz, ze jej były chce jej syna odebrać? Z tego co mowila to on sie nim wcale nie interesuje.

Stąd to wiadomo, że zgłosił ja gdzieś że podobno zarabia na Aleksie pokazując go na yt. I mówiła kiedyś coś ze nagle się zaczął nim interesować.

Wysłane z mojego D2303 przy użyciu Tapatalka
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości