Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Sierpnióweczki 2016!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2016-01-19, 07:16   #3199
Juu_
Raczkowanie

Dot.: Sierpnióweczki 2016!

Cytat:
Napisane przez pysiaczek21 Pokaż wiadomość
Nazywam się Beata, jestem w 12t0d czyli mozna powiedzieć ze 13tc.

Leczylam sie 2 lata zeby móc mieć dzieci jak juz dostałam zielone światło to zaczęliśmy działać i Staraliśmy się o bąbla 10 miesięcy.. W między czasie mój tz mi się oświadczył.. Wyznaczylismy datę ślubu na czerwiec i postanowiliśmy odłożyć starania do ślubu ale wyszlo tak ze w drugim cylku nie staran wpadliśmy hehe.. Wiec wystarczyło głowę odblokować.

Witaj! I gratulacje!

Cytat:
Napisane przez TinkerrBell Pokaż wiadomość
Dlatego ja mam aplikację, która liczy za mnie i problem z głowy:p

A jaka to apka? Bo ja mam happy baby i mi trochę miesza w głowie bo mowi "59 dt" czyli niby 8t3d a według ostatniego usg dzis dokładnie 9t0d... Już sama nie wiem jak to mam liczyć

A co do usg genetycznego, to ja wizytę do mojego gina mam na 11.02 (wtedy bedzie 12t2d) i wtedy miałam mu dać znać czy zdecydowałam sie na test peppa, ale nie mówił nic o genetycznym. Do tego nie ma go na liście ginów, którzy mają ten certyfikat, wiec przypuszczam że mnie gdzieś skieruje, a dzisiaj sie dowiedziałam ze od 14.02 mam służbowy wyjazd i wrócę jak bedzie 13t3d a to już chyba sama końcówka na to badanie? Znajduje sprzeczne info bo gdzieniegdzie jest napisane, ze wykonuje sie je 11-13tc a niektóre info mówią ze że do 14 (13t6d)?
Juu_ jest offline Zgłoś do moderatora