Dot.: STYCZEŃ- Dużo SUKIENEK i cała reszta: WSZYSTKOWĄTEK :)
1. Sukienka CAMEO ROSE. Na metce nie ma rozmiaru. Góra jest rozciągliwa. Dół z dwóch warstw - granatowego i śliskiego materiału od środka a na zewnątrz mgiełki granatowej. Sukienka z tyłu jest dłuższa (jak na zdjęciu). Stan bardzo dobry.
2. Różowa (pastelowa) sukienka mini z firmy NEW LOOK. Rozmiar 10. Stan bardzo dobry. Z tyłu jest gładka. Zdjęcie nie uchwyciło tego ale z przodu są lekko mieniące się szycia.
3. Sukienka w panterkę. Z tyłu dłuższa niż z przodu. Stan idealny. ATMOSPHERE, rozmiar UK/IRL 14, ES/PT 42, D/NL/B/A 40. Ja noszę rozmiar XS i była na mnie OK Ma gumkę w pasie i się rozciąga 
4. Czarna marynarka. Nie posiada metki i rozmiaru (kupiłam ją w Szachownicy). Stan IDEALNY. Noszona TYLKO RAZ. Na ramionach ma od środka gąbeczki usztywniające. Marynarka nadaje się na osobę BARDZO szczupłą, ponieważ ma cieniutkie rękawy. 65% cotton, 35% polyester
5. Czerwona marynarka. Ta sama co marynarka z punkcie 4. Posiada metkę - kupiona w Szachownicy. Nie wiem jaki rozmiar ale ten sam co czarna w punkcie 4. NA OSOBĘ BARDZO SZCZUPŁĄ. 65% cotton, 35% polyester
6. Pomarańczowa marynarka SINSAY. Rozmiar XS. Noszona z trzy razy. Prawie jak nowa.
Edytowane przez SzAnElKa
Czas edycji: 2016-01-21 o 20:04
|