2016-01-22, 17:30
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie lutowe 2016 to już VI część naszego wątku!
Cytat:
Napisane przez marciar7
ale cudny  wcale nie jakis wielki co ty gadasz
tez lubie ;D
też super brzuchal, nie wyglada na 38  ale cycory masz dobre
nie :P zobacze po porodzie
Esor ależ ty sexi  sama bym cie schrupała
świetne  zamawialas skads?
co za kretynka!!!! normalnie az w szoiku jestem.
powiem wam dziewczyny ze tak lezałam na ktg a na oddziale wlasnie robili CC i uslyszalam w koncu placz dziecka... tak mi się miło zrobiło 
ale potem wyszlam ze szpitala i zaczelam byc taka przerazona jak to wszystko bedzie.. najgorsze to czekanie chyba i zeby sie wczensiej nie zaczelo. ALE dostalam od mojej gin skeirowanie na patologie wlasnie do tego szpitala gdzie ugadywalam cc.. i nawet na nim napisala ze z ordynatorem ustalone więc trochę spokojniejsza jestem.
ale ogólnie jakoś chyba psychicznie nie gotowa ;/
|
jak nie duzy ? jak stodoła ;D

Cytat:
Napisane przez Aninis
ja już sama nie wiem, co mam myśleć o tym moim spaniu... ale serio nieprzytomna jestem, jak się zmuszam wstać wcześniej 
I nie ważne, czy położę się spać o 23 czy o 2 ...przed 11 się nie obudzę
|
ja wiem co to jest ? sennoholizm  
wyleczysz sie jak tylko bejbik sie pojawi 
Cytat:
Napisane przez nursii
Planowałam na dziś porządki nie wiadomo jakie ale nic mi z tego nie wyszło... boli mnie krzyż i dół brzucha, w ogóle cały brzuch mnie boli i się zrobił twardy jak skała, jak chyba jeszcze nigdy:/ Do tego Mała się jakoś mało rusza... kurde niepokoje się, jak nie zacznie się kotłować w brzuchu za jakiś czas to nie wiem, chyba pojadę na IP:/
|
ja bym zjadla czekolade albo cos mocno slodkiego, moze cole wypij ? powinno sie rozruszac 
Obejrzalam te zasrane minionki i żal.... szoda tego czasu na takie bajki 
potem obejrzalam kolejny durnowaty film o amerykanskim liceum ( lubie takie odmozdzacze ) i teraz nie mam juz co robic 
poszła bym popływac w wannie ale mam zabronione jak sama jestem w domu   
poczekam az tz wróci
|
|
|