|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1891 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie lutowe 2016 to już VI część naszego wątku!
Cytat:
No ja jak mnie dalej tak będzie napitalac to nie wiem jak do sklepu dojde...a w 3 tyg coś trzeba jeść... ---------- Dopisano o 14:18 ---------- Poprzedni post napisano o 14:17 ---------- No i też to ze muszę dzieci ze sobą brać... |
|
|
|
|
#1892 |
|
MamaKarolci28
|
Wróciłam ze spacerku i stwierdzam ze dłuższe wędrówki z wózkiem nie sa juz dla mnie
czuje sie jak słoń i nie mam siły wciągnąć wozek na parter nawet a gdzie wsadzić mała do wózka i podnieść pod klatkę z tymi "skafandrami"
|
|
|
|
#1893 |
|
MamaKarolci28
|
Dot.: Mamusie lutowe 2016
Agata nie masz kogoś by robił Ci zakupy? Ciezko tak dwójkę dzieci ciągnąć do sklepu i jeszcze robic zakupy .
|
|
|
|
#1894 | ||
|
Zadomowienie
|
Dot.: Mamusie lutowe 2016 ♥ to już VI część naszego wątku!
Jaki fajny!
![]() Cytat:
Cytat:
![]()
|
|
#1895 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1896 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Agaczilla, może zrób sobie teraz jakieś zapasy zakupowe póki Twój TŻ w domu, żebyś potem tak często nie musiała wychodzić
|
|
#1897 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
, no przecież głodzić go nie będę a jak nie chce tak wyglądać, to niech mniej je . Ciekawe, co by mówił, jakby mu codziennie zieleninę serwowała .Wiosną 2015 zaczął dietę kopenhaską, zrzucił trochę kg, szło mu super, ku podziwie moich koleżanek, gdzie żadnej nie udało się dotrwac 3 dnia , był juz przy koncówce, ale pojechaliśmy na weekend do moich rodziców i złamał się przy chlebie ze smalczykiem i skwareczkami i ogórkiem małosolnym
|
|
|
|
|
#1898 |
|
MamaKarolci28
|
z jaka bezczelnoscia i brakiem jakichkolwiek manier sie spotkałam dziś w biedronce, przechodzę wózkiem i nie mogę sie minąć z kobieta ktora miała koszyk, mówię do niej przepraszam a ona tylko wymieniła spojrzenie i zero reakcji na to ze nie mogę sie z nia minąć wózkiem, więc do niej juz podniesionym głosem "mogłabym przejść "? A ona do mnie " ale ja nie potrzebuje , moze sobie pani przejść naokoło " zzielenialam innowie do niej ale ja porrzebuje i jej wjechalam wozkien w ten kosz , co za bezczelny babsztyl
|
|
|
|
#1899 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
było staranować jej wózek i już .Ja kiedyś miałam podobnie, gościówa ostawiła wózek prawie pośrodku i łazi po półkach, na moje przepraszam zero reakcji, więc sama przestawiłam jej wózek, a jej mina- jakbym jej coś kradła, to mówię, że przejść nie mogłam i poszłam dalej .---------- Dopisano o 14:38 ---------- Poprzedni post napisano o 14:36 ---------- Esorku, dopiero zobaczyłam Twoje zdjęcie super wszystkie wyglądacie, naprawdę |
|
|
|
|
#1900 | |
|
MamaKarolci28
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1902 |
|
Wtajemniczenie
|
Otóż to, starszym może się wydaje, ze wszystko im się należy z racji wieku, takie babki to pewnie sobie myślą- ja też byłam w ciąży, nikt mi nie ustępował/ nie był życzliwy i przeżyłam i teraz tak same robią. A faceci zazwyczaj są życzliwsi dla kobiet
|
|
|
|
#1904 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Takie z grubsza zakupy większe mam...typu pampki, chusteczki, maka, mleko, cukier itd...tylko chleb i wędlinę na świeżo...no i owoce |
|
|
|
|
#1905 |
|
Raczkowanie
|
tutaj macie ten filmik
https://www.youtube.com/watch?v=BrW_62y_HM8
|
#1906 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Mojemu TŻ się ostatnio trochę przytyło. Śmieję się z niego, że po pośladach widać. Jak się schyli to ma "dekolt hydraulika" Cytat:
|
|
#1907 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wcale nie jakis wielki co ty gadasz ![]() Cytat:
Cytat:
ale cycory masz dobre ![]() Cytat:
![]() Esor ależ ty sexi sama bym cie schrupała ![]() Cytat:
zamawialas skads?Cytat:
powiem wam dziewczyny ze tak lezałam na ktg a na oddziale wlasnie robili CC i uslyszalam w koncu placz dziecka... tak mi się miło zrobiło ![]() ale potem wyszlam ze szpitala i zaczelam byc taka przerazona jak to wszystko bedzie.. najgorsze to czekanie chyba i zeby sie wczensiej nie zaczelo. ALE dostalam od mojej gin skeirowanie na patologie wlasnie do tego szpitala gdzie ugadywalam cc.. i nawet na nim napisala ze z ordynatorem ustalone więc trochę spokojniejsza jestem. ale ogólnie jakoś chyba psychicznie nie gotowa ;/
|
|
#1908 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#1909 |
|
Zakorzenienie
|
Mój M jak byl w wojsku ważył niecałe 70 kg. Jak braliśmy ślub 74 a teraz 83. Za wiele tego po nim nie widac...ale bez obawy on przez wiosnę i kawałek lata zejdzie do 75...
|
|
|
|
#1910 |
|
Zakorzenienie
|
nie mialam usg. pisalam wyzej ze na ktg coś tam się gin nie podobało i mam pochodzic teraz codziennie. a poza tym to ok
|
#1911 |
|
Zakorzenienie
|
Niespodzianki sa fajne 😊 wiem na własnym pezykladzie 😊 ale teraz już chciałam wiedzieć 😃
|
|
|
|
#1912 |
|
Rozeznanie
|
Marciar kochana literek nie zamawialam szylam je sama
|
|
|
|
#1913 | |||
|
Zakorzenienie
|
obudziłam się o 13
nadrabiam Was ![]() Cytat:
współczuję jej. wyszarzę Ja miałam dwa wielkości groszku i jednego większego takiego wielkości dwóch groszków i nie mogłam siedzieć i bolało jak chodziłam. Jeden się wchłonął, został mi jeden mniejszy i jeden większy... który od wczoraj nie krwawi jak to on określił. ---------- Dopisano o 15:21 ---------- Poprzedni post napisano o 15:11 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 15:24 ---------- Poprzedni post napisano o 15:21 ---------- Cytat:
jaki mały brzusio
|
|||
|
|
|
#1914 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#1915 | ||
|
Mamusia Luty 2016
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ale super z tym płaczem dziecka.... Kurde! Już tak blisko
|
|
#1917 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() No to ja sobie normalnie maluje, przecież w razie czego szybciutko to zmyje Wtedy po prosut w szpitalu zmywałam tę odżywkę. Nie no, mam jeszcze 13 dni i nie wyobrażam sobie przez cały ten czas tylko odżywkę mieć![]() Cytat:
Cytat:
|
|
#1918 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1919 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Już niedługo ty taki płacz usłyszysz Ale rozumiem CIę, bo zawsze jak siedziałam na położniczym to ten płacz mnie przerażał![]() A co do ktg to relaks, szyjka ok, młode się rusza-nie masz się co martwic
|
|
#1920 | ||
|
Rozeznanie
|
Witam w piateczek
Juz sie ciesze na mysl jak sobie jutro rano pospie Mam chwilowo luzik w pracy, nie bede sie przemeczac jak nie musze Nie dam rady was nadrobic do konca ale troche juz poczytalam. Esor, Paula sliczne macie brzuszki Motyl mowilam Ci juz zebys zaczela zdjecia ciazowe wrzucac Modelka kurza jego twarz Zazdraszczam malenkiego brzusia, byloby mi znacznie latwiej pracowac jakbym tez taki miala. A ja mam taka pilke ![]() Cytat:
Mam nadzieje, ze wszystko potoczy sie po twojej mysli Ale wierze, ze Tobie sie to wcale nie musi przydarzyc ![]() Cytat:
Jak ten reczny to ja mam I moim zdaniem byl dobry |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:49.

czuje sie jak słoń i nie mam siły wciągnąć wozek na parter nawet a gdzie wsadzić mała do wózka i podnieść pod klatkę z tymi "skafandrami"
Domek Hani w połowie 36 tygodnia 

.

nadrabiam Was 
Ledwo szła, wymiotuje z bólu. Przypadłość straszna.
współczuję jej. wyszarzę Ja miałam dwa wielkości groszku i jednego większego takiego wielkości dwóch groszków i nie mogłam siedzieć i bolało jak chodziłam. Jeden się wchłonął, został mi jeden mniejszy i jeden większy... który od wczoraj nie krwawi 
Nie dam rady was nadrobic do konca ale troche juz poczytalam.
Ale wierze, ze Tobie sie to wcale nie musi przydarzyc