2016-01-22, 20:05
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamusie lutowe 2016 ♥ to już VI część naszego wątku!
Cytat:
Napisane przez esor
Jak wszystkie to wszystkie  Domek Hani w połowie 36 tygodnia 
|
Śliczniasty 
Cytat:
Napisane przez Vivien26
O rany ale robicie smaki: kaszotto,buraczkowa mniam.
A co tam chwale sie literkami szytymi dla corci 
|
Bardzo mi się podobają 
Cytat:
Napisane przez MamaKarolci28
z jaka bezczelnoscia i brakiem jakichkolwiek manier sie spotkałam dziś w biedronce, przechodzę wózkiem i nie mogę sie minąć z kobieta ktora miała koszyk, mówię do niej przepraszam a ona tylko wymieniła spojrzenie i zero reakcji na to ze nie mogę sie z nia minąć wózkiem, więc do niej juz podniesionym głosem "mogłabym przejść "? A ona do mnie " ale ja nie potrzebuje , moze sobie pani przejść naokoło " zzielenialam innowie do niej ale ja porrzebuje i jej wjechalam wozkien w ten kosz , co za bezczelny babsztyl
|
Trzeba było jej krzyknąć na cały głos "DZIĘKUJĘ"
Cytat:
Napisane przez marciar7
powiem wam dziewczyny ze tak lezałam na ktg a na oddziale wlasnie robili CC i uslyszalam w koncu placz dziecka... tak mi się miło zrobiło 
|
Ja to jakoś nie mogę oglądać tv gdzie jest akcja z porodami. Jak już widzę, że te dziecko płacze to i ja płaczę i siara mi leci...I się ciesze i się boję, że za jakiś czas będę w tej samej sytuacji.
Cytat:
Napisane przez butterfly20
Ale mam zły dzień, Tusia jest taka okropna dziewczyny, jak nigdy  nie wiem co jej się dzieje, ugryzła mnie i uderzyła, wyobrażacie sobie?pierwszy raz w życiu  nie wiem czy to nie wpływ przedszkola, przyuważyła chłopaków. A najgorsze,że jak widziała moje łzy to się śmiała...i nic sobie nie dała przemówić,że mi robi krzywdę...[COLOR="Silver"]
|
Nie wiem czy Cię to pocieszy ale u nas jak czegoś Małej zabraniam to też przy histerii macha rękami jakby chciała mnie uderzyć. I krzyczy "idź sobie" i wygania mnie z łóżka np. A nie chodzimy do przedszkola.
Moim zdaniem to próba sił.
|
|