2016-01-24, 10:19
|
|
Zakorzenienie
Przekupka: 111 pkt / 98% pozyt.
|
Dot.: styczniowy wszystkowątek! Buty, sukienki, dodatki, nowości!
1,2,3. Koronkowa sukienka, planowałam założyć na sylwestra ale jednak zmieniłam zdanie. Stan idealny, oddam tylko za inną
4. Nowa z metką sukienka Bershka, identyczna jak na zdjęciu, pasuje na XS/S oddam tylko za coś ekstra najlepiej sukienkę na wesele
5. Sukienka Bershka r. XS/S tiulowa, z koronkowym dekoltem, założona raz na wesele stan idealny. Oddam tylko za coś ekstra, sukienka robi niesamowite wrażenie, dużo osób ja chwaliło Najchętniej za inną sukienkę na wesele
6. Zielona sukienka Bonprix ze ściągaczem na biodrach, rozmiar S/M
7. Rozważam wymianę nowej z metką, czarnej sukienki Bershka. Rozmiar z metki M ale pasuje na XS/S Długość od pachy 62cm, ramiączka regulowane, od pachy do pachy 40cm
Proponujemy Ci piękną, czarną sukienkę na regulowanych, cienkich ramiączkach znanej marki Bershka. Jest dwuwarstwowa- posiada podszewkę, a na niej półprzezroczysty tiul. Sukienka posiada w pasie gumkę, dzięki czemu niesamowicie podkreśla talię. Ściągacz na dekolcie optycznie powiększy mały biust, bądź wyeksponuje ten większy. To ubranie uniwersalne, które po uroczystości nie wyląduje na dnie szafy. Na co dzień dobierz do niej delikatną biżuterię i płaskie sandałki, a na wielkie wyjście dużą kopertówkę i wysokie szpilki, a z pewnością zrobisz na wszystkich wrażenie!
8,9,10. Nowe z metką body Bershka. Również nie muszę wymieniać, kupiłam ale jeszcze nie miałam okazji założyć. Rozmiar z metki M, ale pasuje na mniejsze, jest dość uniwersalne Ostatnie zdjecie przedstawia jakby jedna niteczka w siateczce się lekko poluzowała. Trzeba się przyjrzeć żeby to zobaczyć, nie jest to ani dziura ani oczko
Edytowane przez ImpudentDolly
Czas edycji: 2016-02-04 o 12:18
|
|
|