Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Sierpnióweczki 2016!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2016-01-25, 12:06   #3721
justynkie
Wtajemniczenie

Dot.: Sierpnióweczki 2016!

Cytat:
Napisane przez kasia_ruda Pokaż wiadomość
Co do wózków, to gdybym miała mieć jedno dziecko, a nie bliźniaki, kupiłabym oddzielną gondolę, moźe nawet używkę, bo to na chwilę, a potem sprzedała i kupiła fajną lekką spacerówkę. Przy wózku dla bliźniaków jestem przerażona. Mieszkamy na 11 piętrze w bloku z tzw wielkiej płyty z lat 80. Mamy małą windę, więc wózek "jedno za drugim" soę nie zmieści, muszę mieć taki z dziećmi obok siebie. A takim znów nie zmieszczę się na balkonie, gdzie wózek będę przechowywać (mam zabudowany). Nie mam innej opcji na trzymanie wózka, więc pewnie będę musiała go skłdać przed wystawieniem codziennie

Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk
Popatrz na wymiary, bo np. Babyjogger Citi Mini Double ma 78 cm szerokości więc niewiele więcej od zwykłego wózka dla jednego dziecka.

Cytat:
Napisane przez kasia_ruda Pokaż wiadomość
Ja urodziłam 29.08 i bylo ok 20 stopni, uwierzcie mi, że będziecie zakładać czapeczki na pierwsze spAcery :P

Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk
Ja mam termin na 6.08 ale pewnie i tak urodze w lipcu. Przez 3 ostatnie lata sierpnie były mega upalne, więc jest duża szansa że i teraz tak będzie. Czapeczkę i tak kupię ale nie planuję jej zakładać każdego dnia

justynkie jest offline Zgłoś do moderatora