Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie Marzec-Kwiecien 2013 cz.9
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2016-01-27, 09:48   #4908
Demeter
Wtajemniczenie

GG do Demeter
Dot.: Mamusie Marzec-Kwiecien 2013 cz.9

Czesc

Cytat:
Napisane przez Villga Pokaż wiadomość
[/COLOR]Powoli zbliżają się urodzin naszych dzieciaków, wrzucajcie pomysły prezentów do klubu
O własnie...urodzinki.
TŻ chciał i pewnie dalej chce autko na akumulator, ale mi ten pomysł się nie podoba Musiałaby być zrzuta bo to drogie, poza tym nie mamy miejsca az tyle
-*
Cytat:
Napisane przez kwiatuszekkk21 Pokaż wiadomość
Hej

Villga słabo widać na zdjęciu ale ta biała bluzeczka jest koronkowa i ma baskinke.
Spodnie na zapas bo na 2-3 lata, tak samo sukienki ale poczekają a za 2 zł żal nie brać

Demeter dla Zuzi za samodzielne kroczki to teraz już jej Kuba nie ucieknie
Nasza mała taka zapatrzona w brata, że już widzę, że jak zacznie chodzić to K. sie raczej nie odgoni. Wyrywa się do niego a jak tylko znajdzie się w zasięgu jej ręki to go ciaga za fraki. No i wystarczy że K. podskoczy albo zacznie do niej mówić w jej języku to ta juz sie zalewa

Czemu kawa z mlekiem sojowym?
Noo ta bluzeczka z baskinką cudna
Za taką kwote nic tylko brać

Powiem Ci, że u nas już takie fajne relacje widać miedzy nimi.
Jak Z płacze to K ją głaszcze i mówi "Nie płacz Zuziu" albo czasem "Nie bój się Zuziu" A jak kaszle to ją klepie po plecach I jest zakochany, zawsze woła ją jak ze złoba przychodzi. I przytula, gada non stop.

---------- Dopisano o 09:48 ---------- Poprzedni post napisano o 09:41 ----------

Kwiatku, a kawa z mlekiem sojowym bo napisałas ostatnio, że rodzine TZ 'goni'po mleku - ja niestety tez tak mam, wiec robie probe

Moderna, to jak u nas dzieciaki mają tyle zabawek, że na urodziny planujemy porządną piaskownice Mamy robioną przez tate ale niestety zniszczyła się już bardzo. No i marzy mi sie zjeżdzalnia na ogródek dla dzieci. Takze pomysły są- bardziej praktyczne myśle

-----
Moj K dziś ma bal. Został piratem
Wczoraj mu jeszcze szlufki robiłam na apaszkę (jako pas) w legginsach Zuzankowych
Jak mi sie uda potem to zrobie mu fote.
Demeter jest offline Zgłoś do moderatora