Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Dr Przybycień - starania o dziecko z jego pomocą cz.3
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2016-01-27, 23:47   #4435
jazzjazz
Raczkowanie

Dot.: Dr Przybycień - starania o dziecko z jego pomocą cz.3

Cytat:
Napisane przez malinowa1986 Pokaż wiadomość
Byłam, wróciłam...
Dr przejrzał moje wyniki. Tylko te immunologiczne, reszta go za bardzo nie interesowała. Zlecił badania, które wykonałam od razu w Łodzi, np. Białko C, Białko S, IMK, CBA. Zapłaciłam za nie ponad 1000 zł, więc mam nadzieję, że coś wniosą do sprawy.
Dr zalecił również histeroskopię aby wyeliminować wady macicy jako przyczynę poronień.
Należę do osób, które chyba do końca życia będą porównywać każdego ginekologa do dr Przybycienia. Jeżeli chodzi o charakter i to jakim jest człowiekiem, to chyba nikt nigdy mu nie dorówna.
Prof Wilczyński bardzo konkretnie powiedział, że muszę wykonać badania immunologiczne i histeroskopię a potem już będzie wszystko jasne.
Powiedzcie, czy dr P na moją prośbę zleci mi histero? Czy może mi zlecić laparo razem z histero?

malinowa1986
dzięki za relację ,nowe badania nowe nazwy napewno coś wniosą . Kiedy się umówiłaś do dr.Wilczyńskiego na kolejną wizytę ?

---------- Dopisano o 23:47 ---------- Poprzedni post napisano o 23:43 ----------

Cytat:
Napisane przez migotkaaa_83 Pokaż wiadomość
GGI pisała do innej Luli, nie "naszej".
oh! inna Lula .ok
w takim razie apeluję do naszej Luli odezwij się kochana!
jazzjazz jest offline Zgłoś do moderatora