2007-10-07, 14:12
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: Panny Młode 2008
Cytat:
Napisane przez silesianna
ja wiem, że ziarnko do ziarnka, ale naklejki to chyba najmniejszy wydatek - 50 sztuk kosztuje ok. 15 zł na allegro  zawieszki są trochę droższe, ale takie same można zrobić w domu dużo mniejszym kosztem (to samo z kotylionami, tylko że w domu zrobię ładniejsze :P)
taka zawieszka to tylko papier strukturowany i/lub bibułkowy z nadrukiem z domowej drukarki - 7zł/20 arkuszy, wstążeczka - 3zł/25m, art. pasmanteryjne (których nie ma a ja bym dodała:P) w zależności od wzoru - ok. 2-3zł za 50-70szt. te serduszka w zdjęciu nr3 są wycięte specjalnym dziurkaczem, którego koszt to 8-20zł w zależności od wielkości motywu. "faliste" boki zawieszek są wycięte "falistymi nożyczkami" - ok. 6zł. a jaka frajda z robienia :P
(cholera - napaliłam się - chyba po zrobieniu kotylionów wezmę się za robienie zawieszek na wódkę  )
(ceny, które podałam, to ceny z allegro, po takich cenach zaopatrywałam sie tam w materiały do robienia zaproszeń i kotylionów. jak ktoś chce mogę podać na prv namiary).
|
prosze napisz mi namiery na te wzystkie pierdulki, bo my tez mamy w planach wlasnejroboty zaproszenia
bardzo sie ciesze ze juz Ty to gdzies wyszperalas
buziaczki
|
|
|