Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Razem do Sylwestra schudniemy :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2016-01-30, 20:47   #2103
Aniaa_89
Zakorzenienie

Dot.: Razem do Sylwestra schudniemy :)

hej

ja dziś w pracy 8;30-19, wymęczona wróciłam, a od razu wzięłam się za robienie kolacji i przygotowywanie jedzenia na jutro i dopiero teraz na spokojnie usiadłam na jutro 10-19;30

w ogóle dziwnie w pracy-kierownik poszedł na urlop, a nagle się okazało, że nowa dziewczyna do nas przychodzi od poniedziałku. A on nawet nie raczył nas poinformować-dowiedziałyśmy się przypadkiem, bo na chwilę przyszła dziś jedna dziewczyna która była wczoraj z nim na zmianie.. także to jest właśnie super podejście mojego kierownika, nawet o czymś takim nie raczy poinformować..
pomijając że nie wiem jak on sobie wyobraża 7 osób w naszym salonie.. także nie wiem czy to ma być za kogoś czy jak niby dziewczyna z innego salonu, wraca z macierzyńskiego i nie mieli co z nią zrobić i do nas, no ale to i tak podejrzane bo mamy komplet

Cytat:
Napisane przez Butterfly_27 Pokaż wiadomość
Ania89 A ja lubię jak jest coś nowego, można sobie rozplanować coś, jest to męczące, ale ma się taką trochę motywację

Witam z rana. planuje na dzisiaj troche ćwiczeń i niestety mnóstwo nauki, w poniedziałek próbny ustny egzamin, potem we wtorek pisemny próbny i w piątek normalny już egzamin przed komisją, ale mam stracha
---------- Dopisano o 06:57 ---------- Poprzedni post napisano o 05:43 ----------

Melduję zaliczony rowerek 60min (29km)
fajne to jest jak ogarniasz część rzeczy, a nie w zasadzie wszystko co masz a sporo tego jest no i jak ma się na to czas no ale z czasem się poogarnia, już najgorszy syf za nami, nie musi być od razu idealnie

dasz radę

ja muszę się w końcu zebrać, bo ostatnio w ogóle nie było jak i od wtorku nie ćwiczyłam

Cytat:
Napisane przez sysa09 Pokaż wiadomość
Ania89, to musialas niezle popic, ze ograniczasz Lubisz Karmi? Smaczne? Nigdy nie pilam Sprawdz czy aby na pewno nie ma tam alkoholu, w Warkach 0% jest alkohol
nieee, już przed urodzinami postanowiłam, że po ograniczam na jakiś czas
bo za często u mnie alkohol i nie raz za duże ilości, więc trzeba to ogarnąć bo ogólnie już nie mam takiej głowy do picia jak dawniej, lata robią swoją, to i o wątrobę trzeba trochę zadbać i detoks się przyda no a poza tym kurcze no w końcu chciałabym naprawdę schudnąć a przez % jest to mega utrudnione, bo same w sobie to puste kalorie, a poza tym u mnie %=niezdrowe żarcie. Piję, to i jem to czego nie powinnam, często dzień po piciu też od razu na starty, więc trzeba z tym skończyć
także na jakiś czas koniec z alkoholem

a Karmi i tego typu piwka wiem, że mają jakąś tam niedużą w sobie ilość alkoholu(jakoś chyba tam jest napisane że do 0,5% czy jakoś tak). Chyba nie ma takich całkiem 0%
no ale taka dawka, raz na jakiś czas raczej mnie nie zabiję, a chociaż jakaś namiastka alkoholu, co by za bardzo nie ciągnęło

a w sumie też pierwszy raz je piłam i byłam mile zaskoczona, bo naprawdę dobre ja lubię ciemne piwa, a to właśnie ciemne, wzięłam sobie żurawinowe i w sumie smaczne naprawdę miałam jeszcze granat z pomarańczą, ale żurawina lepsza

Cytat:
Napisane przez Zuza_kg Pokaż wiadomość
Cześć dziewczynki,
ja wczoraj wieczorem zaliczyłam jeszcze 45 minut na orbitreku ) Włączyłam sobie telewizor i powiem Wam, że jak się coś ogląda to o wiele fajniej to idzie.

no najlepiej coś oglądać jak ćwiczysz bo od razu szybciej czas mija

Cytat:
Napisane przez bejata440 Pokaż wiadomość
Aniu - u mnie alkohol niestety prawie zawsze na weekend jest. Podoba mi sie to - zwłaszcza ze znowu w wannie leżę a eM wlasnie szykuje deskę serów i mięs i owoców do wina, koniaku na dzis

Ps rozwaliłam dzis swojego iPhone 6
no fajnie, ale u mnie właśnie też praktycznie każdy weekend z %, na tyg też się zdarzało, także czas to trochę ogarnąć. Zwłaszcza, że naprawdę muszę w końcu schudnąć, bo w te wakacje już naprawdę chce jakoś sensownie wyglądać

co się stało z telefonem?
Aniaa_89 jest offline Zgłoś do moderatora