2016-02-02, 07:43
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: Sierpnióweczki 2016!
Cytat:
Napisane przez Niezapominajka 89
Kasmina trzymam kciuki za dobre wyniki badań. Malenstwo0908 jeśli można spytać jaką wade ma Twoja córka? Co do ubrań wg wagi przytyłam już 5 kilo, ale w ciuchy mieszczę się bez problemu tylko po kurtce zimowej widać, że jest bardziej opięta. Jak przestane mieścić się w jeansy to będe chodzić w leginsach i jakiś dłuższych luźniejszych bluzkach, może w taniej odzieży jakieś fajne znajdę bo nie uśmiecha mi się wydawać kupe kasy na coś czego potem nie założę.
|
Ma wrodzona przepukline przepony.
Wczoraj bylam na usg genetycznym ni i oczywiscie musialam tez zrobic podwojny test z krwii pappa bo to jest w pakiecie.Doktor na usg dokladnie zbadal malenstwo jest cale i zdrowe,wszystko na swoim miejscu a takze pokazal sie ptaszek .Dr powiedzial ze na tylko ze wzgledu na tydz ciazy daje 80% ze to chlopkiec,ale wedlug niego nie zmieni sie to.Jak to ujal,cale badanie lerzy grzecznie,pieknie sie rozkraczyl wiec to tylko facet tak bezwstydnie pokazuje co ma .
Co do wagi ja przytylam dopiero 3kg,ale po mnie szybko widac brzusio.Wlasnie probuje dodac fotke,mam nadzieje ze sie udalo,jest z 13tyg.
|
|
|