Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Tusz do rzęs Loreal Double Extension Waterproff & perłowe cienie Cantare Trio Shadows
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2007-10-11, 17:43   #1
Cala
404 Not Found

Przekupka: 169 pkt / 100% pozyt.
GG do Cala
Talking

Tusz do rzęs Loreal Double Extension Waterproff & perłowe cienie Cantare Trio Shadows

Witajcie kochane Wizażanki

Do zaoferowania mam:
  • potrójne cienie do powiek firmy Cantare. Niezwykle modne w tym sezonie odcienie kremowo-beżowo-jasnobrązowe Zdjęcia sprecyzują Zawierają mieniące się drobinki. Ślicznie połyskują! Co ważne, są trwałe, utrzymują się nawet cały dzień i nie rolują się! Nowe!!! Data ważności do 12.2009 r. - emilia730
  • potrójne cienie do powiek firmy Cantare. Niezwykle modne w tym sezonie odcienie: żółto-złoty, khaki, mocca Zdjęcia sprecyzują Zawierają mieniące się drobinki. Ślicznie połyskują! Co ważne, są trwałe, utrzymują się nawet cały dzień i nie rolują się! Nowe!!! Data ważności do 12.2009 r. - emilia730
  • Dwufazowy, czarny tusz do rzęs Loreal Double Extension Waterproff 2x6 ml. Nowoczesna maskara, która łączy w sobie białą, wzmacniającą, ultrawydłużającą bazę i tusz pokrywający rzęsy kolorem. Wzmacnia i wydłuża rzęsy. Zawiera ceramidy R. Kupiony tydzień temu za 49,99 zł. Łatwo nie oddam! Użyty zaledwie kilka razy. Rezygnuję z niego z powodu braku porannego czasu. Jestem tradycjonalistką i raczej wolę zwykły tusz. - listonosz zaniósł do anetak
Za co zamienię?

Generalnie nie mam sprecyzowanych wymagań jeśli chodzi o kosmetyki. Zamienię za to, co wpadnie mi w oko. Mogą to być również ubranka i kolczyki hand made
Tak więc prezentujcie to co macie do zaoferowania

Pozdrawiam cieplutko
Cala
Ikonki załączonych zdjęć
Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  100_3612.JPG
Wyświetleń: 17
Rozmiar:  104,4 KB   Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  100_3614.JPG
Wyświetleń: 13
Rozmiar:  95,6 KB   Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  100_3615.JPG