Wymianka ciuszków i innych duperelków
WATEK NIEAKTUALNY ZAPRASZAM DO NOWEGO
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=217376
[/COLOR]uwaga uwaga uwaga DOKLADKA STR 2
Hey dziewuszki heh mój pierwszy wątek mam sporo ciuchów których nie nosze i zalegają mi w szafie wymienie się na buciki ciuchy paski itp. rozmiary bluzek to zazwyczaj s/m a spodni 38 miłego szukania i czekam na oferty wymian.Sukcesywnie bedę dokładała nowe przedmioty.
Na sam początek oferuje buty jesieno-zimowe.Są one z zamszu kupiłam je i miałam na sobie może 3 góra 4 razy.Buciki są nr 40(chociaz wg mnie to 39 bo zawsze kupuje 39)prawie wogóle nie widac śladu noszenia.Mają ładny wzór i ogólnie są eleganckie polecialy do manilia
Kolejna rzeczą jest beżowy sweterek bardzo cieply z fajnymi skórzanymi wstawkami mało noszony
Bluzka w paski nie mialam jej w sumie ani razu na sobie jest w idealnym stanie elegancka idealna na jakies wyjscia nie ma poleciala do Paulinkaa252
Szare bolerko mialam na sobie pare razy jest cieple mozna je nosic praktycznie do wszystkiego 
Granatowy T-shirt kupiony na zajecia wf-u ale ze dostałam zwlnienie z tej przyjemnosci wiec T-shirt lezal w szafie 
Czekam na wasza propozycje ja postaram sie zrobic jeszcze przeglad i dolozyc pare rzeczy
Edytowane przez Sylvia1
Czas edycji: 2007-11-02 o 10:22
|