2016-02-06, 15:13
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Lipcówki 2016 na urlopie miodowym
Cytat:
Napisane przez StayStylish
To Cie przebije, bo my planujemy na wiosnę wydać 80 tys na remont. Mam nadzieje, że wystarczy... Tyle dobrze, że mój tata nam wszystko zrobi  No ale nasze mieszkanie ma jeszcze boazerie w przedpokoju i lazienke rodem z prl  a biorąc pod uwagę, że jakoś nie oszczędzamy na niczym, to aż wstyd że jescze remontu nie zrobiliśmy... normalne pokoje to mamy tylko dwa (trzeci to porażka) no i kuchnia jest znosna, ale i tak wszystko wymienimy.
Ja tam mam powera, bo wreszcie wszystko będzie piękne i w moim stylu
Jeden plus to że z wesela, które nas kosztowało gdzies 45tys, zwróciło się w kopertach aż 40tys  tak więc można liczyć, że cała zabawa to koszt 5tys. Wypas
Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka
|
Kurcze, z kasą z wesela to naprawdę rzadkość!! Super 
Ja rok temu urządzając domek (mały, 87m) też zakładałam 80 tys. Miałam szczęście, bo akurat sprzedałam kawalerkę po Tacie, to mogłam trochę poszaleć Po 100 przestałam liczyć-a to było koło wakacji od tej pory sporo rzeczy doszło i jeszcze dojdzie. Ale wyszłam z założenia, że jak mam tu mieszkać ileś lat, to musi być tak, jak mi się podoba.
---------- Dopisano o 15:13 ---------- Poprzedni post napisano o 15:12 ----------
[QUOTE=alloffkowa;55248036]My 2 lata temu jak kupiśmy mieszkanie i wtedy robiliśmy remont który nas kosztował ok 30 tysięcy...
Cytat:
Napisane przez olutka
Nie będę przez 10 lat mam nadzieję bo chcemy się budować :P
No i już kuchenkę i piekarnik mamy kupiony więc w sumie będzie 20. Ale wiem że warto 
|
No to super Dom to dom, jeszcze na większej działce jakby był-moje marzenie...
|
|
|