Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Sierpnióweczki 2016! Część II.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2016-02-08, 18:28   #122
Piernik Torunski
Zakorzenienie

Dot.: Sierpnióweczki 2016! Część II.

Cytat:
Napisane przez Fantasmagori Pokaż wiadomość
Samo urodzenie nigdy mnie nie bolało - w sensie jak już kamień był przy wyjściu to łatwo wychodził za to wcześniejszy etap, kiedy one przechodzą przez wnętrzności boli masakrycznie ale ten był malutki na szczęście więc mocno mnie brzuch nie bolał
o ludzie..
Cytat:
Napisane przez tija93 Pokaż wiadomość
Jak będziecie chciały mogę napisać post o KP. Uważam, że mam dużą wiedzę na ten temat Nieskromnie powiem, że niejednej pacjentce pomogłam w szpitalu

To nie jest potrzeba, ale wygoda. Często przy nawale dziecko nie łapie piersi, bo jest za bardzo wypełniona. Chwila z laktatorem i już dziecko znacznie łatwiej chwyta Co do sterylizatorów itp. to to jest fajne gdy jest się całkowicie na butelce

Gratuluję podwyżki! Muszę sie rozejrzeć za bawarią

Nie mamy tesco 24h

Piękne wyniki!

Te medeli są zrobione tak, że odciągają pokarm w taki sam sposób jakby to robiło dziecko.

My też!

Takie niewielkie ilość erytrocytów i leukocytów są nadal w normie. Tylko dość liczne bakterie mogę zaniepokoić. VDRL ujemny oznacza brak zakażenia. Glukoza w normie
napisz koniecznie tenpost i dzięki za info w sprawie laktatorów..

Cytat:
Napisane przez Fantasmagori Pokaż wiadomość
O, taki drań Dla porównania patyczek do uszu
o fuu.. jak Ty go złapałaś?

Cytat:
Napisane przez asiulek8 Pokaż wiadomość
Nie wiem bo tylko dwie miałam i zaszłam teraz w drugą ciążę. Mam nadzieję, że tym razem po porodzie jednak będzie lepiej. Bo na samą myśl płakać mi się chce.

No to skoro teraz miałaś to już powinno Cię do końca ciąży oszczędzić. Oby
najwyżej znowu zajdziesz w ciążę
Piernik Torunski jest offline Zgłoś do moderatora