Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - I rym cym, cym I hopsasa - Karnawał wciąż trwa - bum tarara… !24!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2016-02-08, 19:37   #2608
magnolia79
Irenosława Pierwsza

Dot.: I rym cym, cym I hopsasa - Karnawał wciąż trwa - bum tarara… !24!

Cytat:
Napisane przez gosia261282 Pokaż wiadomość
Już po. Trochę bolało. A teraz bardzo mocno mnie brzuch boli.
Gosia przy wkładce trzeba trochę poruszać szyjke macicy, wiec ma prawo trochę bolec... musisz sobie zrobic relaksik

---------- Dopisano o 19:22 ---------- Poprzedni post napisano o 19:17 ----------

Cytat:
Napisane przez KarolinaK Pokaż wiadomość
I chyba ma racje. Dopiero jak poużywasz to zdasz sobie sprawę jak super jest dopasowane . To jest oryginalne etui do Twojego telefonu . Ja na pewno bym sie ucieszyla z takiego prezentu . Miałam kilka etui do moich telefonów ale poki co najbardziej wygodny i pasujący był ten dokładnie oryginalny od telefonu . Teraz juz nawet na zadne inne nie patrzę . A do klapki chyba mozna sie szybko przyzwyczaic .
Ja bardzo lubię goły telefon w ręce, wiem, ze mi często spada i jakieś etui musze miec, przyzwyczaiłam sie do swojego szmacianego kondona i juz
klapka trochę przeszkadza... ale to bedzie pewnie kwestia czasu, az sie przyzwyczaję

---------- Dopisano o 19:37 ---------- Poprzedni post napisano o 19:22 ----------

Cytat:
Napisane przez yyahyoo Pokaż wiadomość
Piękny prezent! Taki z klasą
To fakt, ale powiem wam szczerze, ze jak zobaczyłam to etui to zrobiłam taka minę...

magnolia79 jest offline Zgłoś do moderatora