Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie kwietniowe - część V :-)
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2016-02-09, 14:39   #418
velika
Winter is coming

Dot.: Mamusie kwietniowe - część V :-)

kejka, a ty znowu nakupowałaś, niemożliwa jesteś piękne!
pojeździłam po sklepach meblowych, ale lipa straszna, więc zamówiłam komodę na allegro i kupiłam trochę pieluszek tetrowych i flanelowych w pepco ;] kolejna rzecz z głowy w sumie to muszę tylko zakupy apteczno - kosmetyczne zrobić i będzie wszystko A i koszule kupić do szpitala kupić, ale powoli tracę nadzieję, że to się uda ;D

Cytat:
Napisane przez AsiaPo Pokaż wiadomość

Następnie udaliśmy się na prezentację mieszkania, które chcielibyśmy kupić no i jest boskie Więc uruchomiliśmy machinę i zobaczymy, czy coś z tego wyjdzie. Jeśli tak i jeśli przed porodem, to muszę zmienić wszystko: szpital, położną i gazylion innych pierdół, bo zmienię miasto Z drugiej strony, wszyscy mięlibyśmy w końcu jedno zameldowanie i wszystko w jednym miejscu, więc trzymajcie

Patulinka: Zazdroszczę paczki z Gemini. Zamawiałam w piątek. Nie dość, że mi w sobotę oznajmili, że nie mają produktu i zwrócą kasę (butelki i smoczki), to jeszcze raczyli powiadomić wczoraj o 21:30, że wysłali kuriera. Dziś dostaję smsa od UPS, że będzie kurier między 11-13. No to dzwonię do dziada i mówię, że mi nie pasuje, że może się wyrobi do tej 11:30, albo później. A on na to, że ma mnie w
No i teraz nie wiem co z moją paczką i gdzie ona jest i czy będą te butelki, czy nie, bo z ich maila wynika, że owszem będzie
trzymam kciuki!!!
co do kurierów to ja ich nie znoszę staram się tak robić zamówienia, żeby szły przez pocztę albo in post, a jak jest do wyboru tylko kurier to jestem chora i ja nie wiem, ale oni mają jakiś radar, że wiedzą, kiedy nikogo nie ma w domu ostatnio chłop był cały dzień w domu, wyszedł na chwilę, a 5 min po jego wyjściu dzwoni kurier
ja chcę żeby chłop był przy porodzie, ile da radę, tyle da. Byle był, nie wyobrażam sobie być sama.
gosiaczek kurde ale lipa z tymi żylakami ;/ ale do marca coraz bliżej, niedługo się ich pozbędziesz. Już tam lepiej nie zaglądaj

Edytowane przez velika
Czas edycji: 2016-02-09 o 14:45
velika jest offline Zgłoś do moderatora