Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Sierpnióweczki 2016! Część II.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2016-02-11, 07:35   #520
Origa
Rozeznanie

Dot.: Sierpnióweczki 2016! Część II.

I zamiast się wziąć za pracę, zaczynam od czytania Was...

Cytat:
Napisane przez superhuman Pokaż wiadomość
Moje dziecię przybija wam piątkę i pokazuje jak mu wygodnie [emoji7] na wizycie sie wzruszyłam usłyszałam pierwszy raz serduszko a jak mi wszystko pokazywał i zobaczyłam pierwszy raz człowiecze kształty to diet wzruszyłam i troszkę sie ruszało na płeć jednak zbyt wcześnie
Super zdjęcia!klaski :

Cytat:
Napisane przez oursonette Pokaż wiadomość
Ja też nie chciałam smoka, ale moje dziecko potrzebowało Położna powiedziała mi, że dzieci po długich męczących porodach częściej mają potrzebę ssania. I gdyby nie smoczek, to Córcia siedziałaby na cycu non stop. No ale u nas smok był zawsze tylko do zasypiania. Jak zasnęła to smoczek znikał. I nigdy poza łóżeczkiem/wózeczkiem.
Też mam nadzieje, że uda mi się w tej kwestii być konsekwentną i będzie podobnie jak u Ciebie. Oczywiście ideałem byłby zupełny brak smoka, ale nie oszukujmy się...

Cytat:
Napisane przez aniula83 Pokaż wiadomość
Dziewczyny mam problem i zaczynam się bać,mam cały czas mdłości ,pali mnie w przełyku na skraju żołądka poszłam zwymiotować i ostatnie wydobycie wymiotów z siebie to ciemny brąz z krwią martwie sie dlaczego tak sie dzieje
Nie powinnaś iść na IP? Nie brzmi to dobrze

Cytat:
Napisane przez superhuman Pokaż wiadomość
Dziewczyny pomożecie mi zinterpretować wyniki badań? Bo wizyte mam dopiero w czwartek rozumiem ze jak cos jest ujemne to dobrze? Przeciwciała niestwierdzono to tez dobrze?
Wszystko wygląda ok

Tak sobie czytam o tych wózkach i coraz bardziej mnie to przeraża Nie bardzo moge sobie pozwolic na wydanie 2000 na wózek, muszę się zamknąć w 1000, bo na wiosnę musimy zmienic samochód (obecny jest 3 - drzwiowy, ma 15 lat i na pewno nie jest najbezpieczniejszy) i to jest dla nas priorytetem Rodzina nie bardzo nam pomoże, za wszystko musimy płacić sami Czy któraś z Was miała może wózek w tej cenie i była zadowolona
Origa jest offline Zgłoś do moderatora