Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Nowiuśki odświeżony wątek Sylvi1 dużo nowości w rozmiarach s/m,kosmetyki,dodatki itp
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2007-10-29, 15:42   #2
Sylvia1
BAN stały

Przekupka: 17 pkt / 100% pozyt.
Dot.: Nowiuśki odświeżony wątek Sylvi1 dużo nowości w rozmiarach s/m,kosmetyki,dodatk

Więc zaczynamy mój wątek

1. Na pierwszy ogień daję buciki firmy Rynko rozmiar 39 bardzo wygodne i ślicznie wyglądające.Buciki są ciekawie zrobione ponieważ zdobienia są wpół skórzane a wpół zamszowe,uroku dodaje im metalowa klamra z paseczkiem.Wyglądaja uroczo nie tylko ze spódnica,czy sukienką ale także ze spodniami.Jedymym mankamentem ich są zdarte fleki jednak wymiana ich to kwestia 10 zł więc nie jest to większy problem myśle.Bardzo mi się cięzko je oddaje,gdyż dałam za nie 150 zł,a niestety z powodu choroby kolana nie mogę chodzić na szpilkach

2. Kolejną rzeczą jest bluza znanej firmy Butik.Jest bardzo ciepła i posiada ogromniasty kaptur co dodaje jej bardzo fajnego wyglądu.Bluza jest beżowa z misiakowatego materiału.Na rękawach kapturze i plecach ma różowe napisy BTK by Butik oraz Made in England.Jest to rozmiar s/m.Małym defektem jest plamka(widoczna na zdjęciu)ale mysle ze po dobrym proszku by zeszła

3. Biała bluza z napisem Rythmic firmy TRN sport bardzo fajna rozmiar s/m.Pare razy załozona nie ma żadnych defektów polecam ją bardzo

: o
Ikonki załączonych zdjęć
Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  buty.jpg
Wyświetleń: 19
Rozmiar:  98,0 KB   Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  buty2.jpg
Wyświetleń: 7
Rozmiar:  81,8 KB   Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  butik.jpg
Wyświetleń: 43
Rozmiar:  68,7 KB   Kliknij zdjęcie aby powiększyć