Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Peema peemie peemą, czyli 46 zlot ślubnych zołz 2016!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2016-02-29, 14:50   #424
taya88
Raczkowanie

Dot.: Peema peemie peemą, czyli 46 zlot ślubnych zołz 2016!

Co do kłótni, to my się jakoś szczególnie nie kłócimy. Częściej jakieś fochy, głównie niestety z mojej strony. Na początku to M. chciał od razu wszystko wyjaśniać, co mnie jeszcze bardziej wkurzało. Teraz nauczył się już, że ja muszę ochłonąć i sama sobie przemyśleć pewne sprawy, więc zostawia mnie w spokoju i rozmawiamy potem już na chłodno.

Cytat:
Napisane przez xXBlankaXx Pokaż wiadomość
Podpisuje się pod tym rękami i nogami.

A tak w innym temacie, dziewczyny czy wasi faceci zwracają się do was częściej po imieniu, czy np. Dziubek, kochanie itp? Bo ja powoli się zastanawiam czy M. już niezapomniał jak mam na imię.. Po imieniu to się do mnie zwraca raz na kilka miesięcy.. Jak mnie wola to albo dziubek, albo kochanie właśnie.. :P
Cytat:
Napisane przez xXBlankaXx Pokaż wiadomość
Właśnie ja mówię częściej po imieniu, może dlatego, że jego imię od zawsze strasznie mi się podoba. Mój brat miał mieć tak na imię, walczyłam do końca ale przegrałam
Cytat:
Napisane przez klakla91 Pokaż wiadomość
A to u nas też właśnie ja mówię po imieniu częściej niż on Może dlatego, że jego imię mi się podoba od zawsze a moje mi się nie podoba
Ja też częściej mówi do M. po imieniu lub zdrobniale, bo mega podoba mi się jego imię. Za to on częściej używa wszelkich zwierzątek typu Rybko, Żabko albo Kwiatku. Czasem zdrobni moje imię. Jak używa pełnego imienia to od razu wiem, że jest poważna sprawa.

Cytat:
Napisane przez magda1706 Pokaż wiadomość
Ciekawa teoria
Jak powiem mój mąż to też przecież jakby był moją własnością a zresztą - on mój, ja jego i tak ma być !

Co myślicie o tych dwóch fryzurach? Szukam fryzjerki na ślub
Druga fryzura ładniejsza wg mnie.
taya88 jest offline Zgłoś do moderatora