2016-02-29, 18:34
|
|
Winter is coming
|
Dot.: Mamusie kwietniowe - część V :-)
Cytat:
Napisane przez lucy111
co do dopasowania staników masz 100% racji i małego też lepiej nie wciskać w byle co bo po latach tez moze sie okazac ze wcale nie jest już taki ładny 
niestety w Polsce dużo kobiet jest nadal stanikowo nieuświadomionych i króluje przekonanie ze jak mały biust to pewnie miseczka A no w porywach do B bo wszystko co dalej to już na nie wiem jak duże cycki, no i do tego oczywiście wielkie obwody
i babki w małych sklepikach z bielizna co to uwazaja ze wiekszy obwód załatwi sprawę to nic że sie cyc z miseczek wylewa z każdej strony, a zapięcie stanika prawie na szyi
od razu na wejściu by mnie taka wyśmiała jakbym poprosiła miseczke C lub D, mimo ze przy obwodzie 65 to jest stanik na mały biust
tez oszalałam na blogu anwen jakieś 2 lata temu, czego ja wtedy nie miałam do włosów... 
|
teraz to jest jeszcze w miarę, jak ja chyba z 8 lat temu zaczęłam się uświadamiać stanikowo to dopiero była masakra ;] kilka sklepów na całą Polskę, drożyzna, no ale efekty przyszły tak szybko, że bez żalu porzuciłam 75 c ;] Ale nadal nikomu się nie przyznaję jaki mam rozmiar, bo w moim otoczeniu nikt nie ma dobrych staników. Poza moją mamą i siostrą, od której się wszystko zaczęło, bo ona składa się głównie z biustu 
Anwen też była dla mnie włosowym guru teraz już tak nie szaleję z pielęgnacją, bo poza końcówkami moje włosy są ok, ale kiedyś to miałam całe szafki zawalone maskami, olejami i odżywkami ;]
Moniczki gratuluję wizyty ale duży synek, wow moja pewnie w 40tc tyle będzie ważyć