2016-03-04, 23:41
|
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Mamusie kwietniowe 2016 - część VI
Cytat:
Napisane przez tabaska25
Na ostatniej wizycie lekarz odstawil mi luteine, ale magnez kazał brać jeszcze, a co z witaminami? Bierzecie nadal, ja ostatnio odpuscilam, tylko żelazo przyjmuje, gin powiedzial ze witaminy mogę przyjmowac jak chce
|
ja biore jak mi sie przypomni
o ile o magnezie i żelazie pamiętam to witaminy mi coś wylatują z głowy i wychodzi tak co drugi dzień
Cytat:
Napisane przez a_g_ata
Ale dziś pędzicie  ten wierszyk o zaciskanych nogach do kwietnia to moja sprawka:p
#Adopcja#
Ja znam historie cioci koleżanki, która zaadoptowała chłopca w wieku ok.3miesiecy...od poczatku mówiła mu,ze jest adoptowany, chłopak sobie z tym nie poradził..:/
Obecnie jest w 3gimnazjum...od kilku lat zneca się psychicznie i fizycznie nad matka adopcyjna. Myśleli juz nawet o rozwiązaniu adopcji. matka często wybywa z domu i idzie spać do siostry swojej bo nie daje rady psychicznie. Wyzwiska i przepychanki są na porządku dziennym. Ojciec adopcyjnych pracuje dużo i go nie ma w domu...jak jest ro jest względny spokój,ale młody robi i tak co chce...
No dramat:/
Chodzą po psychologach ale wyników brak...
|
ehhh, strasznie przykra historia...
Cytat:
Napisane przez Polinezyjka
O ja mądra, myślałam, że mam już wszystko i dla świętego spokoju jeszcze włączyłąm Kejkową listę a tu taki zonk:
6. Kapcie
7. Klapki pod prysznic
No to już muszę stacjonarnie kupić  może w tesco kupię
Tabaska - może to maluch? Skoro tak Ci teraz szaleje hehe
Podpatrzyłam marcówki - i kurczę są takie z terminem moim (chodzi o dzień), które już mają swoje szczęście na zewnątrz  cudownie ! 
|
w tesco na pewno cos znajdziesz
jak masz gdzies pepco to możesz tam zerknąć bo tez mają czasem śliczne kapcie
|
|
|