2007-11-03, 12:06
|
|
jak promyczek słońca....
|
Dot.: Autentyczne!!!! ;)))))))))))) Buahahahahah!
Cytat:
Napisane przez ka_tula
Mąż opowiadał mi jak kiedyś był w Wa-wie po cos tam samochodem. Zaparkował, poszedł załatwić co miał do załatwienia, wraca do samochodu, otwiera drzwi i patrzy... coś dziwnie wyglada kierownica i tapicerka....
Rozejrzał się... to nie jego  Jego stał parę metrów dalej  Po cichutku wysiadł, zamknął samochód na kluczyk i rozejrzał się czy go ktoś nie widział i poszedł do swojego 
|
Dziwne, że kluczyki pasowały?! I to prawdopodobnie w tym samym modelu auta, skoro do niego wsiadł? Chyba raczej niemożliwe? 
To ja chyba dodatkowy zamek dorobić w aucie każę.
Cytat:
Napisane przez nomanda
Rano podczas porannej toalety nie miałam czym związać włosów przy myciu twarzy. Nie miałam czasu szukać gumki do włosów a pod ręką akurat leżały moje stringi, więc nimi związałam sobie włosy. Po wyjściu z łazienki zupełnie zapomniałam, że mam związane włosy i to jeszcze w dodatku stringami. Wyszłam z domu na uczelnię, siedzę już w tramwaju i przypomniało mi się, że chciałam dzisiaj iść w rozpuszczonych włosach. No to sięgnęłam po "gumkę"... Jakie było moje zdziwienie, kiedy w dłoni ujrzałam czarne koronkowe majteczki  Niestety kilka osób to zauważyło, więc strzeliłam buraka i czym prędzej schowałam je do torby 
|
Ja też czasami tak robię Jak zapodzieją mi się gdzieś gumki, spinki a mam np. wyprostowane włosy i chcę umyć twarz lub zęby to biorę pierwsze lepsze majtki z kaloryfera albo siateczkę na proszek (dodatek do tego proszku w kostkach) i związuję moje włosy. Na szczęście nigdy nie zdarzyło mi się tak wyjść (odpukać!).
|
|
|