Raczkowanie
Przekupka: 11 pkt / 100% pozyt.
|
Nowy wątek, wszystko czego poszukujesz w jednym miejscu! Kącik mody.
Kochane wizażanki!
Musiałam założyć kolejny wątek, bo przybyło sporo ciuszków, a były problemy z otwieraniem się zdięć.
Teraz jest wszystko pięknie poukładane i możecie bez problemu sobie przeglądać moją szafę .
Żeby wszystko było w jak największym porządku, to podaję Wam odrazu moją Wish Listę:
1)SASZKI! Najlepiej czarne, za kostkę, lub do łydki, rozmiar 38,5; 39; 40.
2)Rurki,bo rurek nigdy za wiele ;d. Przydałyby mi się białe! M, S.
3)Duże, skórzane torby, najlepiej z diverse'a.
4)PERFUMY DIESEL FUEL FOR LIFE! Oh, ah!
5)Kurtki w stylu alaska
6)Ponadto kocham wszystko od H&M divided 
SZUKAM OSTATNIEJ PŁYTY JUSTINA TIMBERLAKE'a
I wieele, wiele innych .
Opisy rzeczy:
1.Koszulka polo, rozm. S, new Yorker Amisu. Cudeńko, prawie nie chodzona w bardzo żywym odcieniu zieleni. Prześliczna! <-- NIE MA! WIKA28
2.Moja piękna, cudowna, NOWA, bez metek bluza BIG STAR, rozmar S. Naprawdę cudowna i godna uwagi, styl grunge'owy.   
3.Śliczny NOWY, bez metek long TROLL'a, rozmiar M, w śliczne szaro białe paseczki. Ma dekold w przodu jak i na plecach, jest dłuuugi .   <-- NIE MA!! GAMAA
4.NOWA Z METKAMI spódnica VERO MODA, rozmiar L. Jest taka piękna, że aż się waham czy ją oddawać .   
5.Long ze sklepu JEANSCLUB (wielki butik w Silesii city center), projektanta Philipa Russela, rozmiar M, dłuugi. UWAGA! To nie jest róż ;d. Nie wiem, dlaczego zdięcie wyszło tak różowo. To jest coś pomiędzy różem a fioletem. Niepowtarzalny kolor.
6.Teoretycznie nowa koszulka Nike, just do it, oryginalna, rozmiar S. Dosyć krótka, prześliczna.  
Edytowane przez emilaa8
Czas edycji: 2007-11-10 o 19:06
|