Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie kwietniowe 2016 - część VI
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2016-03-08, 05:35   #627
Kayira
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie kwietniowe 2016 - część VI

Cytat:
Napisane przez Linaewen Pokaż wiadomość
Ale że łuk taki klasyczny? Czy że sportowy?
Ja dostałam od rodziców na 18tkę klasyczny, ale od czasu jak kilka lat temu połamałam ostatnie strzały to nie miałam kiedy kupić nowych...

U nas najnowsze wyniki z wizyty-mamy początek 35 tygodnia, a klocuszek mój kochany waży 3 kg! Bez 6 gram! Do tego wymiarowo jest starsza o 17 dni (teoretyczny termin to 01.04 wg wczorajszego USG, a prawdziwy to 17,04). Także dziecię zdrowe i duże się szykuje.
(Niestety) mimo planowego CC ponieważ i ja i mała mamy się dobrze to nie będziemy wyznaczać terminu, żeby sobie zdrowo rosła w brzuszku jak najdłużej i mam się zgłaszać do szpitala dopiero z akcją porodową. Na którą szczerze mówiąc nie liczę, bo szyjka ponoć tak długa, że jeszcze ze trzy płody bym mogła utrzymać

A mój mąż tetris-master porozkładał całą zawartość samochodu po mieszkaniu (fakt, że spora część wylądowała w rozłożonym łóżeczku póki co), i znowu mamy miejsce do chodzenia A łóżeczko na razie stoi "na sucho" bo musimy się przyzwyczaić do nowego ustawienia mebli (zwłaszcza ja z moją elfią gracją...).
Klasyczny w sumie to już jego drugi łuk, ale ten już taki całkiem porządny, że tak powiem drewniany...
A ceny niektórych rzeczy do łuku, wprost mnie powalają.
Jak choćby cena za jedną strzałę... 10 zł...

To Twoje Maleństwo też duże ale najważniejsze, że wszystko jest ok

Z tym układaniem wszystkiego... ja się momentami poddaję...

A właśnie, Kochane, wszystkiego najlepszego z okazji Dnia Kobiet
Dużo zdrówka ale przede wszystkim szczęśliwego rozwiązania i zdrowych Maluchów

Nasz mały cud 22-04-2016

Edytowane przez Kayira
Czas edycji: 2016-03-08 o 05:36
Kayira jest offline Zgłoś do moderatora