2007-11-08, 12:52
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymarzony pierścionek - wymuszone zaręczyny cz.III
[QUOTE=hania811;5727991]
Cytat:
Napisane przez Svinecka
wiesz hihi nawet nie wiem czy to mozna nazwac olewaniem - to raczej nie chodzi o to, nawet nie wiem jak to nazwac , po prostu nasz zwiazek jest ostatnio inny, dziwny, nie wiem, niby przytulamy sie itp ale cos jest nie tak, na kazdy temat mamy rozne poglady ostatnio i nic nam w sobie nawzajem nie pasuje - nie wiem jak to ujac
nie jest dobrze
tesknie za nim jak go nie ma a jak juz jest to mnie wkurza i mam ochote go udusic i mysle ze z wzajemnoscia
kurcze nie wiem moze mamy zle dni oboje
|
Oby to były złe dni.
Cytat:
Napisane przez vadi
Hihi - tez mam tendencję, do rozdrapywania ran, rozmyślań itp. Ale z tym walczę 
|
Mi Mąż walczy i to całkiem skutecznie 
P.S.
Właśnie dowiedziałam się, że Teść wrócił z delegacji zagranicznej i ma dla nas prezenty, więc na obiad w weekend ich zaprosiliśmy 
Cytat:
Napisane przez vadi
złośnica 
(robię podobnie  )
|
Zaraz złośnica Ja też tak robię Bo Mąż biurową prace ma. A jak się później tłumaczy, że u prezesa był czy coś To teraz odbiera telefon i mówi "Spotkanie, zaraz oddzwonie"
Cytat:
Napisane przez hania811
Widzisz Sanetko własnie o to chodzi że mój TZ cały dzien przy kompie spedza- tak samo jak ja zreszta  - więc jesli nie odpisuje po 20 min to jestem już wsciekła (daje mu 20 min na ewentualna wizytę w toalecie czy palenie papieroska  )
|
Tak jest! A później nerw, że dlaczego mi nie odpisuje do diaska ?
|
|
|