Wymarzony pierścionek - wymuszone zaręczyny cz.III - Strona 98 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-11-08, 11:50   #2911
hihi
Zakorzenienie

Dot.: Wymarzony pierścionek - wymuszone zaręczyny cz.III

Cytat:
Napisane przez hania811 Pokaż wiadomość
Pisze tylko co zaobserwowałam czytajac Twoje posty.....

...mogę je zle odczytywać.
Ciężko nam radzić, bo nie znamy Ani Ciebie gold ani Twojego TŻa, Waszych relacji - wiemy tylko to, co napiszesz i interpretujemy to przez pryzmat własnych doświadczeń, nikt tu nikogo nie obwinia
Cytat:
Napisane przez gold-fish Pokaż wiadomość
Ale ja mu to powiedziałam, tylko troche później, gdy już leżeliśmy w łóżku. Przecież czasami sa takie chwile, że lepiej zamilknąć niż od razu mówić co się myśli. Nie chciałąm na niego najeżdżać- jestem zła bo nie zrobiłeś mi herbaty, egoisto..." Tym razem sie go spokojnie zapytałam: ,,czemu?" A on na to zapomniałem..., choć nie zapomniał...
Tzn co? Celowo nie zrobił? To niby banalna sprawa, drobnostka, ale widać, że boli, więc nie przechodzić do porządku, tylko dokładnie wyłozyć... Bo inaczej to nigdy do porozumienia nie dojdziecie...
hihi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-08, 11:51   #2912
anka1232
Rozeznanie

gold fish no nie wiem ale moze powinnaś sobie odpowiedziec czy jesteś szczęśliwa z nim czy nie, jesteście różni ale napewno można znalesc jakiś kompromis, a jak nie można a tobie to tak bardzo przeszkadza to chyba szkoda się męczyć. Mnie i tż też dużo dzieli, też bym pewno mogła zrobić taką listę, ja też razno nie pije kawy a tz pije i nie widzę w tym rzadnego problemu, ja lubie słodycze a on nie (więcej dla mnie), on tez nie lubi wyjeżać ja lubie czasem jakies wypady i chcąc nie chcąc musi jechać, on lubi grać w gry, oglądac mecze a ja nie, też lubie kwiaty (hehe ogronikiem w końcu jestem) a dostałam od niego może dwa razy, ja przywiazuje wagę do np wystroju wnętrz lubie kupić cos do domu ładnego a jemu to zlewa, lubie wszytko szybko załatwiać a on się zawsze ociąga, i ciagle słyszę nie wiem czego nie nawidzę, mogła bym pewno dużo tak pisać, ale też mogła bym zrobić listę rzeczy które nas łączą i które mi się podobają i ta druga lita by wygrała napewno. Nie ma ludzi idealnych, każdy ma swoje wady tylko czy potrafisz je zaakceptować i żyć z nimi.
anka1232 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-08, 11:53   #2913
gold-fish
Zakorzenienie

Svinecko, ja też tak mam. Niby serce sie rwie i chciałabym wyrażać swe uczucia, ale jak nie widzę że Tż nie okazuje mi takich uczuć, to tracę ochotę.
On nigdy mi nie powiedział: jesteś niesamowita, jesteś wspaniała...

Może kiedys tak napisał w smsie. On nie jest taki wylewny. A mi tego bardzo brakuje...

Dżunior maj 2013

Hanna kwiecień 2015
gold-fish jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-08, 11:59   #2914
hania811
Zakorzenienie

Cytat:
Ale ja mu to powiedziałam, tylko troche później, gdy już leżeliśmy w łóżku. Przecież czasami sa takie chwile, że lepiej zamilknąć niż od razu mówić co się myśli. Nie chciałąm na niego najeżdżać- jestem zła bo nie zrobiłeś mi herbaty, egoisto..." Tym razem sie go spokojnie zapytałam: ,,czemu?" A on na to zapomniałem..., choć nie zapomniał...
Ja tam od razu mówię co myslę zawsze i wszędzie...nie krzycze- mówię. Wsiekam się bo TZ przez 30 min nie odpisął na moje pytanie zadane przez gg- to dzwonię i mówie- jestem wsiekła, nie znosze jak nie odpisujesz na moje pytania. Mozesz mi wyjaśnic co robisz i co jest wazniejsze ode mnie?????
Cytat:
Czyli zaobserwowałaś, ze to ja mam focha i zły humor? A on nie?
Nie zauważyłam po Twoim poscie ze raz Ty masz focha raz on- spowodu niedomówień.
On wieczorem strzela focha i nie chce gadac. Na drugi dzien jemu przechodzi ( nie wiem czy chce przeprosic gestami,czy po prostu nie widzi problemu) ale za to ty masz focha za to co działo się dnia poprzedniego. Trwacie w tym fochu do wieczora- podejmujesz rozmowę- która notabene nic nie wnosi- bo Ty dalej masz tak naprawdę focha- bo sobie zartował, nie wiesz co myslec. Nie podobały Ci się jego żarty od razu mu o tym mów- od razu nie po tygodniu. Nie rozumiesz czegos mów ze nie rozumiesz- tak jest najprosciej.

Ja zawsze wiem co mam myslec o naszym zwiazku- a jak nie wiem - to gadam o tym i 24 godziny.
hania811 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-08, 12:00   #2915
hihi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nema_ Pokaż wiadomość
ps. Może to taki banał, ale tęsknię za widokiem wielkiej wody - nawet polskiego morza. Kiedyś wsiadłam w pociąg z Poznania o 2 w nocu jechałam 5h i dotarłam do Gdańska, dotarłam nad morze, popatrzyłam z godzinkę i wróciłam do Poznania...
Żaden banał, żaden banał - ja mam morze blisko, a i tak ciągle tęsknię

Cytat:
Napisane przez Svinecka Pokaż wiadomość
wiesz jakos nie umiem byc taka wylewna gdy widze ze druga osoba mnie olewa
Nie mówi za dużo czułych słowek to jedno, ale jak olewa to inna historia i wtedy rozumiem brak czułości z Twojej strony

Cytat:
Napisane przez kulbit Pokaż wiadomość
Własnie, kurcze.. ja wciąz myślę, że to sen.. Ale tak jak ty staram się nad tym za dużo nie zastanawiać..
Tak, po prostu cieszę się tym co mam
Wczoraj zaraz poi pracy Mąż mnie wyprzytulał, wycałował, wykochał, a na koniec powiedział, że nigdy nie czuł się tak szczęśliwy i dopiero ze mną rozumie co znaczy żyć z kimś A ja tylko na niego patrzałam i się uśmiechałam ze szczęścia.
Stary 2007-11-08, 12:03   #2916
hihi
Zakorzenienie

Cytat:
Ja tam od razu mówię co myslę zawsze i wszędzie...nie krzycze mówię. Wsiekam się bo TZ przez 30 min nie odpisął na moje pytanie zadane przez gg- to dzwonię i mówie jestem wsiekła, nie znosze jak nie odpisujesz na moje pytania. Mozesz mi wyjaśnic co robisz i co jest wazniejsze ode mnie?????
Ja nie z GG, ale z smsami tak mam - jak nie odpisuje to dzwonię i pytam co się dzieje, bo ja czekam na smsa i koniec - niecierpię jak się nieodzywasz i wiesz o tym, więc chociaż durnego sygnała puść, że dostałes esa i będzie ok - po tym wie co czuję i czego oczekuję - nie ma niedomówień i nieporozumień
Cytat:
Nie podobały Ci się jego żarty od razu mu o tym mów- od razu nie po tygodniu. Nie rozumiesz czegos mów ze nie rozumiesz- tak jest najprosciej.

Ja zawsze wiem co mam myslec o naszym zwiazku- a jak nie wiem - to gadam o tym i 24 godziny.
Dokładnie tak jak hania działam - pod razu mówię i nie owijam w bawełnę - im później się wróci do sprawy tym gorzej, więc w danej chwili mówie co mi na sercu leży i rozmawiamy póki mi z serca nie zejdzie...
Stary 2007-11-08, 12:05   #2917
Svinecka
Słitaśna and Grymaśna ;p

wiesz hihi nawet nie wiem czy to mozna nazwac olewaniem - to raczej nie chodzi o to, nawet nie wiem jak to nazwac , po prostu nasz zwiazek jest ostatnio inny, dziwny, nie wiem, niby przytulamy sie itp ale cos jest nie tak, na kazdy temat mamy rozne poglady ostatnio i nic nam w sobie nawzajem nie pasuje - nie wiem jak to ujac
nie jest dobrze
tesknie za nim jak go nie ma a jak juz jest to mnie wkurza i mam ochote go udusic i mysle ze z wzajemnoscia
kurcze nie wiem moze mamy zle dni oboje
Svinecka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-08, 12:08   #2918
hania811
Zakorzenienie

nema tak mi się przypomniało w związku z niemówieniem komplementów- Twój TZ się poprawił ???? Pamiętam Twój wątek
Stary 2007-11-08, 12:10   #2919
anka1232
Rozeznanie

Mój tż też nie jest wylewny, brakuje mi tego bardzo, jest nieśmiały i mało mówny, czasem mówie pogadajmy o czyś ale jemu się nie chce, no to sobie milczymy razem, albo ja nawijam jak potłuczona o czymś bez sensu a on się śmieje albo mnie ucisza, no ale co zrobie taki jest i tego się nie zmieni z dnia na dzień, może keidyś nauczy się być bardziej wylewny. Mieszkmy teraz razem, też czasem myślałam że on jest cholernym egoistą na początku tez było tak a zrób mi herbatę, a kawę a kanapkę, a ja w końcu mówię niiieeee, a co tymasz dwie lewe ręce, nie umiesz sobie sam zrobić, kilka razy tak powiedziałam i się tż naprawił odrazu, teraz on tez umie zrobić kolację, albo sobie obiad ogrzać. Kiedys zrobiłam sobie jajka i nasypywałam sól do solniczki ale zapomniałam nałożyć tej nakładki na górę, siedzę z tym jajem w ręce i mówie tż żeby mi przyniósł tą nakładkę bo nie dama rady posolić, a no że mu się nie chce, powtórzyłam dwa razy a on że on mi palcami posoli, o jak się zagotowałam, powiedziałm to trzymaj jajo sama soboe pójde, no i odrazu poszedł, mówie mu wiesz co ja ci kolacje zrobiłam a ty nie możesz takiej pierdoły zrobić dla mnie. Dziewczyny ja przez te dwa miesiące nauczyłam się już wiele, jak on przychodził do mnie to mu podstawiałam wszytko pod nos, tak się nauczył, a teraz nie ma, przykro mi, czasem musze krzyknąć, walnąć pięścią w stół żeby mnie posłuchał, jak do dziecka. I to prawda ze faceta trzeba sobie wychować.
Stary 2007-11-08, 12:13   #2920
vadi
*sportaddict*

Hihi - tez mam tendencję, do rozdrapywania ran, rozmyślań itp. Ale z tym walczę

Gold-fish
- my z Tż też jesteśmy zupełnie różni, ale jeśli się kocha i szanuje nawzajem, to to nie jest problemem. I rozmawiać trzeba, choć to brzmi banalnie ale mam wrażenie, że za mało u Was komunikacji - jak on jest zły, to się obraża i milknie, jak Ty jesteś zła, to idziesz do łazienki. Tak nie można. Poza tym nasze życiowe założenia i plany zwykle niewiele mają wspólnego z praktyką

Cytat:
Napisane przez hihi Pokaż wiadomość
Nie wiem jak Wy, ale ja to jestem stary migrenowiec meteopata I przy takiej pogodzie jak teraz ból głowy mam nieustanny...
Dobrze, że po okresie, bo wtedy to pełnia szczęscia
Jezu, jakbym czytała o sobie

Femme - mądra decyzja Tż

Svinecko - osobne forum brzmi realnie w naszym przypadku

Dorinko - super facet
Chociaż mój po prawie 4 latach też mnie zaskakuje

Cytat:
Ja tam od razu mówię co myslę zawsze i wszędzie...nie krzycze- mówię. Wsiekam się bo TZ przez 30 min nie odpisął na moje pytanie zadane przez gg- to dzwonię i mówie- jestem wsiekła, nie znosze jak nie odpisujesz na moje pytania. Mozesz mi wyjaśnic co robisz i co jest wazniejsze ode mnie?????
złośnica
(robię podobnie )

Cytat:
Nie zauważyłam po Twoim poscie ze raz Ty masz focha raz on- spowodu niedomówień.
On wieczorem strzela focha i nie chce gadac. Na drugi dzien jemu przechodzi ( nie wiem czy chce przeprosic gestami,czy po prostu nie widzi problemu) ale za to ty masz focha za to co działo się dnia poprzedniego. Trwacie w tym fochu do wieczora- podejmujesz rozmowę- która notabene nic nie wnosi- bo Ty dalej masz tak naprawdę focha- bo sobie zartował, nie wiesz co myslec. Nie podobały Ci się jego żarty od razu mu o tym mów- od razu nie po tygodniu. Nie rozumiesz czegos mów ze nie rozumiesz- tak jest najprosciej.

amen
vadi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-08, 12:21   #2921
ANITKA79
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez anka1232 Pokaż wiadomość
Nie ma ludzi idealnych, każdy ma swoje wady tylko czy potrafisz je zaakceptować i żyć z nimi.

No wlasnie, zaakceptować i z nimi życ

Nie robic nic na silei z przymusu

Mowic wprost i jeszcze raz wprost ze zla jestem na......nie dusic w sobie emocji i tyle

Ja mowie prosto z mostu Jestem bardzo wrazliwa ale i konkretna. Wiec jak mi cos nie pasuje to mowie WPROST
ANITKA79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-08, 12:22   #2922
gold-fish
Zakorzenienie

Pytanie: jak kopiować Wasze komentarze (fragmenty)?

Dżunior maj 2013

Hanna kwiecień 2015
Stary 2007-11-08, 12:24   #2923
hania811
Zakorzenienie

Cytat:
Pomiędzy cytuj a odpowiedz masz taki kwadracik. Zaznaczasz sobie dane posty a pozniej normalnie klikasz odpowiedz
Stary 2007-11-08, 12:26   #2924
vadi
*sportaddict*

Cytat:
jak bierzesz opcję 'cytuj' to widzisz tekst w ramkach z QUOTE, np. ja teraz widzę
[ QUOTE=gold-fish;5728148 ] - tu Twoja wpowiedź - [ /QUOTE ]
i w miejsce między ramkami w nawiasach kwadratowych wstawiasz wybrany fragment, lub wycinasz częśc wypowiedzi, zostawiając to, co chcesz zacytować
Stary 2007-11-08, 12:26   #2925
anka1232
Rozeznanie

ja tez chyba metoopata jetem i jeszcze przed okresem, czuje sie dzis fatalnie chyba nic dzis nie zrobię.

"Poza tym nasze życiowe założenia i plany zwykle niewiele mają wspólnego z praktyką" - vadi to jest zdanie z którym zgadzam się na 1000%
Stary 2007-11-08, 12:28   #2926
vadi
*sportaddict*

Cytat:
Napisane przez anka1232 Pokaż wiadomość
"Poza tym nasze życiowe założenia i plany zwykle niewiele mają wspólnego z praktyką" - vadi to jest zdanie z którym zgadzam się na 1000%

dlatego właśnie o pewne kwestie nie ma się co spierać, bo życie wiele weryfikuje
Stary 2007-11-08, 12:34   #2927
sanetka
Zakorzenienie

Cytat:
Wsiekam się bo TZ przez 30 min nie odpisął na moje pytanie zadane przez gg- to dzwonię i mówie- jestem wsiekła, nie znosze jak nie odpisujesz na moje pytania. Mozesz mi wyjaśnic co robisz i co jest wazniejsze ode mnie?????
.
ja tak nie robie przynajmniej w 2 sytuacjach
jak jest w pracy. powod prosty: pracuje na zakladzie a telefon zostawia w szatni zeby nie upadl i sie nie rozwalil czy nie zabrudzil trocinami itp. i wiem ze jak maja duzo roboty to nie zaglada sprawdzic czy ktos dzwonil..bo nawet caly dzien nie ma czasu cos zjesc.

i jak jest na wsi gidze nie wszedzie jest zasieg.a jak jest to czesto gubi. o tym sie przekonalam bedac tam

ale tak poza tym jak wiem ze jest w domu czy cos w tym stylu to potrafie sie wkurzyc.

mi tez nic sie nie chce,leci ze mnie, brzuch boliech..jeszcze jutro taka meczarnia i z gorki. mialam sie uczyc ale nie wchodzi mi nic

sanetka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-08, 12:36   #2928
gold-fish
Zakorzenienie

Próbowałam ale nie kumam, wyskakuje mi info, ze za krótka wiadomość, powinna mieć minimum 1 znak.
Proszę jeszcze raz : jak krowie na rowie
Czy możecie ?

Dżunior maj 2013

Hanna kwiecień 2015
Stary 2007-11-08, 12:37   #2929
hania811
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sanetka Pokaż wiadomość
jak jest w pracy. powod prosty: pracuje na zakladzie a telefon zostawia w szatni zeby nie upadl i sie nie rozwalil czy nie zabrudzil trocinami itp. i wiem ze jak maja duzo roboty to nie zaglada sprawdzic czy ktos dzwonil..bo nawet caly dzien nie ma czasu cos zjesc.

i jak jest na wsi gidze nie wszedzie jest zasieg.a jak jest to czesto gubi. o tym sie przekonalam bedac tam

ale tak poza tym jak wiem ze jest w domu czy cos w tym stylu to potrafie sie wkurzyc.

mi tez nic sie nie chce,leci ze mnie, brzuch boliech..jeszcze jutro taka meczarnia i z gorki. mialam sie uczyc ale nie wchodzi mi nic
Widzisz Sanetko własnie o to chodzi że mój TZ cały dzien przy kompie spedza- tak samo jak ja zreszta- więc jesli nie odpisuje po 20 min to jestem już wsciekła (daje mu 20 min na ewentualna wizytę w toalecie czy palenie papieroska)
Stary 2007-11-08, 12:38   #2930
gold-fish
Zakorzenienie

Cytat:

a może tak?

Dżunior maj 2013

Hanna kwiecień 2015
Stary 2007-11-08, 12:38   #2931
gold-fish
Zakorzenienie

Udało mi się

Dżunior maj 2013

Hanna kwiecień 2015
Stary 2007-11-08, 12:39   #2932
vadi
*sportaddict*

Cytat:
Próbowałam ale nie kumam, wyskakuje mi info, ze za krótka wiadomość, powinna mieć minimum 1 znak.
Proszę jeszcze raz : jak krowie na rowie
Czy możecie ?
bo po [ /quote ] które zamyka cytat, musisz dodać jeszcze coś od siebie niżej
Stary 2007-11-08, 12:42   #2933
Madlen__18
Zakorzenienie

Cytat:
ja tak ostatnio robie. jak slysze ze TZ wstawia wode to krzycze z pokoju ze ja tez herbate poprosze-i dostaje. albo ja wczoraj pilnowalam obiadu bo TZ cos tam robil, potem on przyszedl a ja sie zmylam do pokoju. TZ nalozyl na talerz obiad i pod nos podstawil. uslyszal dziekuje i dostal buziaka. a jak mu sie mordka cieszyla
No to jest u nas norma.
"Proszę', "dziękuję", 'smacznego" o przytulenie/buziak do tego.
Niby drobiazg, ale znaczenie ma kolosalne.

Jak pisałam z odpychaniem też na początku miałam problem, miałam zły dzień i się blokowałam, bo Tż zażartował jakoś i to w danym momencie mnie zirytowało etc, ale tłumaczyłam sobie, że nie wolno mi go odpychać, jestem wkurzona na siebie na jaką s sytuację i zachowanie, a nie na niego i nie wolno mi odtrącać. Teraz tego nigdy nie robię.
Dobrze dziewczyny mówią - naucz się wyrazać Gold.

Reflekja: dlaczego najwięcej kryzysów przeżywają pary po zaręczynach?
Czyżby włączało się myślenie 'co będzie za x lat? To małżeństwo ,"na zawsze", nie będzie odwrotu?"
i mów mi dobrze, nie mów mi źle
rozłóż przede mną księgę zaklęć i wróżb
okrytą w obwolutę twoich ramion i ud
czaruj we mnie, na ołtarz duszę złóż
i w dusznym kącie rzuć na mnie urok swój"

M
Madlen__18 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-08, 12:44   #2934
sanetka
Zakorzenienie

Cytat:
Widzisz Sanetko własnie o to chodzi że mój TZ cały dzien przy kompie spedza- tak samo jak ja zreszta- więc jesli nie odpisuje po 20 min to jestem już wsciekła (daje mu 20 min na ewentualna wizytę w toalecie czy palenie papieroska)
no to inna sprawa...chociaz jak bym chyba az tak nie mogla.znaczy w domu sie widziec, w pracy na gadu gadac. chociaz troche trzeba od siebie odpoczac

kiedys namawialam TZa zeby sobie konto na gg zalozyl. u siostry stoi komuputer wiec jak jej nie ma to moglby korzystac. a zawsze to taniej niz np. dzwonic do siebie czy pisac jak sie nie widzimy. ale nie chcial skubaniec

Madlen u nas jeszcze jest tak ze zawsze jak TZ zje (nie wazne czy obiad robil on czy ja) to mowi: dziekuje. i buziak

Stary 2007-11-08, 12:45   #2935
vadi
*sportaddict*

Cytat:
Napisane przez Madlen__18 Pokaż wiadomość
Reflekja: dlaczego najwięcej kryzysów przeżywają pary po zaręczynach?
Czyżby włączało się myślenie 'co będzie za x lat? To małżeństwo ,"na zawsze", nie będzie odwrotu?"
też się nad tym zastanawiałam. wg mnie albo:
1. jedno z partnerów czuje się zbyt pewnie i zaczyna zaniedbywać drugie, albo w ogole obydwoje zaczynają się mniej starac

2. pojawia się pytanie - CZY TO NAPEWNO TO, krytyczniejsze patrzenie na partnera, rozrachunek z tym, czy związek zaspokaja potrzeby w 100%
Stary 2007-11-08, 12:51   #2936
sanetka
Zakorzenienie

mam pytanie.

jak wyczyscic srebrne i posrebrzane kolczyki? bo mi troche zczernialy- wiecie o co chodzi

a moj TZ mnie wczoraj nie poznalzalozylam buty na obcasiku, plaszcz i w ogole sie odstawilam. mowi ze dopiero jak przez ulice przechodzilam to sie upewnil ze to ja ale jaki zadowolony byl...

Stary 2007-11-08, 12:51   #2937
nema_
Gość

Cytat:
nema tak mi się przypomniało w związku z niemówieniem komplementów- Twój TZ się poprawił ???? Pamiętam Twój wątek
Myślę, że zdarza mu się już czasami powiedzieć komplement na temat wyglądu. Na szczęście okazuje uczucia na inne sposoby i na to w żaden sposób nie mogę narzekać ;-) Jest kochany bardzo.
Stary 2007-11-08, 12:52   #2938
hihi
Zakorzenienie

[QUOTE=hania811;5727991]
Cytat:
Napisane przez Svinecka Pokaż wiadomość
wiesz hihi nawet nie wiem czy to mozna nazwac olewaniem - to raczej nie chodzi o to, nawet nie wiem jak to nazwac , po prostu nasz zwiazek jest ostatnio inny, dziwny, nie wiem, niby przytulamy sie itp ale cos jest nie tak, na kazdy temat mamy rozne poglady ostatnio i nic nam w sobie nawzajem nie pasuje - nie wiem jak to ujac
nie jest dobrze
tesknie za nim jak go nie ma a jak juz jest to mnie wkurza i mam ochote go udusic i mysle ze z wzajemnoscia
kurcze nie wiem moze mamy zle dni oboje
Oby to były złe dni.
Cytat:
Napisane przez vadi Pokaż wiadomość
Hihi - tez mam tendencję, do rozdrapywania ran, rozmyślań itp. Ale z tym walczę
Mi Mąż walczy i to całkiem skutecznie
P.S.
Właśnie dowiedziałam się, że Teść wrócił z delegacji zagranicznej i ma dla nas prezenty, więc na obiad w weekend ich zaprosiliśmy
Cytat:
Napisane przez vadi Pokaż wiadomość
złośnica
(robię podobnie )
Zaraz złośnica Ja też tak robię Bo Mąż biurową prace ma. A jak się później tłumaczy, że u prezesa był czy coś To teraz odbiera telefon i mówi "Spotkanie, zaraz oddzwonie"
Cytat:
Tak jest! A później nerw, że dlaczego mi nie odpisuje do diaska ?
Stary 2007-11-08, 12:53   #2939
hania811
Zakorzenienie

Cytat:
no to inna sprawa...chociaz jak bym chyba az tak nie mogla.znaczy w domu sie widziec, w pracy na gadu gadac. chociaz troche trzeba od siebie odpoczac
Odpoczywamy od siebie wystarczajaco długo jak TZ na weekendy wyjeżdza.
8 godzin pracy to tez katorga czasami. Co z tego że na gg moge napisac "tęsknie, kocham" jak ja chce się przytulic.
Wczoraj straszną teskniawę złapalismy. O 14 TZ napisał "a nie mogłabys tak wczesniej wyjsc bo do 18 nie wytrzymam????"...no i wyszłam o 16
Stary 2007-11-08, 12:54   #2940
ANITKA79
Zadomowienie

Cytat:
Udało mi się
Na to wygladaGratuluje

Gold fish powiedz mi ile wy jestescie ze soba?? Czy wczesniej on tez sie tak zachowywal i wtedy Ci to nie przeszkadzalo?? Czy dopiero teraz tak zaczyna postepowac??Czy przed zareczynami byl inny? Czy byl taki sam odkad go znasz , ale nie widzialas tego, bo mialas rozowe okulary??:rolle yes:
ANITKA79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości