2016-03-14, 13:28
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamusie Kwietniowe 2015! cz. 13
Cytat:
Napisane przez madzixx88
hej Dziewczyny, witam po weekendzie 
u nas goście sb i nd, intensywnie i aktywnie ale tak lubię 
podczytywałam Was wieczorami, ale nie miałam już siły odpisywać, może zaraz nadrobię zaległości 
od rana sprzątałyśmy z Alicją w szafie-przegląd moich ubrań itd a ona sobie otworzyłą swoją szufladę i zamaszystym ruchem wszystko wyrzucała, się działo  zmęczona porządkami(niech wie od małego  ) poszła wcześniej na drzemkę 
|
Mała pomocnica 
Położyłam właśnie Filipka na drzemkę i zabieram się za szukanie jakiejś cieńszej kurteczki widziałyście gdzieś jakieś ładne ?
---------- Dopisano o 14:22 ---------- Poprzedni post napisano o 14:19 ----------
Cytat:
Napisane przez madzixx88
poproszę Was jeszcze o głosy czy wolałybyście mieć na przeciw wejścia wannę (narożna) czy prysznic z taką ścianką szklaną(tylko z jednej strony)
http://regiodom.pl/portal/sites/regi...a-aquaform.jpg
muszę dzis ostatecznie podjąć decyzje co do miejsca tych rzeczy :/
|
Fajny ten prysznic, takie coś innego, no ale właśnie też bym się zastanawiała jak wygląda łazienka po kąpieli  
---------- Dopisano o 14:22 ---------- Poprzedni post napisano o 14:22 ----------
Cytat:
Napisane przez violka848
|
Fajny 
---------- Dopisano o 14:25 ---------- Poprzedni post napisano o 14:22 ----------
Cytat:
Napisane przez madzixx88
oj tam, nie bądz taka przeciwna 
ja odwrotnie-bym sobie pojeździła chętnie a nie mam jak za bardzo, tzn ja jako plecak jeżdzę ale i tak radocha niesamowita 
mój mąż się wybiera od 26 maja na pare dni na wypad motocyklowy w 8 kumpli, jeden z nich bierze żonę i córkę(starszą niż nasze ofc) mają plan cała wchodnią granicę przejechać, zaczynają od Mazur, po drodze zwiedzanie, spanie w namiotach  chętnie bym się wybrała na taką wyprawę 
|
Coś dla mojego Tż
Może kiedyś pojedziecie, kto wie;-)
---------- Dopisano o 14:28 ---------- Poprzedni post napisano o 14:25 ----------
Cytat:
Napisane przez madzixx88
hehe serio? ja nigdy nie zabraniałam jazdy, ale jeździ z głową to mu ufam 
|
Zabraniałam to za dużo powiedziane ogólnie byłam przeciwna posiadania motoru bo ciągle się słyszy ile wypadków . No ale jak już go ma to jeździ i nic nie mówię Też jeździ z głową no ale nigdy nie wiadomo co się spotka na drodze..
A jaki Twój mąż ma? coś typu ścigacz?
|