Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie Kwietniowe 2015! cz. 13
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2016-03-14, 13:28   #3846
AgnieszkAA100
Wtajemniczenie

Dot.: Mamusie Kwietniowe 2015! cz. 13

Cytat:
Napisane przez madzixx88 Pokaż wiadomość
hej Dziewczyny, witam po weekendzie
u nas goście sb i nd, intensywnie i aktywnie ale tak lubię
podczytywałam Was wieczorami, ale nie miałam już siły odpisywać, może zaraz nadrobię zaległości
od rana sprzątałyśmy z Alicją w szafie-przegląd moich ubrań itd a ona sobie otworzyłą swoją szufladę i zamaszystym ruchem wszystko wyrzucała, się działo zmęczona porządkami(niech wie od małego ) poszła wcześniej na drzemkę
Mała pomocnica

Położyłam właśnie Filipka na drzemkę i zabieram się za szukanie jakiejś cieńszej kurteczki widziałyście gdzieś jakieś ładne ?

---------- Dopisano o 14:22 ---------- Poprzedni post napisano o 14:19 ----------

Cytat:
poproszę Was jeszcze o głosy czy wolałybyście mieć na przeciw wejścia wannę (narożna) czy prysznic z taką ścianką szklaną(tylko z jednej strony)
http://regiodom.pl/portal/sites/regi...a-aquaform.jpg
muszę dzis ostatecznie podjąć decyzje co do miejsca tych rzeczy :/
Fajny ten prysznic, takie coś innego, no ale właśnie też bym się zastanawiała jak wygląda łazienka po kąpieli

---------- Dopisano o 14:22 ---------- Poprzedni post napisano o 14:22 ----------

Cytat:
Napisane przez violka848 Pokaż wiadomość
http://allegro.pl/skaczacy-konik-sko...858288970.html
Taki konik fajny? Ciągle mi go na Facebooku pokazują.

---------- Dopisano o 09:58 ---------- Poprzedni post napisano o 09:53 ----------
Fajny

---------- Dopisano o 14:25 ---------- Poprzedni post napisano o 14:22 ----------

Cytat:

oj tam, nie bądz taka przeciwna
ja odwrotnie-bym sobie pojeździła chętnie a nie mam jak za bardzo, tzn ja jako plecak jeżdzę ale i tak radocha niesamowita
mój mąż się wybiera od 26 maja na pare dni na wypad motocyklowy w 8 kumpli, jeden z nich bierze żonę i córkę(starszą niż nasze ofc) mają plan cała wchodnią granicę przejechać, zaczynają od Mazur, po drodze zwiedzanie, spanie w namiotach chętnie bym się wybrała na taką wyprawę
Coś dla mojego Tż
Może kiedyś pojedziecie, kto wie;-)

---------- Dopisano o 14:28 ---------- Poprzedni post napisano o 14:25 ----------

Cytat:

hehe serio? ja nigdy nie zabraniałam jazdy, ale jeździ z głową to mu ufam
Zabraniałam to za dużo powiedziane ogólnie byłam przeciwna posiadania motoru bo ciągle się słyszy ile wypadków . No ale jak już go ma to jeździ i nic nie mówię Też jeździ z głową no ale nigdy nie wiadomo co się spotka na drodze..
A jaki Twój mąż ma? coś typu ścigacz?