Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie kwietniowe 2016 - część VI
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2016-03-20, 06:59   #3105
danika
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie kwietniowe 2016 - część VI

Cytat:
Napisane przez jowitazz Pokaż wiadomość
Są teście jeszcze, ale boję się dzwonić, bo zaraz obdzwonią wszystkich, że rodzę/nie rodzę... I zacznie się gadanie.

Niestety nie może, bo to służba. Jakby miał normalny dzień w pracy to co innego. A jeśli okazałby się to fałszywy alarm, to mogą go ukarać. Liczę na to, że do 10 wytrzymam, jak nie to poproszę teściów o pomoc..

GGI Ja nie szczepię w pierwszej dobie, uważam, że to nie jest bezpieczne. Chcielibyśmy po 6 miesiącu dopiero zacząć. Mam nadzieję, że to będzie możliwe...
Kurcze wygląda to u ciebie poważnie, ja myślę że się zaczyna

Cytat:
Napisane przez kropcia007 Pokaż wiadomość
Mam takie zdanie jak Ty [emoji6]
Nie zgodzę sie na szczepienia w pierwszej dobie dopiero pózniej po kilku tygodniach.
Następna kwestia to to ze my mieliśmy 6-8 szczepień obowiązkowych a teraz ile jest? Ponad 20?
A ospa party wg mnie to panuje w każdym przedszkolu ...
Też nie jestem fanką tych szczepień w 1 dobie ale jednak zaszczepie. Ja nie mogę sobie pozwolić na siedzenie z dzieckiem w domu i ogródku przez kilka tygodni bo córka do przedszkola, na tańce, na basen. A nie wybaczyłabym sobie gdyby się zaraził a gruźlica w Polsce występuje niestety i to coraz częściej.

Cytat:
Napisane przez kopycio Pokaż wiadomość
Dzien dobry!
Nie spie od 6. Teraz jestem pewna, ze to nic innego jak zatoki[emoji17] a tak dbałam, zeby ni tam nie wlazło to cholerstwo. Na noc sie nasmarowalam to koszulkę w nocy trzy razy zmieniałam, była tak mokra..No nic lece dalej z domowymi sposobami i modlę sie, zeby Mały poczekał, az mi przejdzie[emoji6]

Kto ma apke do liczenia skurczy na iphona?[emoji6]
Ja mam jakąś na iPada ale nie testowałam pierwsza z rzędu ściągnęłam

Co do zatok to ja dwa razy w tej ciąży miałam i radziłbym ci iść do lekarza jednak bo to ciężko wyleczyć szybko po domowemu. Nie mowie ze od razu antybiotyku ale sterydy donosowe krótko stosowane są bezpieczne i pomagają. Mi po 3 dniach było o niebo lepiej

AGNESSA: no biedna jesteś, współczuję szkoda że tak późno to wykryto. Ale z tym odżywianiem dziewczyny chciały ci pomóc. Sama jak przeczytałam o kiełbasie z musztarda i jogurcie przez cały dzień to mnie brzuch rozbolał

wysłane przez tapatalka
danika jest offline Zgłoś do moderatora