Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Co zrobiłybyście na moim miejscu? (żonaty facet)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2016-03-27, 11:33   #186
gramwzielone
Wtajemniczenie

Dot.: Co zrobiłybyście na moim miejscu? (żonaty facet)

Cytat:
Napisane przez Marysia232323 Pokaż wiadomość
Natomiast on napisał mi, że jeżeli się szanuję i mam odrobinę szacunku do niego to powinnam się z nim spotkać we wtorek, bo on wie, ze we wtorek będę, a nawet jeśli dam radę to jutro wieczorem.
Patrząc po cytowanych wypowiedziach ten pan albo jest niedorozwiniety albo uwaza Cie za idiotkę.
Jest swinią najgorszego sortu, zdradzal żonę, gdy najbardziej go potrzebowała, olewa opiekę nad córką by móc podymac sobie na boku, z Ciebie zrobił łachudrę rozbijajaca małżeństwo- i uważa, że dowodem szacunku dla siebie jest spotkanie z nim? Chyba po to by napluc mu w twarz.
Szanuj się i trzymaj się od śmiecia jak najdalej. Nie krzywdz siebie i innych spotkaniem się z nim, by posłuchać jakichś zenujacych bajeczek o złej żonie, kryzysie, chorobie żony, zmuszeniu do małżeństwa, ze z tym dzieckiem to był pijany i ne pamięta albo niedobra żona zgwałciła go biednego itp, wymyślonych tylko po to żeby mógł dalej ulżyć sobie na boku.

Cytat:
powinnam się z nim spotkać we wtorek, bo on wie, ze we wtorek będę, a nawet jeśli dam radę to jutro wieczorem. Pisał też, że on nie odpuści.
Zostawi żonę i małą córeczkę w święta i pobiegnie do kochanki, którą wcześniej zmiękczy tandetnymi smsami, może uda się przelecieć dwie w jedne święta? Cóż za mistrz.
No pewnie, ze nie pozwoli Ci odejść. Jego koledzy płacą za takie rzeczy słone pieniądze. Studentce trzeba udać na mieszkanie, ciuchy, przyjemności, prostytutka bierze pieniądze za każde spotkanie, a z Tobą ma to za darmo, wystarczy zagrać uczucie i opowiedzieć kilka bajeczek. Poudawanie uczuć i utrzymanie iluzji związku trudne nie jest, a o ile tańsze.

Cytat:
I wiadomości: Nie wiem czy będzie to nagrodą, ale największą będzie dla mnie zobaczenie Ciebie z pełnym zadowoleniem na twarzy i się mocno do mnie przytulisz. Piękna jesteś wtedy jeśli w Twoich oczach widać zadowolenie.
Głęboko zastanawia mnie czy on myśli, że jesteś tak mało rozgarnieta, że polecisz na durne komplementy czy po prostu lubisz tępych facetów, bo te wiadomości obrażają inteligencję nawet średnio rozgarnietej małpy.
Nagrodą za co? Za wymyślenie najlepszej sciemy, dzięki której dalej będzie mógł Cię bzykac? Za takie urobienie Cię, ze dasz mu jeszcze we wtorek? Że będziesz przekonana, ze jesteś w szczęśliwym zwiazku?
A z czego Ty masz być niby zadowolona? Że jesteś tą drugą? Że facet, o którym myślalas ze jesteś z nim w związku, przychodzi do Ciebie tak naprawdę tylko na seks, bo prawdziwa rodzinę już ma? Że usłyszysz na tyle dobrą bajeczkę, ze zagłuszy Twoje sumienie i radością będziesz mogła bawic się w czyjąś kochankę?
Nie dość, że debil to jeszcze bezczelny.

Zakończ definitywnie ten chory związek, usuń go ze swojego życia i uswiadom jego biedną żonę z kim żyje.
gramwzielone jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując