Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Skóra a zapachy..???
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2007-11-20, 23:49   #25
Kattarina
Zakorzenienie

Dot.: Co moja skora robi z zapachami...

Musze podsumowac "dzialalnosc" mojej skory, wowczas moze napisze cos wiecej
Obecnie moglabym sie podpisac, pod ponizszymi slowami Truskawy, (oczywiscie, za Jej "pozwolenstwem"):
Cytat:
Napisane przez dzika truskawa Pokaż wiadomość

Często (najczęściej! ) dostaję komplementy za zapachy uchodzące za dziwne i kontrowersyjne- zdecydowanie prym pod względem ilości miłych słów wiedzie Musc Ravageur, bardzo podobają się "babciowate" Coco, Anais Anais czy Opium (również osobom deklarującym, że nie znoszą tych zapachów na sobie), pachnący zmywaczem do paznokci, pomarańczą i paczulą Rumeur, dziś rodzina zachwycała się Zagorskiem. (mój brat ten ostatni określił jako pozytywnie dziwny )
Mam tak samo Ktos deklaruje niechec do konkretnych perfum (Angel, 1881 Cerruti, Chique, Opium, Amarige, Yvresse) , a pozniej komplementuje mnie, dopytujac sie "Coz to?"

Zadziwia mnie rowniez "fenomen Dzongkhi"- zawsze slysze mile slowa, (nawet od zupelnie obcych osob), gdy nimi pachne- ale kazdy wyczuwa w nich "cos" innego - od kawiatow (irys i piwonia), poprzez wiosenny deszcz i letni wiatr, gozdziki i inne przyprawy, po "spokoj" i "wolnosc"....
Kattarina jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując