2016-04-13, 20:53
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar LIX
Cytat:
Napisane przez Redhaired Witch
Rejcz, mam letni zapach dla Cię - Lutens L'Eau de Paille. Czymś tam pachnie ale prawie niczym, "wiatrem"  tak świeżo, czysto, trochę jak Image Cerruti ale bez dymnej nuty i bez nuty odświeżacza do wc.
|
O jaaaa! Wielkie dzięki, ja bez możności testowania niszy prawie że, poza właśnie Lutensem w D. o ile ten tam siedzi. Dzięki ogromne, naprawdę błądzę i już nie wiem w co nos wsadzić. Dlatego jestem wdzięczna, za każdy pomysł, sugestię z zewnątrz. Tak Wam zazdroszczę tego, że wiecie czeho chcecie i wiecie gdzie tego szukać
Tego nieszczęsnego Escentrica 02 klikłabym, ale wciąż się wstrzymuję, bo a nuż znajdę coś ciekawszego, lepszego wiesz o co kaman A nie mogę kliknąć dwóch
Szukałam po taniości, ale nic, normalnie nic nie cieszy. Brak mi inspiracji. 
Lete czytać o tym Paille. Edit: A mogłam tego nie robić siano, wetyweria, kadzidło - wszystko czego NIE szukam Ale luz bluz malina, nuty Ekscentryka też mi się nie podobajo, a efekt owszem. Także dam mu szansę, chętnie poznam. Tylko czy znajdę tę serię w D?
A gdybym tak zapytała, czy zna ktoś dobrą perfumową herbatkę? Earl grey, może być z cytryną. Nie green tea, nie chai tea, ostatecznie może być ice tea?
Przeleciałam już artykuły na Fragrze i akurat licho w tym temacie.
Podejrzewam, że magiczny składnik mojej niedoścignionej "świeżości" w postaci zapachu, to bergamota po prostu, tylko jako główne skrzypce, bez róż, fiołków i innych fikołków.
Edytowane przez rachell111
Czas edycji: 2016-04-13 o 21:02
|
|
|