Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Majówki 2016 sezon V epizod unboxing
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2016-04-28, 21:01   #4192
201701091517
Konto usunięte

Dot.: Majówki 2016 sezon V epizod unboxing

Cytat:
Napisane przez BonaDea75 Pokaż wiadomość
Ja dałam czapeczkę i jej ubrali, do ubrania pezygotowałam też body z krótkim rękawem i pajacyk, to powiedzieli ze tylko sam pajacyk wystarczy.
Nie przystawiałam Zuzi bo ją zabrali, a ja leżę podpieta pod morfinę.
Ale opowiem wam dowcip jaki był na sali operacyjnej.
Leze sobie w trakcie zabiegu, monitorują mi czynności życiowe, i mówię do anestezjologa ze głowa zaczęła mnie boleć, on zaczął sprawdzać co i jak zalecił podanie czegoś tam w kroplówce itp po zabiegu ale jeszcze na stole odpieli mi ręce z pasów i mogłam sobie poprawić gumkę do włosów, lekarz pyta i co z głową, a ja mówię lepiej bo przesunełam gumkę która mnie uciskała w tył głowy
Ps fajna ta morfina...będzie będzie zabawa, będzie się działo i nocy tylko mało lalalalala
Hahahaha ;D Bona jesteś najlepsza! Jak imprezować to na całego ;D

Cytat:
Napisane przez fablous Pokaż wiadomość
Mona twardo trzymasz Ninę, nie ma bidulka szans na wyjście póki co

U mnie dzis na ktg zapisał się jeden skurcz na 80 ale ledwo go czulam wiec nie wiem o co kaman z tym wszystkim.

A jeszcze wam opowiem historie: wczoraj na oddziale pojawiła się policja i okazało się ze to dlatego ze zatrzymali kobietę w 7 mcu za przekroczenie prędkości. Tak się biedna zdenerwowala ze skurczy dostała wiec oni szybko po karetkę, potem na sygnale za karetka przyjechali żeby sprawdzić czy z kobieta wszystko ok bo się bali czy czasem porodu jej nie wywołali przedwcześnie
To postraszyła policjantów ;D Ciekawe co by zrobili, gdyby rzeczywiście miała rodzic.. ale by im łyso było ;D

Cytat:
Napisane przez fablous Pokaż wiadomość
No to jedziesz maleńka! Juz blisko, tak czuje

Roses golabeczek poszedł do domu i golabeczka sama została, tęcza stracila barwy, jednorożce poszły spać
Ale szkoda mi jej trochę bo jest na wywołaniu. Wczoraj dostała oxy i nic, dziś założyli jej balonik i nadal nic nie idzie do przodu

---------- Dopisano o 20:52 ---------- Poprzedni post napisano o 20:48 ----------

Ponoć faktycznie miała ale potem się uspokoiło i wszystko bylo ok wiec rodzic jeszcze nie zaczęła
Ale czy w tej sytuacji odpuścili jej mandat to nie wiem
Ty.. Fab, tak opisujesz tą laseczkę, a może to jakaś kwietniówka z wizażu ;D haha

Ann, byłabyś idealną dziennikarką live ;D jesteś naszą bohaterką ;D
201701091517 jest offline Zgłoś do moderatora