|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4171 |
|
Moderatorka z pazurem
|
Dot.: Majówki 2016 sezon V epizod unboxing
|
|
|
|
#4172 |
|
Zakorzenienie
|
Ale się dzieje!!!
Bona, gratulacje, słodka ta Twoja córcia! Ann, trzymam kciuki! Za to ja dziś dałam popis ciążowego żelka...miałam dziś jechać do rodziców, ale coś mnie tata zakręcił, nie pojechałam w końcu. Po 16 wpadła moja fryzjerka żeby mi włosy ufarbować, rozkładamy się z klamotami i...nie mam utleniacza do rozrobienia farby!!! Tak, właśnie po to miałam do rodziców jechać!!! Normanie się tam spotykamy, bo zwykle się jeszcze mój tata obcina, siostra, czasem szwagier no i dziewczyna tam ma 2 kroki piechotą, więc wszystko tam zostaje. No co było robić, zapakowaliśmy się wszyscy razem z psem do samochodu i pojechaliśmy tam na zabiegi
|
|
|
|
#4173 |
|
Moderatorka z pazurem
|
|
|
|
|
#4174 |
|
Zakorzenienie
|
Ann! Walcz jak lwica!
Ginger, to już też tuż tuż
|
|
#4175 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ale będę się modlić aby były wolne kiedyś w końcu muszą być ![]() pomodlę się i w Twojej sprawie tak więc wstrzymaj się jeszcze te 3 doby i się zwolnią a drugą 3maj dla mnie ![]() Mialavi ja myślę, że koszt takiej sali porodowej to pewnie taki jak SR czyli 100 natomiast my mamy na myśli poporodowe jedynki to one kosztują 400zł bez względu na ilość dni pobytu, tak jest na www szpitala. Bona gratulacje niesamowite to uczucie na pewno i dzięki za relację i wytrwałość Ale fajnie i już niebawem do domku. Daj znać tylko jeszcze czy masz cokolwiek pokarmu i czy mała podjęła próby ssania jest potrzeba czapeczki do szpitala o tej porze roku? Ann juz zaraz za momencik
|
|
#4176 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#4177 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Nie przystawiałam Zuzi bo ją zabrali, a ja leżę podpieta pod morfinę. Ale opowiem wam dowcip jaki był na sali operacyjnej. Leze sobie w trakcie zabiegu, monitorują mi czynności życiowe, i mówię do anestezjologa ze głowa zaczęła mnie boleć, on zaczął sprawdzać co i jak zalecił podanie czegoś tam w kroplówce itp po zabiegu ale jeszcze na stole odpieli mi ręce z pasów i mogłam sobie poprawić gumkę do włosów, lekarz pyta i co z głową, a ja mówię lepiej bo przesunełam gumkę która mnie uciskała w tył głowy ![]() Ps fajna ta morfina...będzie będzie zabawa, będzie się działo i nocy tylko mało lalalalala
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#4178 |
|
Zakorzenienie
|
Ann trzymam kciuki żeby teraz akcja poszła błyskawicznie a najlepiej żeby juz było po. Może Antonio juz jest na świecie
|
|
|
|
#4179 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Kochana kiedy pionizacja? |
|
|
|
|
#4181 |
|
Wtajemniczenie
|
Piekne te nasze dziewczynki kwietniowe <3
|
|
|
|
#4182 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Nie jest, ale blisko. Rozwarcie postepuje, ale przez zzo skurcze troche ustapily, tak wynika z ktg, bo ja jedyne co czuje to pchanie malego w dol :p teraz dostalam kroplowke zeby bylo wiecej i czesciej tych skurczow
|
|
|
|
|
#4183 |
|
Moderatorka z pazurem
|
Kto ma jeszcze wyznaczona date cc? Cos mi sie kojarzy z 5.05? Ino kto?
Bona, widze ze masz odlot ![]() Mona, dobra jestes w zaciskaniu nog. Zaraz nam sie przeterminujesz. Brawo ty. Fab, jak tam golabeczki z lozka obok? Dalej pierdza tecza? Ginger, wpisalam cie na liste cc. Podjechalam teraz z malzem do mechanika po jego samochod. Zrobilam 50km za kolkiem i mialam dosc. Mala kopala mnie w Graze. Pitole nie jezdze juz za miasto. |
|
|
|
#4184 |
|
Zakorzenienie
|
Bonaaaaa gratulacje!!!!!!!!!!!
![]() Ann trzymaj się!
Edytowane przez zabciajs Czas edycji: 2016-04-28 o 20:44 |
|
|
|
#4185 |
|
Moderatorka z pazurem
|
Ann ale da sie przezyc? Nie wyjesz jeszcze do ksiezyca?
|
|
|
|
#4186 |
|
Zakorzenienie
|
Mona twardo trzymasz Ninę, nie ma bidulka szans na wyjście póki co
![]() U mnie dzis na ktg zapisał się jeden skurcz na 80 ale ledwo go czulam wiec nie wiem o co kaman z tym wszystkim. A jeszcze wam opowiem historie: wczoraj na oddziale pojawiła się policja i okazało się ze to dlatego ze zatrzymali kobietę w 7 mcu za przekroczenie prędkości. Tak się biedna zdenerwowala ze skurczy dostała wiec oni szybko po karetkę, potem na sygnale za karetka przyjechali żeby sprawdzić czy z kobieta wszystko ok bo się bali czy czasem porodu jej nie wywołali przedwcześnie
|
|
|
|
#4187 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jejku ja już się chyba boję...tzn. chcę i się boję!!! Też chcę taką morfinę przy porodzie jak Bona
|
|
#4188 |
|
Zadomowienie
|
Hehehe niezle z ta policja ;-)
Ciekawe czy faktycznie miala te skurcze czy udawala ![]() Bona nie ćpiej za dużo
|
#4189 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Roses golabeczek poszedł do domu i golabeczka sama została, tęcza stracila barwy, jednorożce poszły spać ![]() Ale szkoda mi jej trochę bo jest na wywołaniu. Wczoraj dostała oxy i nic, dziś założyli jej balonik i nadal nic nie idzie do przodu ---------- Dopisano o 20:52 ---------- Poprzedni post napisano o 20:48 ---------- Cytat:
Ale czy w tej sytuacji odpuścili jej mandat to nie wiem
|
||
|
|
|
#4190 |
|
Zadomowienie
|
Teraz da sie przezyc, ale jak mi wody odeszly to takich skurczy dostalam ze prawie z tego swiata zeszlam... Zreszta pisze Wam live relacje na forum rodzac haha ---------- Dopisano o 19:57 ---------- Poprzedni post napisano o 19:56 ---------- Dziewczyny, czuje wasze wsparcie!! ️
|
|
|
|
#4191 |
|
Zakorzenienie
|
A z kolei wczoraj wieczorem przywieźli do naszej sali dziewczynę w 13tc która trafiła do szpitala z powodu boli. Dostała cos rozkurczowego, zrobili USG i wszystko było ok tylko zostawili ja na obserwacje. Ale biedna była tak roztrzesiona ze nie mogła sobie dac rady. Jeszcze przez godzinę płakała i dochodziła do siebie. Tak mi jej było szkoda... A dzis jak rozmawialiśmy to okazało się ze jest w ciąży dzięki in vitro poprzedzonego długa walka. Nie dziwie się zupełnie ze tak drży ze strachu o to dzieciątko
|
|
|
|
#4192 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Ann, byłabyś idealną dziennikarką live ;D jesteś naszą bohaterką ;D |
|||
|
|
|
#4194 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#4196 | |
|
Moderatorka z pazurem
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4198 |
|
Zakorzenienie
|
Wariat jesteście
![]() Bona naćpana, Ann dostanie Poulitzera za wybitne dzieło dokumentu dziennikarskiego, Fab pokojowa nagrodę Nobla za nieuduszenie nosorozcow z wyra obok, ja tu widzę wiele wybitnych jednostek!
|
|
#4199 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie dziś trzęsie do słodkiego. Skończyła mi się gorzka czekolada i twixy... podjadłam dwie kostki mlecznej od męża i już mam wyrzuty sumienia, ale dalej mnie nosi. Jeszcze w lodówce są lody, ale boję się, że to będzie przegięcie i mój cukier oszaleje. Nie chcę zaszkodzić młodemu, ale tak mnie nosi, że nie mogę... Ja nie wiem czy to końcówka tak na mnie działa, czy co... nie mogę ciągle sobie pozwalać...
|
#4200 |
|
Zadomowienie
|
moja dieta chyba niedługo będzie wyglądać podobnie...
![]() przyznałabym się co jadłam dziś na spacerze, ale było słodkie, tłuste i pyszne, więc lepiej nie wspomnę aby Wam apetytu nie narobić i to w nocy ![]() aaa i moja mama jest cudowna, powiedziała mojej siostrze, by mi nie przynosić ciasta na urodziny, bo nie jadam, a sama przyniosła mi czekoladki...
Milenka 1.05.2016 Edytowane przez asta9126 Czas edycji: 2016-04-28 o 21:34 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:13.

godzinne ktg wykazało jakieś skurcze ok 50% ale nieregularne.
TEN dzień: 09.08.2014 

️