Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wspólny cel mamy - o dziecko się staramy! Cz. III
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2016-05-20, 22:03   #2389
WerkuUuS
Zadomowienie

Dot.: Wspólny cel mamy - o dziecko się staramy! Cz. III

Cytat:
Napisane przez cavagirl Pokaż wiadomość
Jesteś mega pozytywną osobą!

Hihi dziękuję staram się ;-)
Ja to ogólnie widze wszystko przez różowe okulary. Ale jestem tez bardzo ufna do ludzi przez co nieeeraz się przejechałam ale naiwna dalej wierzę w ludzi no cóż. Taka moja natura ;-)
A co do starań to @ mnie nawiedziła pinda jedna i tyle. Następnym razem się uda, jak mąż wróci to go przykleje do łóżka i bede wykorzystywać xD hehe

Cytat:
Napisane przez Fantasmagori Pokaż wiadomość
To ja się pochwalę że w środę mamy 3 rocznicę ślubu i jedziemy we wtorek nad morze na kilka dni żeby się zrelaksować i nabrać siły przed dniem ZERO Korzystamy z TŻ póki mam energię bo potem z brzuchem może być mi ciężko podróżować i upały pewnie będą...A teraz mam siłę i chęci więc... No i nawdychamy się jodu
Życzę udanego wyjazdu
Rzeczywiście korzystajcie póki możecie jeszcze zaszaleć
Nabierzecie energii i sił na dalsze działania

Cytat:
Napisane przez rybka20 Pokaż wiadomość
Caly tydzień u mnie do bani ryczę jak dzieciak dzis wyniki mojego kochanego psiaka... Białaczka wynik ostateczny.... Mam juz dosyć tego wszystkiego.

Ojej przykro mi :-(
Sama mam dwie psiunie i nie wyobrażam sobie co teraz czujesz :-*

Cytat:
Napisane przez monika0185 Pokaż wiadomość
Na wizycie wszystko dobrze! Serce wali jak dzwon Maluszek ma 2,71 cm i wg usg 9t4d nie okreslił jeszcze terminu porodu. Powiedzial, że na prenatalnych wyjdzie dokładny termin. Kolejna wizyta 10.06
Gratuluję kochana!
Ale szczęście
Oby rosła duża i zdrowa dzidzia