2016-05-25, 09:24
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar LIX
Cytat:
Napisane przez gryx82
Jak można nie mieć chlebaka na stanie?! 
|
Na stanie to ja mam inne sposoby 
Cytat:
Napisane przez gryx82
Niech mi ktoś rondlem przyłoży  Rozbiórka najświeższa mnie kusi, AA i CK 
|
Kupuj! 
Cytat:
Napisane przez gryx82
Zapodałem sobie kokosowo-cedrowe, srebrne Ferrari, w ramach akcji pt. " nie potrzebne ci nowe zapachy na lato, więc przestań napalać się w ciemno na wizażowe rozbiórki i doceń to, co masz" 
|
Ja właśnie się zbieram od nie wiem jak długiego czasu, żeby tu Was zapytać - czy ktoś byłby chętny na jakieś ml m.in łogrodu nilowego i śródziemnomorskiego, bo myślę żeby zanabyć, ale całych flach nie chcę No i o jeszcze paru innych zapachach myślałam , także jakby kto czegoś parę ml kciał, dajcie znać na pw czy gdzieś tam indziej. Może się wtedy zdecyduję wreszcie na coś
Cytat:
Napisane przez Parabelka
tylko nieco uciążliwe dla otoczenia - na tydzień przed świętami kuchnia wysprzątana na błysk i zakaz wstępu i korzystania bo się pobrudzi 
|
Głodówka przedświąteczna, żeby w święta dużo zjedli 
Cytat:
Napisane przez gryx82
Ad sinupret pogody - 31 stopni w półcieniu, to je koniec maja, czy koniec lipca? 
|
U mnie dziś coś chłodniej jakby.
Cytat:
Napisane przez agnyska81
Ad sinupret porządków - liczę, że jak mały B będzie większym B to mi wysprząta dom. Na razie uwielbia wszelkie prace domowe - pewno dlatego, że wielu mu nie wolno  Bo ja to z tych co lubią mieć wysprzątane, ale nieszczególnie lubią sprzątać. Zmuszam się tylko dla efektu i żeby wstydu nie było.
|
Och naiwna... 

Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki.
|
|
|