|
|
#2311 |
|
Piers do przodu
|
Dot.: Scent Bar LIX
U mnie też letnie przeziębienie na tapecie
na szczęście chyba już się odrywa ode mnie ale z gruźlikiem bym mogła konkurować ![]() Lato latem a u mnie mielone na tapecie z mizerią ... tylko przy patelni gorąco ..
|
#2312 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Pochwalę się, że przebiegłam te 10 km (i jednocześnie to pierwszy bieg w jakim brałam udział - spełnione marzenie (na myśl o bieganiu już sapię
|
|
#2313 | ||
|
BAN stały
|
Z nazwy maj, z temperatur - lipiec
Jeszcze tydzień temu marzłem w domu, rano raptem parę stopni na termometrze, amplituda temperatur rzędu 30 stopni w ciągu 7 dni - to nie jest normalne (no ale klimat nam zwariował już dawno temu, nic na to nie poradzimy) ![]() Podobno klimatyzatory przenośne też niczego sobie ![]() Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#2314 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Co do pogody to tak jak dziś może być bo wiał wiatr więc spoko się spacerowalo, wczoraj już było za gorąco
|
|||
|
|
|
#2315 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
A ja sie czuje gruba i ospała
No cóz, w końcu 3 kg jestem do przodu, niby to mięsnie, ale jednak na plusie
|
#2316 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2317 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mnie też chce coś złapać, gardło drapie Od 2 tygodni non stop w przeciągach. Bark mi hmmm zaatakowało, ból etc. Ale olewam. Tzn smaruję i tapetuję Agnysko - wielki "sza-tzun" jak mawia Mursz. ![]() ![]() klask i:
|
|
|
|
|
#2318 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
|
|
#2319 |
|
BAN stały
|
Machnę znad niczego na dobranoc
|
|
|
|
#2320 |
|
Piers do przodu
|
|
#2321 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2322 | |
|
Piers do przodu
|
Cytat:
|
|
#2323 |
|
BAN stały
|
Rozumiem
Nie kupuję importowanych truskawek w lutym, w ogóle jestem jakiś taki "patriotyczny & sezonowy", teraz czekam na swojskie pomidory malinowe (jedyne, które lubię)
|
|
|
|
#2324 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Na stanie to ja mam inne sposoby
![]() Cytat:
Cytat:
Ja właśnie się zbieram od nie wiem jak długiego czasu, żeby tu Was zapytać - czy ktoś byłby chętny na jakieś ml m.in łogrodu nilowego i śródziemnomorskiego, bo myślę żeby zanabyć, ale całych flach nie chcę No i o jeszcze paru innych zapachach myślałam , także jakby kto czegoś parę ml kciał, dajcie znać na pw czy gdzieś tam indziej. Może się wtedy zdecyduję wreszcie na coś Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|||||
|
|
|
#2325 |
|
Zakorzenienie
|
Lato!!!!
Jadę na długi weekend do rodziców, więc nabywszy sobie wczoraj w orsayu letnie jasne portki, żeby się nie ugotować w dżinsach ![]() http://www.orsay.com/pl-pl/spodnie-c...-31700675.html to na święta, a na co dzień aladynki na jakimś bazarku za 15 zeta ![]() Poza tym średnio mi się chce jechać, marudzili juz od dawna, żebym wzięła wolne kiedyś, bo "tyyyyyylee roboty czekaaa!!!"
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2016-05-25 o 09:34 |
|
|
|
#2326 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Maja, przecież jak będzie tak pięknie jak np. wczoraj to w spodniach się i tak ugotujesz - co za różnica, dżinsowych czy materiałowych? Ale portki ładne, jak będzie tak +14-15 i bez deszczu....
|
#2327 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A różnica między jasnymi, cienkimi i luźnymi portkami a obcisłymi dżinsami w słoneczny dzień jest ogromna
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2016-05-25 o 09:56 |
|
|
|
|
#2328 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Po wiele u Was truskawy?
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
|
#2329 |
|
Nindżopesz
|
Maja, a cienkie legginsy?
Ja póki co hejtuję lato, chodzę w cienkich rajstopowych legginsach i sandałach z cholewą
|
|
|
|
#2330 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
||
|
|
|
#2331 |
|
Piers do przodu
|
Po 7 zeta ale juz wygladaja pachna i smakuja dobrze tylko sloncem mniej
|
#2332 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
Rzuciła mi się w oczy na gazecie powieść Komudy o Hubalu - znasz...?
|
|
#2333 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A długie zamaszyste kiecki są niewygodne do prac w ogródku ani jazdy samochodem Spoko, dam rade, to tylko jeden weekend, za tydzień ma być chłodniej ![]() w dodatku aladynki są git wyglądają przeokropnie ale rok temu nosiłam jedne wtedy, kiedy nie miałam czasu dzień wcześniej nóg wydepilować i nawet w największe upały dawały fajny cień nogom i chłodekA w tym roku nie będę musiała codziennie oglądać, czy przypadkiem jakieś pojedyncze czarne włoski nie rosną ani depilowac co 3 dni Cytat:
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2016-05-25 o 10:16 |
||
|
|
|
#2334 |
|
Nindżopesz
|
W któreś lato nosiłam kiecki maxi i mimo wszystko był dramat - zwłaszcza w tramwaju, w zaduchu. Chyba gorzej niż w legginsach bo czułam co się tam pod kiecką dzieje
|
|
|
|
#2335 | |||
|
BAN stały
|
Znad kawy
Ketchup? ![]() Cytat:
Na szczęście już brak wolnych mililitrów! Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#2336 | ||||
|
Panaroja
|
snad niczego
![]() Cytat:
2.nie liczyłabym Cytat:
2. ![]() Cytat:
jesteś wielka Cytat:
? bo ja się kieruję obwodami , nie wagą, waga dobija tylko ![]() O jakże nic mi się nie chce ...
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||||
|
|
|
#2337 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
![]() Ale cóz, jak sie napompowałam to mam ![]() Prawda taka, ze to wszytsko to dalej efekty "po" tym wysokoproteinowym białku do picia połowa efektów zeszła., połowa została. TZ mówi, ze zeby mi zeszło wszystko do stanu sprzed picia, musiałabym przestać ćwiczyc na jakies 2-3 tygodnie.Tez mam niemoc jakowąś dzisiaj. A musze do denta na kontrolę, a tak mi sie nie chce wychodzić
|
|
#2338 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale to własnie w obcisłych leginsach gorzej, w kiecce się to i owo wietrzy ![]() Przypomniało mi się, jak kiedyś opowiadałas, że kolezanki chyba z robo pytają Cię, kiedy włosy ścinasz, bo jak męża masz, to po o Ci takie długie. Może to jakaś resztka starych zwyczajów okołoweselnych z całym czepcem i scinaniem włosów pannie? Moja mam całe lata trzymała w szafie obcięty panieński warkocz (grubalaśny jak moje przedramię
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2016-05-25 o 11:45 |
|
|
|
|
#2339 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2340 | ||
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
Cytat:
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:13.

na szczęście chyba już się odrywa ode mnie ale z gruźlikiem bym mogła konkurować ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
z mizerią ... tylko przy patelni gorąco ..

Jeszcze tydzień temu marzłem w domu, rano raptem parę stopni na termometrze, amplituda temperatur rzędu 30 stopni w ciągu 7 dni - to nie jest normalne (no ale klimat nam zwariował już dawno temu, nic na to nie poradzimy) 

Od 2 tygodni non stop w przeciągach.
Bark mi hmmm zaatakowało, ból etc. Ale olewam. Tzn smaruję i tapetuję
klask i:

Rozbiórka najświeższa mnie kusi, AA i CK