Rozeznanie
Przekupka: 20 pkt / 100% pozyt.
|
Zapachy*Kolorówka*Pielęgn acja<>właściwie nowe.
nieaktualne.
Odpowiadam w wątku, w którym pojawiło się pytanie, na wpisy "może coś u mnie, bez podania co was interesuje" nie reaguję, wysyłka poleconym (priorytetem na życzenie), wymieniam się tylko w wątku, proszę o zapoznanie się z moją listą szukam, bo aktualnie tylko tego potrzebuje, więc trudno mnie będzie na coś innego skusić 
brak dokładka
Kolorówka: - tusz Max Factor Masterpiece - klasyczny, w złotym opakowaniu, kolor czarny, dostałam go miesiąc temu, użyty max 7 razy, najczęściej tylko na górne rzęsy, wymienię tylko na inny tusz (czarny, Rimmel i Maybelline odpadają niestety),
- paletka do makijażu Lumene Make-up Kit 2- nowa! 9 kwadracikow: jeden błyszczyk, dwa rozświetlacze, sześć cieni do oczu - zdjęcia ciut przekłamane, ale światło wczoraj ie było zbyt dobre
- lakier Avon Colour Sheer Pale Pink- kartonik, pomalowałam nim dwa paznokcie, niestety nie umiem posługiwać się takimi kolorami
- Miss Sporty XXFibre Base Coat- baza pod tusz do rzęs, nowa!
- Lancome Juicy Tubes- kolor Bolole, z bardzo miłej wymiany z taiwą, lecz niestety ani nie mój kolor, ani brokat, choć drobny i delikatny nie dla mnie raczej (wciąż próbuję się przyzwyczaić więc może zniknąć w każdej chwili), taiwa użyła kilka razy, ja raz więc zużycie max 5%, wymienię tylko na coś z tej samej półki cenowej (błyszczyk ew. szminka)
Pielęgnacja: - Serum Vegetal Yves Rocher na noc- nowe! w kartoniku i foli, KWC: http://www.wizaz.pl/kosme tyki/produkt.php?produkt= 20263 =poleci do taiwy
- Astor Eye Make up Remover- płyn do demakijażu oczu, 125ml, nowy!
KWC: http://www.wizaz.pl/kosme tyki/produkt.php?produkt= 14059 = poleci do Gothic_Daisy
- sztyft do ust Neutrogena SPF 20- nowy! z napisem "produkt gratis" oddam za drogiazg
- krem oliwkowy do twarzy Ziaja- 15ml, nowy!
- żel pod prysznic Adidas Pure Lightness- w tubie, 200ml, nowy!
- krem do skórek Avon Nail Experts- użyty na trzy palce, więc ubytek minimalny, 15ml, bez kartonikia
- Nivea Lip Care Passion Fruits- użyta kilkakrotnie, niewielki ubytek, właściwie żaden, ważna do sierpnia 09
- Lotion w sprayu do prostowania włosów Wella- z wymiany, już raczej nie będę prostowac włosów i już mi niepotrzebny, ubytek to ok 15% może więcej, może mnie, trudno mi ocenić, postaram się wrzucić fotkę ze zużyciem, dobre opinie na KWC: http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=7342
Zapachy: - The Body Shop Spirit of Moonflower EDT- kilkukrotnie psikana, ubytek prawie żaden, z bardzo miłej wymiany z Tomamą, lecz niestety zupełnie nie mój zapach
. najchętniej na inny zapach TBS,ale nie tylko-byleby był to zapach; =poleciał w świat
- Naomi Campbell Cat Deuxe EDT -poprawka:tyle co na zdjęciu w poście 43, z pomponem, nie wiem czy mam jeszcze pudełko, zapach lubię, ale źle mi się kojarzy
- miniaturka Ode l'amour YR- z kartonikiem, niewielki ubytek, poj. początkowa 5ml, zużyte może max 2ml (trudno okreśić przez kształt buteleczki
- miniaturka Women of Earth Avon- nieużywana, 5ml, bez kartonika
- miniaturka Fendi- klasyczne, bez kartonika, poj. 5ml z niewielkim ubytkiem (ok 1ml lub mniej)
- miniaturka Very Valentino- 5ml, nieużywana, brak kartonika =poleci do madziullki
- zestaw Dior Addict 2- miniaturka 5ml (ubytek ok. 2ml), dwa balsamy do ciała z brokatem (tubki po 50ml, nieużywane), w pięknym błyszczącym pudełku magnetycznie zamykanym, będę wybredna, bo nie jestem pewnna czy chcę oddać (mam nadzieję, że to tylko przejściowe "nie lubienie się" z A2)
Szukam:
bazy pod makijaż: Sephora matująca lub Vichy Oligo 25 do jasnej cery
czerwonego lub wiśniowego ew.malinowego metalicznego lakieru do paznokci
granatowego lakiero Inglot (nie pamietam numerka)
pustego opakowania po meteorytach
kremu do twarzy Acne Derm lub Acne Matt
podkładu Max Factor Miricale Touche w kolorze Sand
podkladku Astor Air Mousse w najjaśniejszym kolorze
błyszczyku Glam Shine w delikatnym różu lub beżu
kryjącego błyszczyku w kolorze wiśniowym, malinowym i czerwonym
beżowo-złoty cień do powiek najchętniej w kremie
odlewek zapachów po 5ml (za którę mogę oddać albo mini z wątku lub odlać 5ml Miss Dior Cherie, chętnie przygarne też miniaturki wymienionych niżej zapachów): Kenzo Amour, Dior Addict, Dior Addict eau Fraiche, D&G The One, i Serge Lutens Un Bois Vanilla i Rahat Loukoum, za które mogę odlać jeszcze Flowerbomb (wiem, że to niszowce, ale sądzę, że jakoś się dogadamy, bo SL wystarczą mi kropelki )
Edytowane przez figg
Czas edycji: 2008-01-16 o 15:34
|