2016-05-29, 15:22
|
|
Ania
|
Dot.: Mamusie czerwcowe cz. 6
Cytat:
Napisane przez motylek1984
Haneczka, też mi łezki popłynęły :'(
|

Cytat:
Napisane przez Honcia
Mój mąż też po cichu liczy na warkocze[emoji14] dawniej zaplatal moje włosy[emoji6]
Opis porodu wzruszający[emoji7]
Haneczko tyle miłości z Ciebie bije, że łezka sama się w oku kręci[emoji8]
My właśnie wróciliśmy od teściowej i głowa mnie tak rozbolała, że chyba utnę sobie drzemkę[emoji42]
Nie lepiej poczekać kilka dni jeszcze? Michałek przybieta przecież...
|

Odpoczywaj w takim razie
Cytat:
Napisane przez ania230
Haneczko poryczalam się... przepięknie to napisałaś.
|

Cytat:
Napisane przez madzius90
Super ze wszystko po wizycie ok 
A takie drobne dzieci latwo sie rodzi- wiem z doswiadczenia 
Jejku jak cudnie! Az sie poplakala ze wzruszenia!
Haneczka jestes mega dzielna. Hania ma cudowna mame
Jeszcze raz gratuluje 
Super ze wszystko ok i waga bardzo ladna 
|
mam nadzieję, że będę dla małej cudowną mamą! w każdym razie zrobię wszystko,żeby tak było
Cytat:
Napisane przez zebrah
Haneczka, aż miałam dreszcze jak czytałam Twój opis porodu!
|

Cytat:
Napisane przez sliweczka85
Haneczko, twój opis też wycisnął mi z oczu łzy. Pięknie! Ja też zawsze mówię, że dopóki się nie ma własnego dziecka to do końca nie wie się co to prawdziwa miłość.
I ja tak mam, że chciałabym, a boję się  Chociaż wczoraj wieczorem tak mnie jakoś mocno zakłuło w dole brzucha i poczułam, jakby coś ze mnie wyleciało to się konkretnie wystrachałam, że to już, a byłam zmęczona po całym dniu i nie chciało mi się rodzić... Jednak ucieszyłam się , że to był fałszywy alarm 
|

ha ha, żebyś chociaż miała na to wpływ
Cytat:
Napisane przez zabciajs
Haneczka nie znam Cię ani trochę, a Twój opis porodu czytałam ze łzami w oczach
Zjadlam wlaśnie schabowego, na forum majówek kilka dziewczyn po takim obiedzie urodzilo hehe  
|

No to wszystko może się podziać..
Cytat:
Napisane przez Paulinagm
nam wystarczyła ta malutka paczuszka pampersów bialych 1 (22 sztuki) ale chusteczki TŻ dowoził (w szpitalu zuzyłam 1,5 opakowania)
haneczko - piekny, wzruszający opis 
|

Cytat:
Napisane przez agusiia69
Dziewczyny czujemy się bardzo dobrze i super sobie radzimy  Pierwsza noc w domu była cudowna. Małą nakarmilismy o północy, potem o 3-4 i 7, więc pospalismy sobie. KINGUSIA jest bardzo grzeczna i dużo śpi jak na wczesniaczka przystało  także między karmieniami mam czas dla siebie, aby się wykąpać czy posprzątać lub po prostu odpocząć. Mąż mi dużo pomaga. Ja sciagam ppokarm a on w tym czasie przebiera i karmi maleństwo  Jestem taką szczesliwa, że już jest z nami! Bałam się na początku niesamowicie, bo przecież urodziłam ją w 36 tc, ale super sobie radzi i przybiera na wadze  dostała 10/10   
|
Świetne wieści! no i masz rację, wcześniaczki dużo śpią
Dobrze, że tż pomaga
Brawa dla Was
Cytat:
Napisane przez australia87
O matko, a ja dwa wciagnęłam! 
|
Strzeż się!!
|
|
|