![]() |
#4771 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie czerwcowe 2016 cz. 6
Nie mogę się doczekać aż zobacze i przytule moje Serduszko...
To niemożliwe powiedział rozsądek to ryzykowne powiedziało doświadczenie to bezsensowne powiedziała duma mimo wszystko spróbuj powiedziało serce 11.06.2016 - Maja ![]() ![]() ![]() 15 kg do celu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4772 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie czerwcowe cz. 6
Dziewczyny czujemy się bardzo dobrze i super sobie radzimy
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:10 ---------- Poprzedni post napisano o 14:07 ---------- Olinka ja też miałam obawy czy to dobra decyzja o wcześniejszym zakończeniu ciazy, ale jeśli dziecko nie rośnie w brzuchu nie ma co się ryzykować. Na swiecie przybierze masy i tak jest z naszą Kingusia.
#4773 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A takie drobne dzieci latwo sie rodzi- wiem z doswiadczenia ![]() ---------- Dopisano o 14:22 ---------- Poprzedni post napisano o 14:17 ---------- Cytat:
Haneczka jestes mega dzielna. Hania ma cudowna mame ![]() Jeszcze raz gratuluje ![]() ---------- Dopisano o 14:24 ---------- Poprzedni post napisano o 14:22 ---------- Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4774 |
Zakorzenienie
|
Agusia super, że wszystko jest dobrze i Malutka przybiera na wadzę
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:26 ---------- Poprzedni post napisano o 14:25 ---------- Tż poszedł do pracy. Ja jeszcze chwile odpocznę i zabiorę się za torbę ![]()
To niemożliwe powiedział rozsądek to ryzykowne powiedziało doświadczenie to bezsensowne powiedziała duma mimo wszystko spróbuj powiedziało serce 11.06.2016 - Maja ![]() ![]() ![]() 15 kg do celu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4775 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja chyba zaraz pęknę - zjadłam dwa kotlety schabowe na obiad ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4776 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 14:30 ---------- Poprzedni post napisano o 14:28 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4777 | ||
Rozeznanie
|
Haneczka, aż miałam dreszcze jak czytałam Twój opis porodu!
Kanwa- ![]() Olinka- to i tak do jutra musisz posiedzieć w szpitalu, żeby sterydy działały. Zdaj się na swojego lekarza. Cytat:
Cytat:
Agusia- super, że Wam się tak układa z malutką ![]() Zabcia- no powoli to już się wszystkie troszkę napinamy o te maluszki w brzuchach. Końcówka ciąży ryje psychę ![]() Dziewczyny jakoś im bliżej porodu, tym bardziej nie mogę sobie wyobrazić, że będę niedługo miała Leosia po drugiej stronie brzucha. I już bym chciała, ale boję się ![]() |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#4778 | |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, lada chwila wykończymy szóstą część wątku
![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:33 ---------- Poprzedni post napisano o 13:31 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4779 |
Zakorzenienie
|
Również jest tak u mnie...
![]() ![]() |
![]() |
#4780 | |
Zadomowienie
|
agusia super, że w domu tak się Wam układa z Waszą słodką wcześniaczką
![]() zebrah, australiateż tak mam ![]() Cytat:
![]() Au nas deszcz, z kościoła to w ulewie wracaliśmy. Leżę sobie na kanapie ![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:17 ---------- Poprzedni post napisano o 14:57 ---------- A tu sprytny sposób na pakowanie torby do szpitala, żeby nie mieć pretensji do Tż ze coś pochrzanił ![]() A bloga lubię i polecam.
![]() ![]() |
![]() |
#4781 |
Konto usunięte
|
Ewka współczuję przejść z zębami.
Moim dzieciom wszystkie zęby powychodziły całkowicie bezobjawowo. Nawet nie wiedziałam dokładnie kiedy. Mam nadzieję że Ignaś też nie będzie się męczył, a my razem z nim ![]() Haneczko, twój opis też wycisnął mi z oczu łzy. Pięknie! Ja też zawsze mówię, że dopóki się nie ma własnego dziecka to do końca nie wie się co to prawdziwa miłość. I ja tak mam, że chciałabym, a boję się ![]() ![]() U nas miał być dzisiaj upał 30 stopni, a od rana jest pochmurno i jest przyjemnie całkiem- 21 st. Pojechałam z dziećmi na miejsckie tereny rekreacyjne, oni się wyszaleli, ja poleżałam na kocu. TZ obiad robi także spoko. agusia fajnie, że już jesteście w domu z Kingusią. olinka, weź te sterydy i uciekaj z tego szpitala- dobrze ten Twój gin mówi... No chyba, że coś niepokojącego z przepływami/ łożyskiem się dzieje... kanwa, masuriangirl ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4782 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Haneczka nie znam Cię ani trochę, a Twój opis porodu czytałam ze łzami w oczach ![]() Zjadlam wlaśnie schabowego, na forum majówek kilka dziewczyn po takim obiedzie urodzilo hehe ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4783 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4784 | |
Zadomowienie
|
nam wystarczyła ta malutka paczuszka pampersów bialych 1 (22 sztuki) ale chusteczki TŻ dowoził (w szpitalu zuzyłam 1,5 opakowania)
Cytat:
![]() haneczko - piekny, wzruszający opis ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4785 |
Zadomowienie
|
U nas mega burza się zaczyna :-(
|
![]() ![]() |
![]() |
#4786 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4787 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Parę razy na początku tego tygodnia mówiłam mężowi,że zmęczona jestem nie chce mi się rodzić ![]() ![]() I sądze,że jak faktycznie się zacznie to siły w nas wstąpią plus adrenalina ![]()
![]() |
#4788 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:56 ---------- Poprzedni post napisano o 14:54 ---------- Grażynka oskubana? ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4789 |
Zakorzenienie
|
Ja wszystko co możliwe oskubałam, bo wyglądałam jak niedźwiedzio-sarna
![]() Umnie ktoś za pomocą światła i latarki nadawać morsem? Pokaze małej przez Grażyne gdzie wyjście ![]()
![]() |
#4790 |
Wtajemniczenie
|
soffinka, jedziesz już na porodówkę?
![]() ![]() elaine, rodzisz? ![]()
#4791 |
Zakorzenienie
|
Nie, nie, ja podobnie jak śliweczka jestem dziś zbyt zmęczona na rodzenie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4792 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:08 ---------- Poprzedni post napisano o 15:07 ---------- Cytat:
![]() Było pomyśleć przed spałaszowaniem kotletów ![]()
![]() |
#4793 |
Zadomowienie
|
Przeplywy ok lozysko ok. Lekarz moj nie widzi podstaw. Bo Michałek rosnie. Mam byc spokojna on tu jutro zadzwoni
Wysłane z mojego Y635-L21 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#4794 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale po pierwsze niewiadomo kiedy to zrobić. Włosy przebijające sie przez skóre swędzą, daja poczucie dyskomfortu. Później w pologu w podpaskach to nic przyjemnego. Albo co gorsza zaraz przed porodem bedą sie przebijać i ani ich wyrwać ani ogolić. Niestety jesli np nie urodze za dwa dni to w trzeci bede mieć kującą szczecine której nie poprawie, bo będę mieć podraźnienia. Tak źle tak niedobrze:/ Grażyne skrocilam maszynka do wlosów. Boki elektryczna golarką. Głębsze partie zwykłą maszynką na krześle pod prysznicem.
Edytowane przez zabciajs Czas edycji: 2016-05-29 o 15:13 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4795 |
Zakorzenienie
|
Torba spakowana
![]() ![]() ![]() Ewka do rożka spakowałam ubranka i pieluszkę ![]() ---------- Dopisano o 16:18 ---------- Poprzedni post napisano o 16:13 ---------- U mnie jak na razie tylko grzmi:/ pewnie znowu przejdzie bokiem... nie ma czym oddychać. Jak dobrze że mam ten wiatrak. ---------- Dopisano o 16:20 ---------- Poprzedni post napisano o 16:18 ---------- ![]() muszę dzisiaj nogi ogolić ![]() ---------- Dopisano o 16:21 ---------- Poprzedni post napisano o 16:20 ---------- Kurde bez jaj:/jedni mówią tak a inni inaczej. Chyba bym się porządnie na nich w☠☠☠☠iła i wydarła że robią człowiekowi z głowy nie wiadomo co!
![]() ![]() |
![]() |
#4796 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Poza tym, też trochę się obawiam, co to będzie później. Bo przez chwilę na pewno skóra jest gładka i przyjemna, ale potem może być różnie. Włosy mogą wrastać na przykład i mógłby być potem problem, jak z tych wrażliwych okolic je usunąć... Na pewno trzeba by było zrobić peeling, żeby zmniejszyć ryzyko wrastania tych włosków, no ale znowu nie ma gwarancji, że peeling nie podrażni skóry. Ale rozkminy ![]()
![]() |
#4797 | ||||||
Ania
|
![]() Cytat:
![]() Odpoczywaj w takim razie ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() No to wszystko może się podziać.. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Dobrze, że tż pomaga ![]() Brawa dla Was ![]() Strzeż się!! ![]()
16.05.2015r.- ślub!! ![]() 19.05.2016r.- narodziny Hani ![]() "Jak na deszczu łza cały ten świat nie znaczy nic a nic... Chwila, która trwa może być najlepszą z Twoich chwil..." -35...28,4kg do celu ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4798 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:24 ---------- Poprzedni post napisano o 16:22 ---------- Kochana napewno tak będzie!!!
|
![]() ![]() |
![]() |
#4799 |
Zakorzenienie
|
Ja czekałam z goleniem. Stwierdziłam, ze ogolę jak coś zacznie się dziać. Ale nie moglam już dziś na siebie patrzeć, a w dodatku taki upał i straszylam biednego męża. A dziś chce sexu
![]() ![]() Najwyżej bede rodzić ze strzeciną, trudno:/ najgorsze te boki bikini.
Edytowane przez zabciajs Czas edycji: 2016-05-29 o 15:27 |
![]() ![]() |
![]() |
#4800 | |
Ania
|
Cytat:
![]() Coś Ty ![]() ![]() Jak nie śpi, to "ogląda" z nami świat, dużo do niej mówimy ![]() Jest bardzo spokojna, ale jak już głodna, albo coś jej nie pasuje, to wariuje, choć mało płacze- bardziej widać i słychać zdenerwowanie, nie płacz. Mąż również mi dużo pomaga. Jak ja ściągam pokarm, on karmi. Często każe mi odpoczywać a sam wszystko robi ![]() Także jak na razie naprawdę nie mam na co narzekać- Hania jest grzecznym, wspaniałym dzieckiem ![]() Ja przed samą cesarką wiadomo, nie zdążyłam się ogolić- a miałam taki kilkudniowy zarost..i pomimo, że cesarka, to do części włosków przykleili plaster..I teraz będę mieć darmową depilację, bo ten plaster naprawdę mocno się trzyma.. ![]()
16.05.2015r.- ślub!! ![]() 19.05.2016r.- narodziny Hani ![]() "Jak na deszczu łza cały ten świat nie znaczy nic a nic... Chwila, która trwa może być najlepszą z Twoich chwil..." -35...28,4kg do celu ![]() Edytowane przez haneczkab92 Czas edycji: 2016-05-29 o 15:29 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:49.